Kako otvoriti ručku unutarnjih vrata: Upute korak-po-korak

Anonim

Ono što trebate poduzeti ako se skrotira ne otvori, zalupio, slomio ga ili je zaključana iznutra? Ako mehanizam za zaključavanje nije slomljen, ali samo zatvoren, uvijek postoji mogućnost da otvorite vrata s ključem, naravno, ako se ne zatvori u toj sobi, ući u koji je potrebno. Potrebno je razmotriti najčešće situacije i osnovne načine odgovoriti na pitanje: kako otvoriti ručicu unutarnjih vrata bez ključa?

Kako otvoriti ručku unutarnjih vrata: Upute korak-po-korak

Dizajn ručke unutarnjih vrata.

Što bi mogao biti uzrok udaranja unutarnjih vrata?

Prije svega, potrebno je identificirati razlog zašto se vrata sražre ne otvaraju. Često razlog može biti sljedeći događaji:
  • Dvorac, smješten u ruci vrata, zaglavljen, ili je potpuno slomljen;
  • Zasun, vrata zaključavanja, pomaknuta;
  • Jezik mehanizma za zaključavanje zaglavljen;
  • S suprotne strane, ključ je ostavljen u bunaru koji ga ne dopušta da ga isključi.

Da bi se razlog da se najtočnije otkrije, morate podići krpu na različitim mjestima sa širokim odvijačem. Nakon što je pokušao povući podignuti platno, možete odrediti koji je posebno mjesto koje se održava. Nakon što se otkrije razlog, treba izabrati određenu sliku djelovanja.

Problem se sastoji u zasunu

Alati za rad s ručkama vrata.

Najčešći problem mehanizama zaključavanja za unutarnja vrata upravo je u zasunu. Ovaj detalj o dizajnu možda nije pričvršćen na kraj. S punim pritiskom na ručicu vrata, i dalje se nastavlja izvući iz lica proizvoda. Dakle, ako su vrata dobro pritisnula u okvir ili ga gurnite silom, moguće je voziti ovaj zasun u žlijeb okvira vrata tako da najljepši dio neće dopustiti da dizajn ponovno otkriti. Čak i ako se ručka vrata odvrnu, okrugla ili spušta dok se ne zaustavi. Ovih nekoliko milimetara ovog detalja moći će čvrsto ojačati platno u kutiji bez dopuštanja da se otvori.

Članak o toj temi: 3 načina za udoban svečaj vlastitim rukama

U ovoj situaciji morate pritisnuti list vrata iz kutije s odvijačem ili drugim krutim predmetima, jednostavno ga podići.

Problemi s jezikom dvorca

Situacija se može pojaviti ako vrata nisu zatvorena na ključu. Mehanizam za zaključavanje nije opremljen zasun, ali se i dalje ne otvaraju, iako je ručka vrata izostavljena ili pomaknuta (ako je gumb okrugli) dok se ne zaustavi. Razlog tome može biti netočan rad dizajna. Da biste riješili sličan problem, trebat će vam tanki alat koji mora smireno ući u mali jaz između unutarnjih vrata i njegove kutije.

Kako otvoriti ručku unutarnjih vrata: Upute korak-po-korak

Krug brave za zaključavanje vrata.

Osim toga, alat svakako mora imati potrebnu razinu snage, jer, razbijanje nečega u ovom prorezima, možete samo pogoršati situaciju. Odvijač, plastična kartica, ravnalo ili obični nož može djelovati kao takav alat.

Upute korak po korak će omogućiti svakoj osobi da otvori mehanizam koji je prešao jezik:

  1. Plastična kartica, ravnalo, pribor ili obični nož mora se umetnuti između poklopca vrata i kutije u području u kojem se nalazi zaglavljeni dio dizajna (trebate ploviti na području gdje se nalazi ručka vrata).
  2. Alat bi trebao biti malo nagnut i pritisnite. Učitelj bi trebao osjetiti kako se alat izabrani alat klizi, u kontaktu s kositim jezikom.
  3. Alat treba poslati prema krilu vrata, dopuštajući jeziku da potpuno nestane u bravi. Tijekom proizvodnje tih postupaka, ručka vrata treba držati u spuštenom, a krila će se povući na jedan način na koji se otvara.

Situacija će biti teže ako je majstor s druge strane, gdje jezik nema zagušenu površinu. U ovoj situaciji trebate koristiti isti alat. Umetnite samo da je potrebno na vrhu i pokušati utjecati na njih da utječu na unutarnji kosić dvorca da gurne jezik. Smekalki i snage kako bi se suočili s takvom situacijom, bit će potrebno mnogo više.

