Arovi skroom od poliuretana za unutrašnjost

Anonim

Moderni dizajni interijera mogu uključivati ​​širok raspon rješenja i elemenata. Prilično visoka razina popularnosti može se pohvaliti snimljivim lukovima, koji i dalje oduševljavaju oči naših sunarodnjaka. Ovaj unutarnji element postao je još popularniji s pojavom novih završnih materijala na tržištu. Kao rezultat toga, Archings od poliuretana postao je vrlo relevantan.

Arovi skroom od poliuretana za unutrašnjost

Odaberite lukove iz poliuretana

Stoga ima smisla shvatiti kako takve strukture mogu izgledati, kao i kako završiti luk poliuretana.

Luk - nove mogućnosti

U biti, lučni dizajn je sposoban za obavljanje dvije potpuno suprotne funkcije. S jedne strane, može učiniti sobu holistikom, a s druge strane, odbacuje prostor. Dakle, gradeći luk između kuhinje i blagovaonice, možete razlikovati ove prostore. Ako želite vizualno kombinirati, na primjer, hodnik s dnevnim boravkom, a onda će luk biti najobičniji link.

Arovi skroom od poliuretana za unutrašnjost

Stoga je dizajn ograničen na fantaziju. Što se tiče oblika, oni su podložni određenoj klasifikaciji. Dakle, najpopularnija klasična vrsta lukova ostaje najpopularnija. U tom slučaju dizajn ima polukrug. Ovo rješenje je relevantno za prostorije s visokim stropovima.

Široki dizajn

Takve se strukture mogu koristiti pri zoniranju prostorije. U situaciji u kojoj je zid uništen između dviju soba, zone mogu biti različite, a luk je stvoren za to.

U tom slučaju može se stvoriti dizajn koji će imati samo dio polukruga. Ova opcija je optimalna za niske prostorije.

Arovi skroom od poliuretana za unutrašnjost

Pravokutni portali

Ovaj je slučaj najmanje trošak rada. Nema potrebe za izgradnjom različitih shema, koristite materijale za izgradnju dizajna određenog oblika. Ako se otvaranje ne mora proširiti ili sužavati, rad u ovom slučaju je minimum. I prvo morate ukloniti stara vrata i kutiju. Baza otvaranja treba očistiti prljavštinu i prašinu. I dalje na instalaciji svih komponenti.

Treba napomenuti da je takvo rješenje relevantno u sobama s niskim stropovima. I nemojte misliti da nije potrebno smjestiti sobu - to nije ništa. Pokupite i instalirajte željenu boju i strukturu je jednostavan, ali zahtijeva pažnju. Kao rezultat toga, dizajn će biti pomalo suzdržan, ali atraktivan.

Pročitajte više o poliuretanu

Poliuretani su klasa elastomera sintetičkog podrijetla s programiravim svojstvima. Vrlo se često koriste u industriji kao gumenu zamjenu. Može se koristiti u agresivnim okruženjima, s kapi temperature. Ukratko, materijal se može zagrijati čak i do 120 stupnjeva, dopušteni način rada temperature - od minus 60 stupnjeva do plus 80 stupnjeva.

Članak o temi: Kako instalirati dušu bend

Arovi skroom od poliuretana za unutrašnjost

Osim toga, materijal je slabo izložen starenju, regalima do abrazivnog trošenja, na učinke otapala, ultraljubičastog i morske vode.

Razmotrite odvojeno prednosti, zahvaljujući kojem se poliuretan tako učinkovito koristi za oblikovanje lukova.

Dostojanstvo materijala

Obraćanje luka poliuretana ima svoje prednosti:

  • Visoka snaga, otpornost na vlagu i jednostavnost. Materijal je otporan na vanjski utjecaj, proizvodi iz nje neće biti uništeni, izdržljivi su.
  • Dekorativni elementi koje možete izabrati. Mogućnosti koristiti poliuretansku štukaturu dosta.
  • Stucco je pričvršćen jednostavno, koristeći poseban ljepilo. Dakle, uokvirivanje luka poliuretana može biti uređena po vlastitom nahođenju.

Arovi skroom od poliuretana za unutrašnjost

  • Za slikanje poliuretana preporučuje se otvoriti ga s početnikom.

nedostaci

  • Lako zapljivo;
  • Uzorci se proizvode prema postojećim primjerima.

Kako to učiniti

Priprema

Sve počinje s treningom. Prvo morate ukloniti stara vrata i kutiju. Nakon toga, površina se mora očistiti od nepotrebnih elemenata, izbočina, prljavštine i prašine. Kada je čišćenje završeno, potrebno je prehraniti prevlaku na tada primijeniti razmak za poravnavanje vrata.

Arovi skroom od poliuretana za unutrašnjost

Zatim se treba čekati kada je sloj suh, zagađuje ga brusnim papirom ili brusicom s odgovarajućom mlaznicom. Ako je potrebno, postupak zamjene i naknadne faze morat će se ponoviti. Samo ne zaboravite na prajz.

Arovi skroom od poliuretana za unutrašnjost

Kada je otvor pripravljen, možete nastaviti s liječenjem poliuretanskih elemenata. Da biste to učinili, možete koristiti tekuće nokte ili poseban ljepilo. Mora se nanijeti na stražnjoj strani dekorativnih proizvoda. Ali prvo je potrebno ukloniti sve veličine kako bi se točno pokupilo ukrasni materijal.

Potrebno je lijepiti u skladu s uputama koje su pričvršćene na adhezivni sastav. U pravilu, nakon nanošenja ljepila morate čekati neko vrijeme, a zatim s naporom da pritisnete stavku u bazu, držite neko vrijeme. Višak ljepila morate pokušati ukloniti što je prije moguće.

Arovi skroom od poliuretana za unutrašnjost

Kada je završeno lijepljenje svih elemenata, zglobovi između njih i baze mogu se izoštriti ili koristiti poseban brtvilo. Nadalje ostaje i dalje obojiti, ili staviti pozadinu na granicu s dekorativnim poliuretanskim elementima.

Članak o toj temi: Spasite s umom: Odaberite rimske zavjese u Ikei

Uokvirivanje luka poliuretana - profitabilno i moderno rješenje

Primjena takvog materijala za završnu obradu skrorenog luka, stvarno možete dobiti elegantan interijer. Obraćanje luka poliuretana može približiti raznim dizajnu - sve ovisi o korištenju vrste ukrasnih elemenata. Vrlo moderan s visokokvalitetnim izvršenjem izgledat će takvo rješenje u stilu baroka s potrebnim opsegom.

Čitaj više