Brtvljenje pjene nakon postavljanja plastičnih prozora

Anonim

Brtvljenje pjene nakon postavljanja plastičnih prozora
Instalacija prozora struktura stavlja mnogo ozbiljnih zadataka prije Učitelja. Nepravilna odluka, čak i jedan od njih može u potpunosti uništiti ugled stručnjaka, a što je najvažnije - pokvariti život vlasnika stana. Jedna od takvih važnih točaka je ispravno brtvljenje pjene od plastičnih prozora.

Vanjski šavovi su dostojni posebne pozornosti. Upotreba vaporizolacijske trake, nažalost, nije uvijek relevantna. Na primjer, ako je zid cigla, onda je praktički ne mogu pružiti gusto uklapanje u zid na mjestu šava. Elastični brtvila, kao praksa pokazuju, nakon nekoliko godina oni će početi ljuštiti. Kako biti u ovoj situaciji? Kako ispravno zatvoriti vanjske šavove?

Brtvljenje pjene nakon postavljanja plastičnih prozora

Optimalno rješenje je dvokomponentni brtvilo koje se sastoji od mase i učvršćivača.

Osim materijala za rad, trebat će vam sljedeće:

  • mikser za miješanje komponenti;
  • Skup od tri gumenih strojeva;
  • Rukavice.

Za početak, potrebno je temeljito miješati komponente brtvila. Smjesa će biti spremna kada se formira homogena i jedna boja u spremniku. Spustozno tretirajte rezultirajući sastav svaki milimetarski šav.

Izgled prozora, naravno, lagano gubi s ovom metodom brtvljenja, ali vrijedi servisni vijek trajanja prozora struktura s lakoćom prevladati desetogodišnju granicu bez trenja.

Članak o temi: Ciklus parketa do-it-yourself: domaći stroj za squabble, podne ciklus i ručno izrađeni stroj za brušenje

Čitaj više