Popravak loggia to učiniti sami (fotografija i video)

Anonim

Fotografija

Svaka obiteljska loža ima svoje značenje. Netko drži tamo stare stvari i sušeno donje rublje, za nekoga ovo mjesto je prostor za sjedenje, a netko ga koristi kao teretanu ili staklenik. Loggia se smatra sastavnim dijelom modernog stanovanja, tako da je zadatak njegove reinkarnacije trebala biti pogodna s punom odgovornošću.

Popravak loggia to učiniti sami (fotografija i video)

Loža se nepravedno naziva balkon, a njegovo skladištenje starog smeća i alata pada. Izolacija lože je prioritetna zadaća kako bi je pretvorila u stambenu sobu.

Možete pribjeći pomoći profesionalcima koji će napraviti popravke i izolaciju balkona za novac, a možete popraviti lođu i stvoriti posebnu udobnost tamo s vlastitim rukama.

Čak ni zapošljavanje graditelji mogu napraviti lođu s višenamjenskom i udobnom prostorom.

Kako napraviti rastavljanje balkona (loggia) i eliminirati oštećenja vlastitim rukama

Za početak popravka balkona, morate proizvesti pripremni rad. Prije svega, morate ukloniti staru košulju, odvrnuti i izdržati sve što nije uključeno u balon paket.

Sada biste trebali provjeriti uništenje koje bi se moglo formirati tijekom vremena. To mogu biti pukotine i pukotine oko rubova koji trebaju biti isključeni. Da biste to učinili, površina se očisti od svih vrsta smeća, kamena, ispumpavanja dijelova. Nakon toga, oštećena mjesta obrađuju početak, morate čekati sušenje i primijeniti cementni sloj. Za manje uništenje je samo jedan cementni sloj. U smjesi cementa mora postojati osnovi za ljepilo kako ne bi bila nemuklađena i nije ispucala.

Ako površina cementa ima razne praznine, moraju biti pažljivo putuju.

Materijali i alati kako bi popravili loggia (balkoni) vlastitim rukama

Popravak loggia to učiniti sami (fotografija i video)

Izolacija balkona je neraskidivo povezana s unutarnjim poklopcem zidova i podove novog kata.

Rekonstrukcija balkona ne može bez određenih alata i materijala koji trebaju preuzeti. Izolacija sobe zahtijeva materijale kao što je mineralna vuna ili ekspandirani polistiren. Za ravnanje parapete, potrebno je pričvršćivanje ili ukrasne ploče. Drveni paneli zahtijevaju obveznu obradu pomoću antiseptike i plamenova.

Članak o temi: Detektor skrivenog ožičenja ispunjava MS-158m

Da bismo popravili loguju, trebamo materijale kao što su:

  • polistiren pjena ili pjena (4-6 cm);
  • Pločice otporne na vlagu i gipsanih vlakana;
  • Folijski polietilenski film;
  • Folijski pjenasti polietilen;
  • montažna pjena bez toluena;
  • vijak za samo-tapkanje;
  • Perforator;
  • razina;
  • vidio za rezanje materijala kućišta;
  • Materijal za rep (drvena obloga);
  • zatvarači za drvenu površinu (nokte);
  • montiranje niti;
  • Drveni drvo za (40x50);
  • Izravne suspenzije za metalni profil;
  • Montaža Stajalica i nosači.

Ugradnja glazirajućih logova (balkona) s vlastitim rukama

Popravak loggia to učiniti sami (fotografija i video)

Ako želite da prozori na balkonu doslovno "dišu", najbolji materijal za okvire bit će drvo.

Da biste zaštitili stan od vanjskih utjecaja, s izolacijom buke na drugom planu, možete učiniti konvencionalnim drvenim okvirima. U tom slučaju, bit će beznačajni prigušivanje vanjskih zvukova, ali ne i dovoljno učinkovit. Profesionalci takvog stakla - jeftin popravak, jednostavnost ugradnje, kao i dobra propusnost svježeg zraka.

Da biste postigli maksimalnu udobnost na vašoj lođi, morate instalirati plastične prozore. Oni će osigurati zaštitu od vjetra, buke i drugih vanjskih podražaja, zadržat će temperaturu, bez obzira na doba godine.

Plastični prozori se odlikuju dugom servisnim životom. Jedini nedostatak takvog ostakljenja je nedostatak slobodnog cirkulacije zraka u stanu.

