Kutni tuš - Montage to učiniti sami

Anonim

Nedavno, kutovi za tuširanje koji ne samo uštede u kupaonici, ali čine ga zanimljivijim i modernijim, u velikoj mjeri popularni s vlasnicima apartmana. Instalacija tuš kabina nije takav izazov, kao rezultat toga čak i pridošlica može se nositi s njom. Drugim riječima, svaka želja mogu napraviti instalaciju tuš kuta vlastitim rukama, samo treba biti strpljiv i želja.

Kutni tuš - Montage to učiniti sami

Shema kuta za tuširanje.

Da biste postavili kut za tuš s vlastitim rukama koje će vam trebati

  • razina izgradnje;
  • električna bušilica;
  • odvijač;
  • silikonski brtvilo;
  • Građevinska olovka;
  • bušiti na betonu;
  • Bušilice na keramičkim pločicama.

Instaliranje kuta tuša učinite sami

Montaža počinje s instalacijom palete, ako se to misli, jer, na primjer, u Europi, više ne postoji tuš uglovi, štoviše, u našoj zemlji takva opcija također počinje dobivati ​​popularnost.

U većini slučajeva to su svi isti kutovi s paletama. Instalacija kuta za tuširanje počinje s montažom palete, a to nije važno, učinite instalaciju na vlastitu ili uz pomoć vodovoda. Kutak mora biti instaliran na odabranom mjestu unaprijed i instalirati ga u odnosu na razinu. Usklađivanje paleta je napravljena uz pomoć reguliranja nogu, nakon što je sve izložen horizontalno glatko, noge trebaju biti fiksirane pomoću matice, a sama paleta je vezan na zid.

Nakon toga možete nastaviti s povezivanjem cijevima. Da biste to učinili, valovita cijev koja se proteže od sifona trebala bi biti dovedena na cijev ventilatora.

Treba se koristiti kako bi se osiguralo da su svi privici i priključci ispod palete pouzdane.

Kružni krug kolekcije tuša.

Nakon što je paleta izložena i šljive je spojena, morate provjeriti dizajn. Da biste to učinili, u paleti koju trebate uliti malu količinu vode i promatrati kako prolazi kroz ispusni otvor. Tada trebate provjeriti sve veze za propuštanje.

Članak o temi: Kako odabrati zavjese u kuhinji - Korisni savjeti

Tada dolazi do skretanja ugradnje zidova u kutu, za to je potrebno staviti donji vodič na paletu, pričvršćena je za brtvljenje otpornim na vlagu. Od donjeg vodilice, okomita regala se odlaze od svakog ruba, koji su pričvršćeni na zid. Regali su fiksirani strogo okomito pomoću razine. To se radi na ovaj način: prikazuju se police i zakazane su rupe za pričvršćivanje. Uz pomoć električne bušilice potrebno je urezati pločice, plastične kostile treba umetnuti u dobivene rupe. Stalak je u izobitno podmazan brtvilom s montažne strane na zid i fiksiran uz pomoć vijaka za samo-tapkanje. Na zid morate pričvrstiti niži vodič, čiji se spoj također treba liječiti brtvilom. Nakon instalacije svih zidova, možete se premjestiti na ugradnju gornjeg priručnika. Pričvršćena je na sličan način na dno, uz pomoć samodostatnosti.

Tuš kutni pogodak

Kutni tuš - Montage to učiniti sami

Dijagram veze kutnog tuša.

Vrata za kutak mogu biti izrađeni od plastike i trajnog stakla, i, naravno, potonji su više prioriteta. Kada radite sa staklenim elementima, morate biti što čistiji. Gotovo sva vrata za kabinu duše su opremljene valjcima. Da biste instalirali vrata, potrebno je ispustiti sve dostupne valjke za donje i gornje vodilice. Tada se vrata moraju podešavati tako da su vrata u zatvorenom stanju imala maksimalno uparivanje. Drugim riječima, vrata ne bi trebale imati ni ispod, bez praznina. Štoviše, pri otvaranju i zatvaranju, trebala bi se glatko kretati duž vodilica. Nakon instalacije vrata potrebno je pričvrstiti dodatke.

Konačna faza je šavovi, i, ako točnije, njihovo brtvljenje. U ovom broju, brtvilo je potrebno pažljivo, budući da će operativni mandat tuširanja ovisiti o njegovoj kvaliteti. Brtva se nanosi na pročišćenu i suhu površinu, a zatim se mora osušiti. Ne smijete zaboraviti da će mjesto spojeva morati provjeriti, ovdje će vam trebati tuš, morate poslati struju vode u zglobove, ako voda ne uspije nigdje, onda ste učinili ispravno, ako Postoje problematična područja, moraju se sušiti i ponovno pečat.

Članak o toj temi: Povezivanje bojlera protoka

Važno! Neke palete su opremljene obrnutom pristrasom na mjestu podešavanja na zid, kao rezultat kojih se formiraju velike praznine. Polaganje pločice iz palete može se izvesti iz trenutne situacije.

Dakle, instalacija kuta za tuširanje je napravljen vlastitim rukama, ne postoji ništa komplicirano u ovom procesu, a to može učiniti bilo koga.

Čitaj više