Krevet s platnenim kutijama. Crtanje

Anonim

Krevet s platnenim kutijama. Crtanje
Govor u ovom članku će ići o tome kako napraviti krevet s platnenim kutijama u veličini od strane odgovarajuće standardne "polu-litre". Svi detalji iz kojih će se slomiti od drva, na primjer, od borova. Madrac se kupuje spreman, veličine 900 * 2000 mm i 200 mm u debljini.

Usput, vrlo važna točka. Prije početka bilo kakvog kreveta, morate znati točne dimenzije madraca, jer duljina standardnog madraca može biti 1900 mm.

Krevet s rubljem rublje to učiniti sami

Krevet s platnenim kutijama. Crtanje

Krevet , Veliki leđa će imati ukupnu širinu od 980 mm, a visina je 840 mm. Ako govorimo o malim, njegove dimenzije: 600 mm u visini i širine 980 mm. Debljina svih dijelova bit će samac - 40 mm. Za bolje razumijevanje i prezentaciju svih dijelova i omjera veličine, pogledajte detaljnu skicu iznad.

Stražnji leđa se mogu izdavati na dva načina:

  • Umetnite fileta klasičnog izgleda.
  • Ako postoji ručni mlin za mljevenje, možete napraviti naslonu od čvrstog štita, a zatim napraviti horizontalne žljebove pomoću prekidačkog rezača profila.

Metoda montaže , U početku, na svim krajnjim dijelovima leđa obavlja se ručnim mlinskim mlinskim šiljkom. Ako koristite četvrti mlin s dubinom od 15 mm do nosivog ležaja, onda se šiljak dobiva u veličini 15x15 mm. Možete uspješno primijeniti četvrti mlin s dubinom od 10 milimetara.

Vertikalne trake na leđima - 40x80 mm, 840 mm stalak u visini za veliki naslon sjedala i 600 mm - za male. Stalci su zatvoreni na vrhu plastike i na gornjem kraju i rubovi se ubrizgavaju.

Krevet je namještaj za slobodno vrijeme i spavanje i stoga mora biti udoban za uporabu, a nemaju oštre kutove da se slučajno ne ozlijedi. Stoga se također ubrizgava gornji aspekt leđa i bočnih obloga. U donjim i gornjim horizontalnim šipkama, utor je gotov kako bi se instalirao filong. Groove se može izraditi od 15x15 mm. Od krajnjih strana, horizontalne šipke leđa i fileti su jednaki. Ne zaboravite dodati dvije dubine utora na visinu i oduzeti 4 mm.

Članak o temi: Wallpaper s drvećem na zidu stvorit će nevjerojatnu atmosferu odmora i odmora

Vjerojatno najteži trenutak s tehničkog stajališta proći će na police policama, što bi trebalo biti kao rezultat dubine od 17 mm i širine od 15 mm. Od dna štitova potrebno je instalirati noge s visinom od 20 mm, duljine 150 mm i debela, kao leđa. Nakon završetka montaže, mogu se postaviti na ljepilo i zategnuti samo-crtežom.

Ako govorimo o žljebovima, bolje je da ih ne nastavite, i povući se s krajeva potpora oba leđa od 30 mm, dakle, šiljci na horizontalnim šipkama moraju biti u mraku.

Udobraci se mogu obaviti na stacionarnom freseru i na ruci, gotovo nema razlike. Kada se odabere žlijeb, a zatim koristite mlinu za glodanje "Barrel", standardni priručnik mljevenje je izravnavanje.

Preporučuje se sljedeći slijed rada:

  • Prođite kroz rezač na središnjem dijelu trake leđa.
  • Prebacivanje na vodilice, to jest, smanjujući njegovu duljinu, polako prolazi utor na obje strane bara dok se dobije potrebna širina žljebova.

Postoji još jedna metoda koja se sastoji u prolazu žlijeba na kružnoj pilu, kada je pila bila u 17 mm na izloženoj visini.

Potrebno je djelovati u ovom slučaju jer vam je prikladnije:

  1. Da biste postavili kružni vodič na takav način da se prvo u središtu šipke, a zatim vodič za postupno kreće i prođe s obje strane.
  2. Odmah postavite točno vodič i napravite ekstremne rezove strogo u širini žlijeba. Naravno, druga metoda je teža, ali možda je to pravo za vas, ovdje je stvar okusa. Prema iskustvu, može se reći da je za konvencionalnu pilu s širinom 5-4 mm, vodič će se morati preurediti oko 3-4 puta, što nije mnogo.

