Burlakovin u unutrašnjosti vlastitim rukama

Anonim

Burlakovin u unutrašnjosti vlastitim rukama

Ponekad od najviše, možda, neizgovoreni materijali mogu biti iznenađujuće lijepe, elegantne predmete. Burlap je grub materijal, ali ono što je izvorna i udobna stvar koja se koristi u unutrašnjosti može se stvoriti vlastitim rukama.

Omiljeni dizajneri materijala

Proizvode se ovaj materijal od jute i vlakana kenafe. Ova neutralna gruba tkanina je tako voljena od strane dizajnera za njegovu funkcionalnost, zbog toga možete ne samo igračke, lukove, jastuke, napraviti prekrivače, pokriva za sofe i fotelje, ukrašava prozore i vrata, pakiranje darova.

Postat će vrhunac unutarnjih poslova dnevne sobe, spavaće sobe, dječje sobe. Takva tkanina ima mnogo prednosti:

  • Savršeno usklađuje sa svijetlim smislom, završnim pletenicama, šivanjem, bijelom čipkom;
  • savršeno u kombinaciji s prirodnim tkaninama (lana, svila);
  • Cvjetovi tkanine, kuglice, vrpce, grančice, školjke i drugi prirodni i umjetni materijali postat će nesumnjivo uređenje burlap proizvoda.
  • Burlakovin se naširoko koristi u uređenju kantine i kuhinjskih prostora, veranda (stolnjaci, salveri, staze), često se koristi za ukrašavanje svijećnjaka, import, to jest, djeluje kao neovisni materijal ili proizvode pojedinačne elemente;
  • uklapa se u gotovo svakom unutarnjem stilu, ali, naravno, najčešće se nalazi u unutrašnjosti u stilu Provance ili zemlje; Njegova prirodna boja je izvrsna opcija za eko interijere;
  • Prekrasan materijal za pakiranje darova, omotane stvari u njemu izgledaju izvrsno, elegantno, a ako ukrasite takvo pakiranje s dodatnim elementima, to će biti vrh savršenstva;
  • Jeftinje čini ovo tkivo s najpristupačnijim materijalom za dekor stana.

Burlap - jednostavan materijal, koji će kao rezultat dospjele obrade izgledat će samo zapanjujuće.

Iz nje čini doista lijepe stvari, mogu se koristiti u unutrašnjosti ne samo seoske kuće, već i urbanom stanu. Uz to, moguće je oživjeti čak i najisprenijezniji dizajn kuće, učiniti ga udobno, toplo, svježe.

Članak o temi: Dekorativni dizajn: Je li moguće lijepiti dekorativni kamen na pozadini?

Burlakovin u unutrašnjosti vlastitim rukama

Proizvodi iz Burlapa

U unutrašnjosti kuhinje, blagovaonica može koristiti poklopce za stolice, lampershades iz Burlapa. Fasada ormarića izgledaju neobično, ukrašene elementima iz ovog materijala, ali u isto vrijeme ugodno. Kapaciteti uređeni na isti način ili žitarice nadopunjuju cjelokupni dizajn sobe.

Panel, stolnjaci, zavjese, jastuci naglašavaju stil sobe.

Burlakovin u unutrašnjosti vlastitim rukama

Ova gruba tkanina sa svojom prirodnom bojom savršeno je u kombinaciji s bijelim i smeđim cvjetovima ili njihovim nijansama.

Najuspješniji izgledaju kao proizvodi ukrašeni bijelom čipkom. Pogledajte kako se lijepe nadopunjuju na fotografiju prikazanu u nastavku.

Burlakovin u unutrašnjosti vlastitim rukama

Burlakov, unatoč njegovoj bruto teksturi, izgleda spektakularan u sklopovima, ruffs, u glatkom obliku.

U unutrašnjosti, ovaj materijal možete ukrasiti predmete bijelog drva. Tako da će izgledati najučinkovitije.

Još uvijek se živi sa srebrnim ili staklenim elementima u kombinaciji s detaljima grube tkanine skupo i izvrsno, jer vizualno pretvara srebrna mjesta u srebrnom, staklu - na kristal. Takve stvari su dokazi, nesumnjivo, veliki ukus vlasnika kuće.

Ako možete ukrcati, možete ispuniti svoj dom izvrsnim stvarima iz Burlap-a. Svijetli vez na takvom platnu (na primjer, cvijeće), izrađene vlastitim rukama, stvorit će ljetnu svježu atmosferu u sobi, ispuniti dom nježnošću i toplinom. Čak i jedan jastuk, prekriven takvim webom i ukrašenim bojama vezenja, obavit će ovu funkciju jer je nemoguće biti potpunije.

Burlakovin u unutrašnjosti vlastitim rukama

Burlap proizvodi se koriste ne samo u unutrašnjosti kuće ili apartmana. Oni su pogodno naglašavaju vanjštinu kuće. Tablica na verandi, ukrašenom stolnjaku ove tkanine, koja se savršeno usklađuje s čipčanim bijelim salvesima ispod ploča, lako se uklapa u rustikalni stil.

Da biste dali drugi život običnim staklenim bankama, svaki stari tenkovi, čine ih vrhuncem interijera ne tako teško. Ukrasite njihovu burlap i vežite lijepu pletenicu, ispunite mirisnim biljem - a ovdje imate gutljaj svježeg zraka u dizajnu spavaće sobe, dnevnog boravka, kuhinje u stilu Provanse. U dječjoj sobi, dijete će moći zadržati svoje male tajne u njima. I izgleda prilično moderno i estetski.

Članak o toj temi: Ljubičasta boja u unutrašnjosti, kombinacija ljubičaste

Burlakovin u unutrašnjosti vlastitim rukama

Fotografije, ukrašeni ovim materijalom, izgledaju jednostavno, ali u isto vrijeme izvorni, izvrsno. Dječji crteži umetnuti u njih stječu nezaboravan šarm.

Burlap u unutrašnjosti je ogroman prostor za let vaše fantazije, lijep materijal za projektiranje interijera i eksterijera u ekostelu, retrostil, modernim stilovima. Koristite ga, a vaš će dom biti udoban i rafiniran.

Čitaj više