Kako napraviti kapu učiniti sami

Anonim

Za Halloween Moja mala kćer je odlučila biti princeza. Brzo ću šutjeti njezinu haljinu od stare majice i tila, ostao je samo da bi dodao malo dodatne opreme. Pitali smo se: što su šeširi princeze? Na pomoć, Disney Cartoctoni su došli do pomoći - naravno, kape! Danas ću vam reći kako napraviti kapu vlastitim rukama, što savršeno nadopunjuje sliku vaše male princeze!

Kako napraviti kapu učiniti sami

Potrebni materijali i alati:

  • 1 metar til;
  • papir;
  • škare;
  • ljepilo;
  • traka.

Baza za papir

Napravite papirnu kapu nije teško. Dovoljno je smanjiti trapez i zalijepiti ga. Dat ću vam moje veličine, ali definitivno izmjerite krug djetetove glave prije početka rada, a ako su vrlo različita od navedenog, napravite svoje izračune. Dakle, baza trapezija bi trebao biti 21 inča, vrh je 4 inča, a duljina strana je 16 inča. Nacrtajte trapez na papiru i izrežite. Trebali biste raditi kao na fotografiji.

Kako napraviti kapu učiniti sami

Kako napraviti kapu učiniti sami

Dodajte til

Nastavljamo raditi. Stavite ispred nas. Stavite papirni dio poklopca na njega tako da oko 1 inča ostaje do tkanine. Sada se povlačite sa svakog ruba trapezoidnog 1 inča (osim Niza, gdje smo to već učinili) i potrošili liniju olovkom. Rezati til na ovoj liniji. Sada stavite papir dio trapeze na vrh tkanine i ponovite udubljenje. Izrezati. Morate imati lik u obliku pješčanog sata.

Kako napraviti kapu učiniti sami

Ljepilo

Ostaje vrlo malo. Vidite, moja priča o tome kako napraviti kapu vlastitim rukama je vrlo jednostavan i brz. Približavamo se kraju posla. Gurnite bočne strane papira trapeziona među sobom. Da biste to učinili, nanesite na gornju stranu jednog od rubova trake za ljepilo i pritisnite drugi rub na vrhu. Malo kliziti s prstima, provodeći cijelu liniju lijepljenja. Sada nanesite ljepilo na vrh kapice papira, duž dna. Nabavite Tulle, omotajte papirni konus u nju. Također štap i na vrhu kape. Drugi dio tila mora se slobodno družiti - ovo je naša mala petlja.

Članak na temu: Manica za početnike: Sheme s opisom i videozapisima

Kako napraviti kapu učiniti sami

Vrpce - Rupovi

Nakon što je izveo kapu svojoj princezi, shvatio sam da ga nekako treba popraviti na glavi. Inače nećemo imati vremena izaći iz kuće, jer će ga moje aktivno dijete izgubiti. Mislim da ćete imati isti problem. Stoga, predlažem da napravite kapu vlastitim rukama s nizovima. Uzmite tanku traku od 50 cm, preklopite je dva puta i izrežite. Iz krajeva upaljača, tako da ne puzati. I zalijepite jedan kraj vrpce na dvije strane poklopca. Sada je spremno! Vezati. Možete uživati ​​u glavu na stranama i ne bojati se da će kapica pasti! Sretni blagdani!

Kako napraviti kapu učiniti sami

Kako napraviti kapu učiniti sami

Čitaj više