Ulyanovsk vrata Rada: vrata, evaluacija i recenzije

Anonim

Pozivamo vas da razmislite o rasponu modela i značajke koje su vrata drago proizvesti Rusiju (Ulyanovsk), naučiti njihove prednosti.

Vrata Rada - samo pozitivne recenzije

Ulyanovsk vrata Rada: vrata, evaluacija i recenzije

Unutarnja vrata su isti važan element unutrašnjosti kao što je namještaj. Rada (Ulyanovsk) proizvodi vrata Rada koja su stekla priznanje korisnika zbog visoke kvalitete. Unutarnja vrata se brzo proizvode u širokom rasponu klasika do izvanrednih i kreativnih proizvoda. Vrata se brzo razlikuju od konkurenata novosti, kvalitete, velike modele (klasične i moderne) i istovremeno raspoložive cijene.

Prirodno se koriste tehnologija proizvodnja vrata "Rada" talijanski i materijali za proizvodnju u Ulyanovsk. Posebne moderne tehnologije primjenjuju se na uklanjanje izobličenja vrata tijekom rada i spužva. Upotreba srednjeg sloja čini tkaninu snažnije i otpornije na vlagu. Dekoracija je napravio furnir takvih pasmina:

  • Maccore
  • Sapele,
  • pepeo,
  • hrast.

Vrata Rada su prekrivena lakim (akrilna i poliuretanska) visoka kvaliteta. Za umetke, Dorse Rada koristi matirane naočale s dekoracijom koristeći metodu fuzije, čašu trostrukih različitih boja.

Tvornica u Ulyanovsk ima vlastitu liniju za sušenje automobila. Bruse od bora pobunjuju se od defekata i suše do 7-9%. Takvo drvo ne uzgaja se od vlage tijekom rada. Vrata se suočavaju s dvije strane HDF-a, koje imaju bolja obilježja od MDF-a.

Za baget, Rada primjenjuje hrast, sapel. Pragovi se također proizvode iz trake borove tretirane s lakom. Platby i dobar proizvod u gradu Ulyanovsk iz MDF s premazom, kao i glavna platna. Oblikovanje za vrata Rada - teleskopske ili standardne - izvedene s elementima koji pružaju praktičnu ugradnju platna. Postoje recenzije za visoku tehnologiju ove metode.

Članak o temi: Koji je termostat u sustavu grijanja

Tvornica cijevi u Ulyanovsk proizvodi polukružnu, kovrčavu i ravnu. U naravi za atipične slučajeve postoje i drugi dijelovi za zatvaranje površina bilo koje širine, a povezivanje se proizvodi sa sličnim premazom.

Preliminarne trake izrađene su od povećane snage. Furnir je prekriven istom bojom kao platno vrata. Riges i pilastriri čine stablo sa sličnim premazom.

Modeli

Ulyanovsk vrata Rada: vrata, evaluacija i recenzije

Tvornica "Rada" proizvodi klasični model, moderan i high-tech. Klasičan je model "Verona" (Verona) i "Rada". Moderno je "Bruno", "Grand", "Marco" i "Polo".

Verna vrata se odlikuju bogatom bojom furnira. Karakterizira dvostrani metalni browach, izvrsni vitražni prozori koristeći dijamantne graviranje i hrast ili bukve bagete. Prestižna vrata Rada imaju pozitivne tržišne recenzije. Modeli od mahagonija imaju najbolje recenzije danas. To su takvi modeli poput Firence, Valencia, Barcelone, Montreal, Palermo. Raspon boja: bijelo zlato, duhan, makoara zlatna, sapele, prirodni hrast.

Rada vrata Rada serije su spoj klasike i užitak. Izveden sa staklenim dizajnom. Ovdje i spajanje, i graviranje i umetanje vitražnih prozora. Ljepota i kvaliteta po pristupačnoj cijeni odlikuju se ovom serijom, o čemu svjedoče povratne informacije. Modeli su prikazani bojama:

Ulyanovsk vrata Rada: vrata, evaluacija i recenzije

"Marco"

  • Milan i tamni orah;
  • anengry;
  • izbijeljeno i svjetlo hrasta;
  • crveno drvo;
  • Wenge;
  • Macoe Golden.

Modeli zbirke "Rada" (Ulyanovsk): Sivilia, Napulj, Lily, Medea, Venecija, Rada, Grace, Lada, Triumph.

Proizvodi serije Rada izrađeni su od LVL drva i MDF-a. Snaga se povećava, furnir iz prirodnog stabla, prevlaka laka se izvode ručno eksperimentalni majstori koristeći akrilne lakovi (Italija). Kutija Teleskopski polukružni oblik. Moguće umetanje toniranog stakla pomoću graviranja. Proizvodi se mogu proizvesti u veličini kupca.