Prvo, moramo prikupiti dizajne prozora. Dvostruko stakleni prozori, krila i sendvič paneli moraju biti uklonjeni, a okviri se međusobno kombiniraju i s elementima ekspanzije.

Sada su instalirani elementi za montažu na ovaj dizajn. Nakon što su instalirane privitke, potrebno je nastaviti na pričvršćivanje dizajna prozora po razini pomoću vijaka za samozadočavanje. Oni će jamčiti pouzdano pričvršćivanje. Nakon toga, kutak okrenut na strani i na vrhu strukture prozora, a punjenje je instaliran u nastavku.

Na sljedećem koraku otvori se ispunjavaju između zidova i prozora pomoću montažne pjene. Sada možete montirati dvostruko stakleno prozore, sendvič panel, krila i druge dodatne komponente.

Popravak loggia to učiniti sami (fotografija i video)

Visoka kvaliteta loggia izolacija zahtijeva korijenski toplinski izolacijski materijal.

Po završetku ostakljenja lože, pažljivo provjerite brtvljenje. To će pomoći zadržati toplo i značajno osloboditi se od buke.

Sada možete nastaviti na planiranje rasvjete. Ovdje možete koristiti sve uređaje za rasvjetu. Mogu se pričvrstiti na strop ili zid, uklopiti izgrađen i običan. Morate koristiti svoju fantaziju i izbacite dizajn sobe. Utičnice i prekidači su instalirani pomoću kabela s tri vene do jednog i pol kvadratnog poprečnog presjeka.

Zagrijavanje stropa i zidova logova (balkona) vlastitim rukama

Nakon instaliranja visokokvalitetnih plastičnih prozora, morate napraviti izolaciju zidova, stropa i poda.

Članak o toj temi: Redoslijed rastavljanja tuša

Kako bismo napravili izolaciju zidova balkona, potreban nam je toplinski izolacijski materijal, kao što je penplex ili polistirena pjena. Potrebno je popraviti na zid uz pomoć drvenih tračnica ili tikla s plastičnom glavom. Spojevi se pažljivo obrađuju pomoću montažne pjene kako bi se izbjeglo hladno, zglobovi između izolacijskih listova treba pričvrstiti na viski. Nakon toga slijedi montažna pjena koja ne sadrži toluen tako da polistiren nije otopljen.

Popravak loggia to učiniti sami (fotografija i video)

Strop se može montirati željeznicom ili gipsanom pločom. Postoje i drugi načini, ali to su prikladnije u instalaciji.

Zatim je potrebno nastaviti na pričvršćivanje pare barijere i reflektirajući sloj. Da biste to učinili, trebat će vam polietilenski film o foliju ili pjenastih folijskih polietilena. Parosolacija je pričvršćena na zglobove škotske trake ili ljepilo na poliuretansku osnovu.

Strop se vrši na isti način, ali strop ovjesa je prikladan bolje, što će sakriti ožičenje za rasvjetu lože.

Za početak, poprečni zaostaci su pričvršćeni na strop, koji će morati pričvrstiti materijal za oblaganje, nakon čega se stavljaju pjena između njih. Trege su ispunjeni montažnom pjenom.

Testiranje (popravak) strop i zidovi lođe (balkoni) s vlastitim rukama

Kako bi se razdvojila loggia, najmanje prikladne pozadine, jer će brzo odrediti pod utjecajem visoke vlažnosti i temperaturnih kapi. Ovdje trebate završni materijal za dokazivanje vlage. Najbolje je odvojiti ploče za zidove, gipsanu ploču otpornu na vlagu, kao i plastičnu ili drvenu klapnu.

Prije nego što počnete završiti panele balkona, trebali biste sakriti zidove pluta ili drveni okvir. Nakon toga, možete početi sastavljati s panelima ili drugim završnim materijalima, povezujući ih jedni s drugima. Jednostavno spajanje ploča s okvirom je da je jezik utora izvana kraći od jezika s unutarnjim. U slučaju završetka i stropa, a zidovi moraju napraviti instalaciju zaostajanja na stropu. Za to je montirano 3 LAG-ova. Prva lagua treba biti postavljena u sredinu, a ostatak dužnih zidova.