Članak o temi: Ideje za obrt iz jesenskih boja (56 fotografija)

Greška brave vrata

Kako otvoriti ručku unutarnjih vrata: Upute korak-po-korak

Rukovati visinom za vrata.

Situacija u kojoj je neispravnost dvorca bio razlog nemogućnosti otvaranja unutarnjih vrata, potrebno je riješiti utjecajem na mehanizam za zaključavanje.

Ako je engleska brava stoji u zalupljenim vratima, onda je pola slučaja već učinjeno, a sve ostalo ne uzima mnogo snage. Cilindrični mehanizam takve brave može se neutralizirati bušinjem pomoću normalne vježbe. Nakon što sam se riješio prokleti larve dvorca, dovoljno je pokupiti preliminarni mehanizam na takav način da se reigleel zaključavanja uvuče u dvorac. Problem je riješen. Međutim, brava ili larva moraju biti zamijenjena.

Osim toga, cilindar takvog dvorca može jednostavno izbaciti, pod nadzorom je prilično čvrsti objekt prikladan u dimenzijama. Da biste izbacili, morate koristiti uobičajeni čekić ili što će biti pri ruci.

Ako se zaključavanje ne koristi za zaključavanje, problem će se riješiti mnogo teže. Prije svega, potrebno je pregledati ručku. Ako je pričvršćen vijcima, moraju se odvrnuti pomoću odgovarajućeg odvijača ili drugog alata za dobro alat.

Kako otvoriti ručku unutarnjih vrata: Upute korak-po-korak

Ulazni krug ručke vrata na kvadratnoj bazi.

Nakon uklanjanja ručke s tankom metalnom trakom, olovkom ili drugom tankom izdržljivom stavkom, trebali biste pokušati pronaći dio mehanizma koji je odgovoran za snimanje i pokušati kliknuti na njega. U ovom trenutku, ručka vrata se moraju spustiti do stop. U isto vrijeme, pritiskom na vrata prema otvaranju platna.

Ako cijeli problem ne leži u zasun, ali u činjenici da je zaglavljeno zaglavljeno zaglavljeno, onda će biti vrlo teško nositi se bez pomoći stručnjaka.

Ključ ostaje u dvorcu s suprotne strane vrata

Takva situacija je često problem. Ljudi se slučajno zaključali, ili mala djeca mogu zatvoriti u sobi i ne znaju kako se dvorac otključava.

Članak o toj temi: Suptilnosti ugradnje tuš paleta

Rješavanje takve situacije često ne nosi nikakve razorne radnje bez brave ili za prijenos vrata. Način rješavanja ovog problema je jednostavan i poznat mnogima koji su već našli zatvorenih snimljivih dvoraca.

Prvo morate skliznuti ispod platna papira ili tkanine.

Kako otvoriti ručku unutarnjih vrata: Upute korak-po-korak

Shema instalacije ručke s dvostranim vratima.

Uz pomoć pletenje, fino twist ili žice, možete pokušati gurnuti ključ, koji se nalazi u suprotnom dijelu mehanizma. Kada je ključ konačno izvučen, samo pada na tkaninu ili papirnatu tkaninu pod prethodno subliranim, s kojima se može odvući na drugu stranu.

Ova metoda se primjenjuje samo u situaciji ako je dizajn mehanizma za zaključavanje osiguran za prisutnost ključ dobro u oba ravnina unutarnjih vrata, i samo s ovim uvjetom da se ključ s suprotne strane ne pomiče.

Tajne dvoraca

Moderni proizvođači, znajući o problemima za slamanje, također nisu ostali na stranu. Izumio je vrlo jednostavan, ali uspješan dizajn zaključavanja vrata. Takva brava je obdarena ključahom s jedne strane, as druge strane, to je specijalizirani gumb, koji se pritisne potpuno blokira kretanje brave, čime se zaključava dizajn.

Za slučajeve kada u zatvaranju nema potrebe ili dizajna, potrebno je hitno otključati, s suprotne strane nalazi se rupa, curi u koju nešto tanko i izdržljivo, na primjer, iglu, možete otvoriti vrata.

U toj situaciji, osim ako bilo koja metoda ne smije postići željeni cilj, staklo u unutarnjim vratima može se ukloniti, pažljivo uklanjati tračnice za pričvršćivanje.

U iznimnoj situaciji, dekorativni umetak stakla može se razbiti i, koji ima pristup oba dijela dizajna zaključavanja, otvorite platnu vrata. Istina, nakon takvog otkrića, platno će se morati promijeniti ili, na minimumu, zamijeniti razbijeno staklo.

Čitaj više