Tulover bat miša žbice za žene s shemama

Anonim

U hladnoj sezoni, najtraženija odjeća u ormaru postaje džemper. Dizajneri nude veliku raznolikost stilova - veliki pletenje, pljuvanje, otvaranje, dugo, kratko, s ovratnikom, s dubokim dekolteom, s otvorenim leđima. Popis se može nastaviti s beskonačnosti. U ovom članku ćemo se usredotočiti na ne-standardni model pužljivih - šišmiša. Nudimo proučavanje materijala i pokušati vezati pužnjenje šišmiši samim iglice za pletenje.

Rafinirana ružičasta

Takav pulover je posebno pogodan za žene koje žele sakriti neke nedostatke na slici - mala cjelovitost ruku, ramena. Jednostavno, mali dišnjak će se nositi s ovim problemom.

Tulover bat miša žbice za žene s shemama

Počnimo raditi. Trebat će vam:

  • pređa sa sastavom 40% Mohair, 60% akril 190 m / 50 g;
  • Obično pletenje iglice ≈5, ≈5,5 i kružni broj 5.

Gustoća: 10 * 10 cm = 18 p. * 22 str. Veličina proizvoda 42 (46).

Pažljivo pročitajte sheme ispod prije početka!

Tulover bat miša žbice za žene s shemama

Tulover bat miša žbice za žene s shemama

Leđa. Birajte na žbice br. 5 89 (101) petlje i plesti uzorak s gumenom pojasom 9 (10) cm, naizmjence dvije petlje lica, dva - nevažeća. Zatim idite na shemu 1. U isto vrijeme, prvi red plesti ne kao i obično, nego s lijeva na desno. Kravata 4 petlje, zatim 21 (24) ponavljaju rapport, 2 petlje. I tako 12 redaka. Od 8. retka počnite zatvarati petlju prema shemi 2. Preostale petlje prelaze na drugu iglu.

Prije. Izgleda kao leđa.

Rukave. Uzmi pletenice broj 5.5. Birajte 89 (93) petlje i pletenje prema shemi 1, počevši od sedmog reda. Sedmi red, a zatim plesti na sljedeći način: 3 petlje, rapport 21 (22) puta, 2 petlje. Napraviti prorez prema shemi 2.

Skupština. Suštite strane. Nepokretnite petlje, prijenos i rukavima na jedan kružni iglice. Vezati manžetu 3 cm, naizmjenična petlja lica s ne vrijedim. U isto vrijeme, u prvom redu, smanjujemo 5 petlji na strani rukava.

Članak na temu: Obiteljski fokus na vjenčanju Učinite to sami: master klasa s fotografijom

Posao dovršen!

Plemenita plava

Tulover bat miša žbice za žene s shemama

Ovaj pulover kombinira omiljene pojaseve i šišmiši. Izgleda lijepo i ne postoji ništa suvišno. Prilično je jednostavno i jednostavno.

Koristite akrilnu pređu prikladnu za Spice # 4. Veličina u primjeru - 42-44. Opis rada: Gustoća 17 str. * 20 r. = 10 * 10 cm.

Tulover bat miša žbice za žene s shemama

Natrag: na pletenje iglice za biranje 78 petlji i plete s gumenom trakom, naizmjeničnoj dvije lica, dva izlaza do 14-15 cm. Zatim nastavite plesti uzorak prikazan na dijagramu. Na nadmorskoj visini od 23-24 cm dodajte 44 petlje na obje strane. Zatim, nakon rubova, uklonite jednu petlju 42 puta u svakom drugom redu. Nakon udubljenja, 82 str. Idite do izražaja.

Prije: plete isto kao i leđa. Kada dođete do 37. pjeskarenja, oblikujte vrat. Da biste to učinili, uklonite 42 središnje petlje na drugoj iglu i na svakoj strani zatvorite 4 petlje u svakom drugom redu. Ponovite 5 puta. U isto vrijeme ne zaboravite napraviti osnovne petlje (do 42 relevantne).

Skupština: Prikupiti sve otključane petlje na jednoj iglu, dok hvatate sve petlje u izrezu vrata. Pletite vrata gumenom pojasom 16 cm. Završite proizvod tako da obavljate sve potrebne šavove.

Tulover bat miša žbice za žene s shemama

Lila miša

Tulover bat miša žbice za žene s shemama

Lakoničnost, elegancija i stil su glavna obilježja putrover, izvedena u nježno lilu. Takav model će izgledati sjajno za traperice i hlače, strogu suknju. Prilikom odabira druge boje, usredotočite se na monofone nijanse tako da model ne gubi svoju atraktivnost. Također, značajka je način za obavljanje posla - pulover plesti preko. Kako se to događa, razmislite u nastavku.

Tulover bat miša žbice za žene s shemama

Pripremiti:

  • pređe s kompozicijom 100% ovčje vune, 150 m / 50 g;
  • Gloke broj 3,5, №3;

Članak na temu: Vrste igala Učinite to sami: kako pronaći svoj na velikom popisu

Naglasci:

  • Veličina 34/40 (42/46);
  • Guma plesti na manjim igalima za pletenje, izmjenjivanjem jednog lica i nevažećih petlji;
  • Paulover uzorak - glatka lica;
  • Koristi se patentna petlja - koristi se nevažljiva petlja na prednjoj strani, unesite govor na niže i provjerite jednu petlju lica;
  • Tkanina plesti iz rukava prije rukava, to jest, preko;
  • gustoća 10 * 10 cm = 21 p. * 32R.;
  • Tijekom rada ne zaboravite na rubne petlje.

Leđa:

  1. Birajte 60 petlji i plete u skladu s shemom: (10 lica, 1 rub) * 4 str., 14 lica.
  2. Povezivanje 10 redaka, u svakom drugom retku na lijevoj strani potrebno je dodati 1 p. 20 puta. Zatim - 26p. 1 put.
  3. Nove petlje plesti glavni uzorak.
  4. Nakon 230 (250), redovima od početka na lijevoj strani su 26 petlji na lijevoj strani, a zatim u svakom drugom redu, smanjujemo 1 p. 20 puta.
  5. Birajte 10 redaka. Petlje uklanjaju dodatnu iglu.

Prije: izgleda kao analogno leđima, dodajte samo petlju i zatvorite na desnoj strani.

Skupština:

  1. Uklonite petlje dodatnim žbicama leđa i prijenos jedne igle. Vezati manžete za rukave. U prvom redu dvije petlje lica plesti zajedno. Bit će 60 petlji.
  2. Nakon 32 redaka, završite gumu. Petlje zatvaraju pleteni šav.
  3. Za gumeni pojas na struku, podignite naslon sjedala od drugog reda i iznosili su 45 (50) petlje. Knit 6-8 cm. Loplje se na sličan način zatvaraju crijeva.

Izvrstan pulover spreman!

Još nekoliko primjera:

Tulover bat miša žbice za žene s shemama

Tulover bat miša žbice za žene s shemama

Tulover bat miša žbice za žene s shemama

Sada znate kako možete vezati pužnjenje kupači s pletenje iglice i možete diverzificirati svoj ormar u ovom modelu. Udobna stvar je dužna biti u garderobi svake kondence!

Video na temu

Čitaj više