Električna protuteža: što učiniti kako to popraviti

Anonim

Često postoje situacije u kojima ljudi primjećuju da se njihov električni mjerač i dalje okreće čak iu odsutnosti napona. Prema tome, nastaju pitanja: zašto se okreće i kako se riješiti takav problem? Zapravo, takav se fenomen naziva samohodno. Kao rezultat toga, osoba može preplatiti lijek za energiju koju nije koristio. U ovom članku, pogledat ćemo što samo-pogon električni brojač, razmotriti glavne uzroke i načine rješavanja problema.

Električna protuteža: što učiniti kako to popraviti

Zašto se pojavljuje samohozni električni brojač

Samo-frekvencija je rad mjerača, čak i ako nema opterećenja na mreži. To je zbog činjenice da uređaj za rotaciju dolazi u kontakt ili kratko spojen skretanje, koji se nalazi na cesti magnetskog fluksa. Kao rezultat toga, radni tok je cijepanje, što čini dva potoka.

Dva potoka dovode do činjenice da se pojavljuje otpor i pojavljuje se kut faznog pomaka između njih. Kao rezultat toga, električni brojač prima dodatni trenutak MK, to je to što vam omogućuje da kompenzirate zakretni moment u uređaju.

Električna protuteža: što učiniti kako to popraviti

Zašto se pojavljuje samohozni električni brojač

Ako nominalni napon i opterećenje na mreži će biti više od 100%, tada se trenje odvija da se kompenzira. Zbog toga je radni brojač bez napetosti dobiva manje trenje, što dovodi do praznog hoda.

Kako provjeriti električni brojač za samohodne

Zapravo učiniti je dovoljno jednostavno. Potrebno je isključiti sve ispušne strojeve i uvodno napustiti uključenu. Ako se električna energija ne konzumira, counter disk će napraviti samo jedan okret, govoreći za elektronički uređaj, ona će treptati jednom svakih 15 minuta.

Ako vidite brzinu ili trajno treperenje brojača, možete biti sigurni da vaš električni mjerač obavlja samo-pogon.

Članak o temi: Kako napraviti travnjak: vrste, priprema, slijetanja, njegu

Indukcijski disk je sljedeći:

Električna protuteža: što učiniti kako to popraviti

Ovdje je indikator mjerača.

Električna protuteža: što učiniti kako to popraviti

Na njima je i obratite pozornost. Također preporučujemo kontaktiranje točno vrijeme kako ne biste napravili pogrešku.

Što učiniti ako postoji samoprofiller

Odmah obratite pažnju! Sada ne postoje načini za određivanje kada se brojač nepravi. Postoje samo određene metode koje će pomoći u uspostavljanju problema.

Na primjer, ako vidite da se samoprocjena pojavljuje u zemlji. Pokušajte s vašim odlaskom da zapamtite brojeve. Ako su se povećali, onda jedino što možete učiniti je da u potpunosti zamijenite uređaj.

Zapamtiti! Kada odete, vrijedi isključiti grupni i uvodni stroj, nije bilo napona na uređaj.

Također preporučujemo čitanje članka koji bi trebao platiti zamjenu električnog brojača. Nakon čitanja, možete pronaći razloge zbog kojih će vas električni mjerač zamijeniti za besplatnu organizaciju za posluživanje.

Naravno, moguće je zaustaviti samo-frekvenciju. Međutim, imajte na umu da možete dobiti ozbiljnu kaznu za korištenje magneta. Dakle, najoptimalno rješenje je potpuno zamijeniti brojač.

Također preporučujemo da vidite nekoliko videa o tome što učiniti ako se pult vrti bez napetosti.

Kako odrediti što brojač smatra višak napona.

Preporučujemo čitanje: kako zamijeniti električni brojač.

Čitaj više