Nakon što su napravljeni šiljci, možete zalijepiti utore leđa, samo svakako stisnuti proizvod u šišmišima. Ako je SPIKE napravio, zbog veličine, ne uzrokuje veliko povjerenje, možete ojačati prikupljene dijelove samostalnim - dva ispod i dva na vrhu za leđa. Šabovi vijaka za samo-tapkanje moraju se utopiti i zatvoriti drvenim čepovima. Na svakom kraju na kraju, osam SAMS su fiksirani. Prikladno u ovom slučaju primijenite vijke promjera 5 mm i dugi 70 mm koji imaju velike kape.

Članak o temi: Kako napraviti ukrasne masovne podove to učiniti sami

Kreveljenje , Skuplja se od šipki 40x100 mm na šiljcima i ima dimenzije: 900x2000 mm i debljinu od 40 mm. Na unutrašnjosti dugih barova napravljeno je ručnim mljevenjem od 10 mm u dubini. Tračnice od 70x20 mm i duga 720 mm su složene u četvrtini. Interval prilikom polaganja ploča je 50 mm. Usput, četvrtina se može napraviti bez uporabe mlingerrera, te primjenjivati ​​trake 20x20 mm, koji bi trebao biti fiksiran samodostavom s unutarnjeg dijela ruba. Sve veze treba propustiti unaprijed ljepilom.

Bočne trake 20x80 mm instalirane su na vanjskim rubovima ležaja ležaja. Na vrhu bi trebala formirati stranu koja drži madrac. Bočne trake dobivaju se 1960 mm, a gornji rub se ubrizgava. U načelu, daske jednostavno biljka na ljepilo, ali za trajnost je bolje primijeniti samo-tapkanje vijke, a šeširi se skrivaju pod drvenim cijevima.

Sklop ležaja s posteljinskim kutijama

Krevet s platnenim kutijama. Crtanje

Kako bi sastavili krevet s platnenim kutijama, potrebno je 3 brus 40x80 mm i duljine 900 mm. Dvije šipke su instalirane na unutarnjoj strani leđima, zalijepljene i osigurane dugoročnim 70 mm. Instalirane referentne trake imaju visinu duž gornjeg ruba 170 mm. Ako dodate ležaljku od 40 mm, a zatim krevet bez madraca ispadne visinu od 210 mm, a s njom - 410 mm. Treća traka je instalirana u nastavku, u sredini ležaljke, a pričvršćena je samo-crtanjem kroz ležaj ležaja.

Za izgradnju ležaljka ležaljke s leđima postoji nekoliko načina, ali najpouzdaniji je možda sastanak na vijcima koji imaju ravne šešire. Vijci se koriste s promjerom od 10 mm i dugih 100 mm, a njihovi šeširi na kraju rada su tonirani ispod boje proizvoda. Za uvrtanje matica, potrebno je izbušiti na udaljenosti od 60 mm od krajeva skloništa kroz rupe promjera 35 mm. Okrenite matice s prikladnim ključem.

Članak o temi: Kako popraviti krede za zavjese: Detaljne upute

Unutarnje horizontalne šipke imaju dvije funkcije:

  • Podrška za krevet ležaja;
  • Stavite vodilice za pričvršćivanje za ladice.

Bolje je koristiti teleskopski vodiči, oni, za razliku od valjka, nemojte grmljavati. Moguće je bez vodiča uopće, ali napraviti ladice samo kotrljaju na valjcima.

Kada su ležaj za sunčanje i leđa su konačno spremni, krevet se može prikupiti pritezanjem na vijcima. Vrlo je važno mjeriti udaljenost između podupiranih šipki točno prije početka montaže kutija. Potrebno je izdržati veličinu širine planiranih okvira kako bi se ispravno instalirali teleskopski vodiči. Potrebno je izmjeriti debljinu vodiča i uzeti dvije od tih debljina s udaljenosti između šipki.

Dno kutije je izrađeno od 4 mm debela šperploča, koja je ugrađena u utore na zidovima koji imaju visinu od 15 mm od donjeg ruba kutije. Dno se mora ojačati. U tu svrhu primjenjuje se poprečna tračnica 15x80 mm, koja je fiksirana kroz zidove na vijku za točenje. Poklopci kutija imaju debljinu od 20 mm i dimenzije 150x980 mm. Umjesto odbijanja štapića, za koje se ponekad može držati stopala kada hoda, prikladno je napraviti u ladici rezanje za ruku.

Uz suprotnu stranu bokvica s krevetom, potrebno je pričvrstiti dodatnu šipku debljinom od 20 mm i veličine 150x1960 mm. Možete ga staviti na metalne kutove, iako je moguće bez njega, ako je krevet premješten u zid.

Da bi krevet s vremenom, krevet se nije okrenuo u sredini, a kutije nisu dali izobličenje, morate staviti drvene nosače s visinom od 88 mm, koje su pričvršćene ispod središnjeg grud na vijak za kucanje.

To je cijeli proces kako skupljati krevet s platnenim kutijama. Želimo vam uspjeh!

Čitaj više