Zrcalni strop u spavaćoj sobi s vlastitim rukama (fotografija)

Anonim

Fotografija

Vrlo često u planiranju apartmana pod spavaćim sobama odlikuju se malim sobama. Takav nedostatak može se ispraviti, vizualno širenje prostora pomoću zrcalne stropne završne obrade. Takav strop će pomoći vizualno povećati prostor gotovo dva puta. Granica zrcala u spavaćoj sobi danas je široko korištena. Visina stropa od ogledala u spavaćoj sobi postaje mnogo veća, a soba je ispunjena svjetlom. Opći pogled na sobu stječe svečanu sliku, odražava ljepotu zidova, naglasit će se mjesto za odmor - krevet. Koristite materijal iz plastike, metala ili stakla. To također može uključivati ​​sjajne prevlake za istezanje. Naravno, u ovom slučaju govorimo o sjajnim zatezanju premazima u spavaćoj sobi. Rastegljivi zrcalni premazi imaju određene prednosti, kao što je visoka otpornost na vlagu, sigurnost, besprijekornost.

Zrcalni strop u spavaćoj sobi s vlastitim rukama (fotografija)

Glavne opcije za zrcalne stropove u boji i vrsti površine.

Možda je najoriginalnije dizajnersko rješenje tamno zrcalni strop.

Zasićena tamna daje veći učinak refleksije, daje udobnost sobe.

Polistiren zrcalni premazi koriste se vrlo u velikoj potražnji. Vrlo su lako instalirati, bez pričvršćivanja sustava. Dovršeni premaz je opisan, odmotajte valjak i ostavite da se ispravi, nakon čega su zalijepljeni s ljepljivom stranom. Rad uopće nije prašnjav, dovoljno brzo i sigurno.

Postoje stropovi za suspenzije za stambene prostore.

Kako napraviti strop s oblaganjem zrcala

Zrcalni strop u spavaćoj sobi s vlastitim rukama (fotografija)

Montaža stropna shema montaže: 1 - osnovni vodič 3,7 m, 2 - poprečni vodič 1,2 m, 3 - poprečni vodič 0,6m, 4 - ugaonog kutka 3,0 m, 5 - suspenzija, 6 - modul ogledanja 595x595 mm.

Danas je zrcalni strop još uvijek prilično ne-standardno uređenje rješavanja. Vjerojatno se takva odluka može činiti vrlo hrabrom. Osim toga, zadovoljstvo montirati zrcalni strop neće biti nazvan jeftinim. No, dobiveni rezultat može iznenaditi i premašiti bilo kakva očekivanja.

Članak o temi: Kako staviti bravu na vratara

Idealno, takvo rješenje za dekoraciju postaje za prostorije s nedovoljno visokim stropovima. Nakon završetka stropa s zrcalnim oblogom, svaka soba će se vizualno značajno povećati u količini. Pogled će povećati ne samo visinu stropova, nego općenito prostor sobe. Do danas, kako bi u spavaćoj sobi napravili prekrasan zrcalni strop, ne treba mnogo truda i vremena, jer proizvode takvu ljepotu u posebnim pločama, ugodno za montažu. S jedne strane, pločica je zrcalna, glatka i unatrag - ima neravnu grubu površinu za bolju spojku s otopinom. Složenost se može pojaviti samo s rezanjem takve ploče. Naravno, postoje definitivne vještine i ne čine bez posebnog alata. Dakle, možete kontaktirati specijaliziranu radionicu na rezanje stakla.

Prije nego što zalijepite zrcalnu pločicu na strop, morate biti sigurni da je površina stropa pouzdana. Trebali biste ukloniti sve prethodne građevinske materijale s površine s kojima je pokriven stropni premaz. I bolje je uzeti u obzir sve do baze stropa, na vrlo strop preklapanje.

Ugradnja stropa

Zrcalni strop u spavaćoj sobi s vlastitim rukama (fotografija)

Glavne opcije za instaliranje sustava ovjesa: Ravno i dijagonalno.

Osim toga, treba ga dodati da se za bolje prianjanje i stvrdnjavanje preklapaju, vrijedi prekrivati ​​strop u spavaćoj sobi s posebnim impregnacijama, tako dalje osigurati. Tako da će baza stropa postati izdržljiviji. Te su akcije potrebne, jer sama zrcalna premaza ima značajnu težinu.

Tijekom pripremnog rada obratite posebnu pozornost na glatke preklapanje stropa. Dakle, ako se otkriju da postoje nepravilnosti, takva mjesta treba ispraviti. Da biste postigli ideal, poravnajte stropni premaz je bolji od liste ili dps gipsanog ploča, možete koristiti gusti phaneer.

Ploče od stakla do stropa s posebnim ljepilom, dizajniranim za ogledala. Za staklo, konvencionalna cementna otopina ili ljepila za pločice neće stati. Prilikom pripreme ljepila za ogledala potrebno je slijediti upute preporučene na paketu. Ljepilo se nanosi s nazubljenom lopaticom i na površini pločice i na stropu. Liječenjem, morate pritisnuti ploču po cijelom području kako biste dobili jednoliko lijepljenje. Često u instalaciji čarobnjaka pribjegao je dodatnoj fiksaciji za pouzdanost. U ovom slučaju, ploča je fiksirana na vijcima. Ali to je vrlo teško, jer morate biti u mogućnosti izbušiti rupu u pločici bez oštećenja. Zatim pripremite rupu u stropu, a zatim vijak zatvarač. Pod odabranim vrstama pričvršćivača (samodostatnost, vijak ili dowel) svakako stavite brtvu iz gume.

Članak o temi: Savjeti za dizajner: Kako proširiti sobu s jednim fotografija zavjesa

Za montažu zrcalne strop, potrebni su sljedeći alati i materijali:

  • Perforator;
  • odvijač;
  • vijci;
  • ljestve.

Strop zrcala

Zrcalni strop u spavaćoj sobi s vlastitim rukama (fotografija)

Raking stropni krug.

Da bi vaša spavaća soba sjala, osim gore navedenih vrsta, vrsta zrcalnih stropova može napraviti kamere strop, koji će također odražavati prostor kao ogledalo. Ova vrsta pokrivenosti stropa idealna je ako postoje značajne nepravilnosti. Ovo je skupni dizajn koji se sastoji od sustava za pričvršćivanje, suspenzija i aluminijskih tračnica.

U osnovi, ova vrsta stropova su prikladna u kupaonicama iu kuhinji, ali sve se češće počela pojavljivati ​​u dnevnim sobama.

Aluminijski rhe stropovi prema karakteristikama slični su plastici , Poslužite dugo s pravilnom pažnjom.

Važno je proizvesti ispravne izračune na stropnom području, koji izravno ovisi o smjeru regija. Ako je soba duga, preporučeni regali za puštanje okomito na duljinu. Tako vizualno zaglađuje nesrazmjer sobe. Nakon što je određena s lokacijom, izračunava se količina materijala i dodano je oko 5% po oštećenju materijala kada je instaliran.

Uređaj rezanja stropa je jednostavan za izvođenje vlastitim rukama.

Izbor stropnog dizajna za vašu spavaću sobu samo za vas!

Čitaj više