Izdržljivi balkon: metalni okvir i njegove karakteristike

Anonim

Izdržljivi balkon: metalni okvir i njegove karakteristike

Uz neke vrste posla bez krutog okvira metala na balkonu, nije potrebno biti važan dio stana, tako da postoje mnoge mogućnosti za njegovu uporabu. Ali osim interijera završnih djela, mnogi vlasnici nastoje povećati balkon ili ga nadahnuti što je više moguće. Pomoćnik za ovaj rad bit će pravi trup.

Što je okvir za balkon i zašto je to potrebno

Okvir je poseban prefabricirani dizajn. Za njegovu proizvodnju koriste se pripremljeni odvojeni elementi. Ova zgrada je potrebna kako bi se osigurala stabilnost dvorane balkona, osim toga, mora izdržati vanjske opterećenja.

Izdržljivi balkon: metalni okvir i njegove karakteristike

Metalni okvir će dati balkon potrebnu snagu i sposobnost da izdrže povišene opterećenja

Ako vlasnik stana planira izvršiti popravak na izolaciji, ili je potrebno instalirati ostakljenje, kako bi se postigao kvalitativni rezultat, nemoguće je bez uporabe dobrog okvira.

Većina ljudi za takav rad tretira se za pomoć stručnjaka. Međutim, postoji mali postotak vlasnika koji samostalno čine okvir. Zahvaljujući jasnoj uporabi posebnih uputa, dizajn je vrlo jednostavan za instalaciju. Ali osim okvira, važno je odabrati pravu stvar za pokrivanje balkona.

Instaliranje metalnog balkona okvira (video)

Kako pastir balkon s vlastitim rukama, okvir za profesionalne podove

Da biste vidjeli balkon, uobičajeno je koristiti sposovanje (PVC), obloge PVC ili profil. Štoviše, metalni okvir se često koristi za vanjski rad. Drveni pogodan za izolaciju zidova iznutra.

Mnogi majstori preferiraju profesionalne podove. Ova opcija završava je najvažniji.

Uostalom, materijal je izrađen od svjetlosti, ali izdržljiv list. Zbog svojih pozitivnih karakteristika, profesionalni podovi uspjeli postići dobru održivost vanjskom utjecaju.

Članak o temi: grede na stropu učiniti sami: drveni, poliuretanski, suhozid

Izdržljivi balkon: metalni okvir i njegove karakteristike

Profesionalni podovi su iznimno popularni zbog svoje praktičnosti i trajnosti

Kada koristite profilirane ploče, montažni radovi se izvode brzo i jednostavno. Ali kako bi se to postiglo, važno je ispravno instalirati metalni okvir. Da biste stvorili cijevi profila.

Dizajn je dva tipa:

  • Izravni okvir , Nalazi se paralelno s zidovima kuće. Nakon toga se provodi izgradnja dizajna mineralne vune. Tada je potrebno provesti dizajn strukturne strukture.
  • Sketiranje , Za svoju proizvodnju koriste se posebni koso, koji idu u nekoliko smjerova. Neki se nalaze na stranama sobe, drugi - naprijed. Ovaj dizajn omogućuje vam da značajno proširite balkon.

Izdržljivi balkon: metalni okvir i njegove karakteristike

Postoje dvije glavne vrste okvira: ravni i kosi

Pravilno instalirani okvir pružit će brz i kvalitetan instalacijski rad na trima i izolaciji balkona.

Povećana soba s okvirom na balkonu iz cijevi profila

Kako napraviti veličinu balkonske sobe više? Ne mnogi ne znaju da je zahvaljujući korištenju posebnih dizajna, povećanje balkona je sama moguće sama.