Članak o temi: Samoljepljive pozadine za kuhinju

Tablica sa standardnim veličinama isječnice.

Visina vrata može plesati2m
Širina platna40, 60, 70, 80, 90 cm, 1 m 20 cm
Debljina licence4 cm
Širina ploče9, 13, 17 cm

Koncibirati

Dužina širina2,2 m / 7 cm
Širina kutije i debljina7,5 / 3,5 cm

Modeli

Ulyanovsk vrata Rada: vrata, evaluacija i recenzije

Verona

Kao što pokazuje recenzije, tvornica Rada u gradu Ulyanovsk je najbolji proizvođač vrata, a njegovi zaposlenici su perfekcionisti. Moderni ljudi žele opremiti svoje domove barem moderan razvoj vrata. Takva je serija doorbruno, stvorena u high-tech stilu. Pet vrsta premaza koristi se za stanične strukture s borovim leckanje. Atraktivne sjajne vrata s naočalama Triplex izgledaju svježe i atraktivne ne samo u uredskom prostoru, već i kod kuće. I dekoracija od aluminijskih kalupa povećava učinak novosti.

Bruno modeli imaju značajku. Oni, zahvaljujući staničnom dizajnu, dobro štite od hladnoće, topline i zvuka, imaju dobre praktične recenzije. Kategorija cijena je niža od Dorse Rada, ali imaju izvrsnu kvalitetu, ekološki prihvatljivu. Recenzije potvrđuju. Proizvodi od borove, HDF-a i furnira od prirodnog drva. Kutija ima teleskopsku traku, njemačke pečate. Glass Lacobe, koji se koriste u vratima Brune, imaju crno-bijelu boju. Naočale otporne na vlagu, ekološki prihvatljive. Mogu se izvršiti prilagođene veličine. Brunodors proizvode cvijeće kao što su prirodni i sapel hrast. To su izvrsna vrata za izoliranje prostora jedni od drugih i stvoriti zone razdvajanja prostora.

Modeli doorgrand su, prije svega, minimalizam. Modeli koriste staklo Triplex s vitražnim prozorima, graviranjem, s rinestones, ogledala. Imaju jedinstvenu vlačnu čvrstoću (30 tona), što znači da će dugo vremena služiti, zadržavajući jedinstveni izgled. Sve to potvrđuje recenzije potrošača. Boja helte naglašava rafinirani stil, bijeli hrast stvara dojam lakoće i inteligencije. Sivi hrast i tamni orah, Milan orah - ove izvorne i plemenite boje pronalaze mnoge njihove poznavatelje.

Članak o toj temi: Kako je toalet raspoređen

Ulyanovsk vrata Rada: vrata, evaluacija i recenzije

Doorsmarco modeli dizajnirani su tako da budu ravni, to jest, bez zavoja. Ovo je moderan stil, vrata su pluća, ukrašena transparentnim prozorima Triplex. Vrata bez naočala (gluhih) nadopunjuju lijek. Plemenite doorsblanc - Belaya Camel, doornoir - cakline crno i pet boja: Wenge, prirodni hrast, Macoela Golden, Crveno drvo i Sapele. Kao dokazane recenzije, te su boje gotovo univerzalne u unutrašnjosti.

Modeli Polo izrađeni su u modernom stilu s različitim kombinacijama oblika nasilnih dijelova, koji daju volumen prostorije. Prirodni furnir i razne teksture daju vratastoj čvrstoće. Također koristi sjajno staklo. Boje vrata Blanc i Noir - bijela i crna emajla, bjelila hrast - stvoriti jedinstveni volumetrijski stil.

Vrata su sretna što proizvodi Rusiju (Ulyanovsk) imaju tako širok raspon da oči istjeraju. Svi modeli vrata su sretni - ovaj stil i kvaliteta. Recenzije su najviše ugodni, a ne samo tako. Vrata su originalna i kvalitetna, prikladna za bilo koji interijer, bez isključivanja, ogrebotina i ekrana.

Ulyanovsk vrata Rada: vrata, evaluacija i recenzije

Ulyanovsk vrata Rada: vrata, evaluacija i recenzije

Ulyanovsk vrata Rada: vrata, evaluacija i recenzije

Ulyanovsk vrata Rada: vrata, evaluacija i recenzije

Ulyanovsk vrata Rada: vrata, evaluacija i recenzije

(Vaš će glas biti prvi)

Ulyanovsk vrata Rada: vrata, evaluacija i recenzije

Učitavam…

Čitaj više