MSIQUE NET UČINITE SE SAMO ZA 72 rubalja

Anonim

MSIQUE NET UČINITE SE SAMO ZA 72 rubalja
Plastični prozor neće biti 100% funkcionalan bez mreže za komarce. Osim glavne funkcije - zaštita insekata, mreža štiti vaš dom od prašine, topola i malog smeća, ležerno bacanja susjeda odozgo. Ako odlučite kupiti mrežu u gotovom obliku, ne žurite.

Reći ćemo vam kako napraviti mrežu za komarce s vlastitim rukama na plastičnom prozoru za 72 rubalja.

Dva su razloga zbog kojih potiču ljude da napuste kupnju gotove mreže komaraca u okviru pričvršćivača. Prvo, to je cijena koja ovisi o veličini prozora i je oko 700 - 1000 rubalja. Drugo, problem gdje pohranjuje rešetke iz sustava Windows zimi. Oni su prilično veliki i zauzimaju značajno mjesto u apartmanu, što uvijek nije dovoljno. Opcija s kojom ćemo se upoznati koštat će vas 10 puta jeftinije, a mjesta u kabinetu će se odvijati ne više od kutije za cipele.

MSIQUE NET UČINITE SE SAMO ZA 72 rubalja

Dakle, izbor je očigledan, pazite. Da bismo to učinili, trebat će nam rez konvencionalne neto od komaraca preko širine otvora prozora, s povećanjem od 4-5 cm na svakoj strani. Možete ga kupiti u bilo kojoj građevinskoj trgovini. Također trebate kupiti kabel, optimalno, promjera 4 mm. Imajte na umu da bi promjer trebao biti naveden u označavanju kabela. Nije potrebno kada kupujete za navigaciju "na oku", budući da je kabel manjeg promjera, nećete moći popraviti mrežu, a s velikim promjerom će se nositi mnogo teže.

Montaža Mreža za komarce.

Kada su potrebni materijali već prije vas, samo neto instalacija komaraca će vas odvesti ne više od pola sata. Otvorite kriju prozora, gdje ćete montirati mrežu za komarce.

MSIQUE NET UČINITE SE SAMO ZA 72 rubalja

Nježno uklonite brtvenu gumu iz okvira oko perimetra otvorenog prozora. Na samoj krilini, brtvena guma nije potrebna.

Članak o temi: Uzorci zavjesa i lambrequina to čine sami

MSIQUE NET UČINITE SE SAMO ZA 72 rubalja

Obrišite prašinu sve površine s kojima morate raditi.

MSIQUE NET UČINITE SE SAMO ZA 72 rubalja

Počnite montirati komarac mreže platno je prikladnije od gornjeg lijevog kuta. Nanosimo mrežu komaraca na okvir i popravite kabel, pritiskom na utore oslobođene od brtvene trake. Dakle, da je kabel pouzdano zauzeo njegovo mjesto, preporučujemo da je pritisnete, koristeći neku glupu stavku, na primjer, ručicu za kuhinjske nožem. Nastavite fiksiranje mreže tijekom cijelog perimetra. Usredotočite se na stanice na mreži tako da je platno točno položio, i pokušajte ga montirati s dobrim rastezanjem. To će učiniti gotov rad estetskijim.

MSIQUE NET UČINITE SE SAMO ZA 72 rubalja

Preostali rubovi mreže komaraca mogu se izrezati na sam kabel po cijelom perimeru, ali ako ga planirate ukloniti tijekom ljeta i ponovno ga montirati, onda je bolje napustiti ovaj rub. To će olakšati uređivanje. Da biste uklonili ovaj dizajn, dovoljno je povući preko kabela.

Postoji još jednostavniji, ali manje praktičan način pričvršćivanja samostalnog komaraca. Ovo je pričvršćivanje uz pomoć običnog čičak. Dio Velcro s kukama je zalijepljen na okvir oko perimetra, a drugi dio je prodro na mrežu. Vrijedno je reći da struktura mreže omogućuje čak i bez hrpe čičak. Dobro se kuka s kukama sama po sebi. Obje instalacije domaće mreže za komarce omogućit će vam da uštedite novac i korisno područje kuće.

MSIQUE NET UČINITE SAMO. Video

Čitaj više