Vrtne figure to čine sami

Anonim

Vrtne figure to čine sami

Vrlo dobro imati vrt u blizini kuće, ovdje uvijek možete uživati ​​u večernjem cool i svježem zraku. Vrt može biti neovisno uređen i učiniti ga idealnim mjestom za obiteljski odmor.

Ako imate dovoljno zaliha fantazije i postoje male vještine, možete stvoriti izvrsne vrtne figure u njoj, zahvaljujući njima, vrtić može biti napravljen od strane stvarnog umjetničkog djela.

Ukratko je u vrtu stekao popularnost relativno nedavno, prije dugo vremena, mnoge parcele ukrašene samo strašilo, trebala bi imati scutraured ptice, istina je uplašila goste.

Vremena se mijenjaju, a koncept i dizajn kućanskih parcela sada su važni za svakoga.

Gotovo svaki dan postoje cvjetne pločice, travnjaci, mnogi uzgajaju prave tropske biljke i iskrili su prekrasne rezervoare s fontanama, gotovo svugdje nalaze se krunica s mnogo boja i slikovitih alpskih toboga.

Trendy je postao razne vrtne figure, mogu se kupiti u trgovini ili to učiniti sami. Dodat će vaš šarm i naglasiti vašu osobnost.

Oni mogu biti zabavni i smiješni ili veličanstveni i monumentalni, u svakom slučaju, oni će podići raspoloženje i uvijek će donijeti radost.

Možete izgraditi nekoliko sretnih patuljaka koji će vas oduševiti i čuvati seosku kuću. Rajske ptice mogu sjediti na zelenom travnjaku, a gusjenice i žabe će vas uvijek upoznati na obali ribnjaka.

Od primarnih materijala prilično je lako napraviti velike divlje životinje. U kutovima vrta možete trenirati plantaže gljiva ili implementirati

Parcele omiljenih bajki.

U načelu, sve brojke mogu se kupiti u najbližoj trgovini, ali vrtni podaci to čine vlastitim rukama mnogo zanimljivijim, to će učiniti vaš vrt pojedinca, osim toga, vrlo je uzbudljivo, to nije teško i neobojeno, za to Za ovaj rad potrebni su samo jednostavni nemoćni materijali.

Članak o toj temi: zaključavanje vrata s ručkom: uređajem, vrstama i snagom

Ideje za vrtne figure to čine sami

Svaka kamena brave će biti savršeno izjavljivanje, za izgradnju, bit će 3 obrezivanje cijevi, slomljena pločica ili keramičke pločice, umjesto toga možete koristiti:

  • Stari DVD-ovi, trebat će se slomiti;
  • Dvije plastične boce na polu-andplilira;
  • kao i cementni mort.

Cijevi moraju biti umetnuti gdje god se odlučite za izgradnju dvorca, njihova baza mora biti cementirana i napravi kamen zidarstvo. To će biti tornjevi, duljina i mjesto cijevi mogu se odabrati samostalno.

Vrtne figure to čine sami

Pričekajte potpuno spaljivanje prvog sloja polaganja, to će trajati do 3 dana i započeti sljedeću fazu rada, formirajući osnovu strukture. Kada zidarstvo dođe do planiranih prozora, morat ćete odrezati plastičnu bocu okomito i objediniti polovice na cijevima, nastaviti raditi dok ne dođete do ruba cijevi.

Krov dvorca može biti izrađen od komada pločica stavljajući ih kao mozaik. Dvorac je spreman, možete izgraditi još vrata, tragove i lukove.

U vrtu možete napraviti klasični, ali vrlo lijep strašilo, također će biti vrlo funkcionalan. Mnogi rastu različito povrće i druge kulture za vikendice, a ptice se navikavaju na uobičajene strašilo tijekom vremena i prestaju odgovoriti na to, moguće je riješiti problem, neobičan strašilo.

Uzmite dvije tračnice, 1 i 2 metra dugačke, pokrenite ih poprečno, oko 30 cm. Morate otići kako biste dogovorili glavu i toliko umetnuli. Ostatak grablje će uplašiti tijelo.

Potrebno je biti svijetlo i lijepo očito, moguće je koristiti običan namještaj klamericu za pričvršćivanje odjeće. Stuchu može napraviti prekrasnu ogrlicu tikvica.

Možete priložiti nekoliko napuhanih balona u ruke, imat ćete pravi lijep sigurnosni uređaj.

Ako objesite zvona i banke na njemu, onda s bilo kakvim vrprenjem vjetra, oni će nazvati koje treba zaštititi.

Članak o temi: Darovi to čine sami za Valentinovo

Od stare automobilske gume i dvije pljeve duljine brojila i 30 centimetara čine smiješnu žirafu. Otkrijte gumu na pola do tla, bježite dvije pljeve s slovom "G" i umetnite ih u blizini gume.

Vrtne figure to čine sami

Uši, nos i oči mogu se izrezati iz plastične boce, izvaditi ih i pričvrstiti ih na mahuna žirafu. Kao rep, možete primijeniti nos iz starog zalijevanja, povući rezultirajuću figuru u žirafe boja i uživati ​​u svom novom prijatelju.

Od grančica i šipki, lijevo od obrezivanja stabala možete napraviti prekrasan jelen.

Njegov okvir može biti izrađen od dobro savijanja i trajne žice, on mora ponoviti oblik jelena, potrebno je pažljivo slomiti grane, na isti način možete napraviti bilo koji obrt za davanje, na početku morate napraviti papir skica, a zatim ih izvucite iz žice.

Najlakše je napraviti vrtne figure od pjene, ali to mrvice uvelike, tako da vam je potreban oštri nož, morat ćete pažljivo ljepilo ne samo osnova, već i rubove praznina.

U ovom slučaju, nemoguće je koristiti konvencionalno ljepilo, uništit će pjenu, to će zauzeti posebno ljepilo za rad s pjenom, za kupnju nije teško.

Iz pjene se može napraviti lijep vrt. Nanesite na debeli list materijala, skica je unaprijed napravljena i nježno zalijepila dva dijela otvarača.

Kako bi pričvrsti šape i krila, patka bi trebala biti rezanje rupa u tijelu, morate umetnuti praznine i osigurati ih ljepilom.

Vaš radni komad je spreman, prije nego što ga počnete obojiti, morate ga prvenstveno koristiti, koristeći bijeli kit, može se obojiti akrilnim bojama.

Kao što možete vidjeti, ako možete otkriti malo mašte, možete stvoriti bilo obrta za vrt, oni će učiniti ga originalnim i lijepim.

Članak o toj temi: Kako napraviti rezač za plastiku iz hacksaw oštrice

Čitaj više