Popravak loggia to učiniti sami (fotografija i video)

Utičnice treba izbjegavati u kutovima i zidnim vezama, stropu i spolu. To će omogućiti u budućnosti kako bi se izbjegli neugodni hladni mostovi.

Možete sakriti zidove drvenom oblogom. Prvo morate popraviti izravne suspenzije za zidove na zidove u 3 reda svakih 50-70 cm. Trebali biste uzeti udaljeni kut i od njega mjeriti 50 cm, a zatim pričvrstite suspenziju perforatorom i udarcima.

Uz pomoć razine i suspenzije pričvršćene su barovi na suspenziji. Kako bi se oponašala ravna površinska ravnina, montažna konac se rasteže. Zatim se obrađuje površina Brusev antiseptičkog i zidovi mineralne vune su izolirani. Mineralna vuna je pričvršćena na suspenzije s rubovima. Sada morate pričvrstiti film hidroizolaciju pomoću montažnog trapalica.

Članak o temi: septička iz Eurocubeta vlastitim rukama: bez crpljenja, kako napraviti iz kubičnih spremnika, video

Konačno, moguće je početi montirati drvene ploče. Trebali biste početi iz dugog kuta. Jebeni oblogu na Bruus s noktima. Ako posljednja željeznica nije u potpunosti postavljena, onda morate mjeriti željeni dio i pospite. Završava popravak laka na obloge i ugradnju postolja.

Zagrijavanje i dekoracija (popravak) poda lože (balkoni) to čine sami

Postoji nekoliko načina od poda izolacije na balkonu:

Popravak loggia to učiniti sami (fotografija i video)

Visina nosača + debljina primijenjenih ladova trebala bi biti smještena iznad svih slojeva izolacije koja se koristi na podu najmanje 5 mm.

  1. Drveni zaostaji. Za temelj budućeg poda, LAG-ovi su pričvršćeni u uzdužnom smjeru i fiksiraju se montažnom pjenom. Zatim postoji termički izolacijski materijal između njih, to može biti pjena ili mineralni blokovi. Ako koristite mineralnu vunu u obliku toplinskog izolacijskog materijala, potrebno je ravnomjerno zatvoriti cijelu površinu. Na kraju rada, našine ploče su pričvršćene na LAG-ove.
  2. Estrih. Da biste to učinili, trebat će vam estrih s širinom od 4 cm. Morate ostaviti jaz između zida i estriha, za to će vam trebati pjenasti polietilen, koji trebate obaviti traku centimetra. Na kraju se nalazi keramička pločica na estrihu s ljepilom.
  3. Kat grijani estrih. Poravnava pod s estrimom. Kabel za grijanje je položen i pričvršćen na građevinsku vrpcu na estrih. Kabel mora biti snaga od 90-100 W na 1m². Od iznad samo-izjednačive smjese se izlije, mora potpuno zatvoriti elemente koji provode toplinu. Odozgo, stavite keramičke pločice.

Kozmetički popravak loggia (balkona)

U ovoj fazi, glavna stvar je fantazija. Mogu vas ograničiti samo financijske sposobnosti. Loggia može biti ugodan, skrovito mjesto u kojem ćete igrati sportove, organizirati čaj pijenje ili uzgoj cvijeća , Odabrani završni materijal u potpunosti definira stil balkona.

Ovdje su najpopularniji načini kozmetičkog balkona popravak i za koje ga možete koristiti.

Na vašu lođu možete opremiti:

  1. Naranča. U tu svrhu treba napraviti dodatna rasvjeta i izolacija. Biljke koje cvjetaju tijekom cijele godine potpuno kompenziraju sve vaše troškove.
  2. Soba za čajanku. Da biste to učinili, možete dati svoju lođu s drvenim stolom, nekoliko stolica, tepih s velikom hrpom.
  3. Studija. U malom stanu, loža će pronaći utičnicu za stvaranje osobnog prostora. Za to je soba dopunjena računalnom stolom, stolicom i dodatnom rasvjetom.

Popravak loggia to učiniti sami (fotografija i video)

Popravak loggia to učiniti sami (fotografija i video)

Popravak loggia to učiniti sami (fotografija i video)

Popravak loggia to učiniti sami (fotografija i video)

Popravak loggia to učiniti sami (fotografija i video)

Popravak loggia to učiniti sami (fotografija i video)

Popravak loggia to učiniti sami (fotografija i video)

Čitaj više