Kako bi se osiguralo kvalitativni rezultat, važno je dosljedno izvršiti instalacijski rad:

  1. Priprema , Potrebno je u potpunosti osloboditi sobu i pažljivo se brinuti o prisutnosti potrebnih materijala. Osim toga, zona koja se nalazi ispod balkona treba blokirati, kako bi se izbjegli traumating prolaznici.
  2. Rad za zavarivanje , Da biste napravili okvir sobe, trebate posebne cijevi profila. Prvo morate voditi brigu o osnovi na kojoj će se okvir kasnije priključiti. Za to je baza na balkonu perimetra zavarena i horizontalni dijelovi dizajna biti iste veličine. Ako je okvir iznad 50 cm, morate dodati dodatne cijevi na njega. Cijevi profila koji će biti ograda, kuhati s dnom okvira. Iskusni majstori preporučuju pred-sastavite ogradu, a tek nakon toga zavarene s dijelovima. Nakon završetka rada s dnom, možete početi uspostaviti gornji dio strukture, koji bi u veličini trebao odgovarati nižoj.
  3. Završni rad , Ova faza se smatra najviše vremena. Prvo morate priložiti posebne drvene police na uglove. Nakon toga, isti materijali su pričvršćeni na balkon (kroz perimetar sobe). Tada biste trebali zaključati na dnu i iznad uzdužnih zaostataka. Ovi montažni radovi omogućuju vam da dizajn izdržljiviji i stabilniji.

Članak o toj temi: Saznajte kako izračunati duljinu vijenca za zavjese

Izdržljivi balkon: metalni okvir i njegove karakteristike

Uz povećanje područja balkona, izdržljiv metalni okvir je jednostavno potreban

Da biste postigli dobar rezultat, morate se pobrinuti za pažljivo ispunjenje svih faza instalacijskog rada na povećanje prostorije. I to je vrijedno posvetiti posebnu pozornost stvaranju okvira. Uostalom, snaga balkona ovisi o ovom dizajnu. I za pokrivanje prostora, preporuča se odabrati visokokvalitetne materijale koji se odlikuju visokim otporom trošenja i služe dugi niz godina.

Izrada okvira za krov balkon i staklog sustava

Kada se balkon nalazi na glavnom katu kuće, vlasnici moraju sami napraviti krov na balkon. Posebni nadstrešnici omogućuju zaštitu od kiše i sunca. Najpopularnija verzija za završnu građevinski radovi metalni profesionalni pod.

Izdržljivi balkon: metalni okvir i njegove karakteristike

Ako je balkon na gornjem katu, morat ćete se pobrinuti za ugradnju krovnog okvira

Da bi krov krovnih stručnjaka preporučio korištenje profila (50-60 mm).

Oni su instalirani na obje strane okvira u obliku 2 trokuta. Bolje je koristiti materijal za oblaganje allormycin. Također je važno osigurati da je list progovorio 5 cm na bočnim stranama.

Priprema prostora za ostakljenje

Prije rada na balkonu stakla, morate se pobrinuti za proizvodnju okvira. Ali prije nego što počnete instalirati, trebali biste odlučiti o izboru materijala za dizajn. Drveni ili metalni materijali su prikladni za takve radove. Iskusni majstori preferiraju metalne okvire. Takav je izbor lako objasniti svoju visoku pouzdanost i trajnost.

Da biste proveli rad za zavarivanje, možete kupiti posebne inverterske uređaje. Ne postoji određeni red za zavarivanje dijelova strukture, jer sva instalacija ovisi o karakteristikama balkona ograde.

Izdržljivi balkon: metalni okvir i njegove karakteristike

Za visokokvalitetno ostakljenje, trajan okvir će također trebati

Ali što učiniti ako se ograda znatno označava iza betonske ploče?

Potrebno je poravnati vertikalnu ogradu na jednoj razini s površinom ploče i pronaći metalne trake (hipotekalne balkone) u podnožju prostorije.

U slučajevima kada štednjak strši za ograde balkona, potrebno je ukloniti stari dizajn i oslobađanje pristup hipoteci. Nakon dodatnog jačanja, važno je da se pobrinete tako da štednjak ne izvodi, a zatim instalira novi okvir. Prije zavarivanja vodoravnog, potrebno je izrezati dodatne vertikalne izbočene dijelove.

Članak o toj temi: Kako dostaviti spavaću sobu vlastitim rukama (fotografija)

Trajni balkon: metalni okvir i njegove karakteristike (video)

Na temelju gore navedenih informacija može se zaključiti da je uporaba metalnog okvira za instalaciju nužan uvjet za jačanje ili širenje balkona. Zbog pouzdanosti i visoke snage, ovaj materijal je zaradio popularnost među profesionalcima i običnim potrošačima.

Čitaj više