Zidni kolači: 5 savjeta, gdje početi ljepilo pozadinu

Anonim

Zidni kolači: 5 savjeta, gdje početi ljepilo pozadinu

Potrebno je akumulirati zidove s pozadinom. Potrebno je ispravno i kompetentno s većini slučajeva za pozadinu dekoracije zida odabrano kao najizbirljiviji završni materijal. Danas, kada u dvije minute možete pronaći mnogo prijedloga koji koriste u lijepljenju, mnogi odbijaju ideju o potpuno neovisnim popravcima. Ali često strah od nečega s vlastitim rukama "od i do" je jednostavno Fen. Nikad ne lijepi pozadine? Možda je vrijeme za početak? Samo se rukom, pripremite se od teoretske strane, a zatim u praksi sve će ići kao ulje.

Vrh Prvo i glavno: kako početi ljepilo pozadinu

Pretpostavimo da savršeno znate kako provoditi pripremni rad, a objašnjenje ove faze ne mora provesti vrijeme. Znate li kako slijepiti s vrata, iz prozora, a možda i iz ugla? U međuvremenu, ovaj trenutak je vrlo važan. Uz ovaj odabir, vrsta rasvjete u sobi je važna.

Kada su, u sovjetskim vremenima, gotovo sve pozadine su divljenja, na pozadini bilo je takva traka na kojoj je zalijepljen novo platno. I tako da tranzicija nije vidljiva, bilo je potrebno zalijepiti s prozora.

Danas ovaj problem nije tako akutan. Ako koristite guste pozadine, ne mogu biti potpuno, točnije - ne preporučuje se, ljepilo brkove.

Zidni kolači: 5 savjeta, gdje početi ljepilo pozadinu

Postoji nekoliko opcija odakle možete početi lijepiti pozadinu u zatvorenom prostoru

Članak o temi: Koji glasnik odabrati za kućnu: pregled najboljih modela

Od kojeg mjesta za ljepilo, opcije:

  1. Od vrata. Glavna stvar je promatrati strogu vertikalnost, jer možete početi raditi iz bilo koje vertikalne referentne točke. To može biti, između ostalog, vrata dovratnika. Prvi spolni baldahin je strogo okomito, stoga neće biti suvišno za korištenje dodatnog uređaja kao što je visak. Zatim se lijepljenje nastavlja u odabranom smjeru.
  2. Iz ugla. Način na koji će biti dobar samo ako postoje savršeno glatki kutovi u sobi. Ali nije uvijek da se ispostavi, stoga je poznaje ljepilo od vrata ili prozora.
  3. Iz glavnog orijentira. Ako ne postoji jedan proći u sobi, a ne jedan prozor, proces salabinga počinje na najvećoj referenci.
  4. Izravno iz nekoliko jednakih linija. Ova metoda je dobra za sobu s velikim prozorom, a zatim se plaća provodi na različitim stranama ovog prozora. I biti manje vidljiv do pristaništa, oni su napravljeni iznad prozora ili iznad vrata.

Napomena: Ako su kutovi neravni, kao da definitivno ne blokirate, vertikalnost je izgubljena. Stoga, u ovom slučaju, s lijekovima svakog od zidova, morate koristiti novu vertikalnu liniju. To je problematično, ali inače ne postoji način.

Kako najbolje: ljepilo pozadine s prozora ili na prozor

Nije važno, iz prozora ili s vrata početi lijepiti pozadinu. Možda čak i zalijepite pozadinu u sobi sa savršeno čak i kutovima (što je iznimno rijetko). Glavna stvar je ljepilo tapeta od savršeno umetnuti okomito. Ako se prvo platno nalazi ROVENKO duž okomitog crta, onda će sve naknadno platno ići glatko.

Zidni kolači: 5 savjeta, gdje početi ljepilo pozadinu

Početak Pozadina ljepila slijedi savršeno glatke okomito

Stoga, najčešće papir, vinil i Fliesline pozadina su zalijepljeni iz prozora. Tako je poznato, pa čak i na ravnomjernoj nadi da. Stoga je to prozor koji se koristi kao idealna vertikalna, iz kojeg se provodi zid dekoracija kako bi se postigli čak i linije. Ali vrata također mogu biti takva referentna točka, to nipošto nije pogreška.

Članak o toj temi: Koji rashladno sredstvo je pogodan za aluminijske radijatore?

Što je prvo i gdje početi ljepilo pozadinu u sobi

Ako je popravak u punom zamahu, a vi još uvijek ne znate što učiniti prvo - stavite pod ili zalijepite pozadinu? Profesionalci savjetuju prvo da učine ono što ostavlja više smeća. Linoleum ležao - jedva, ali stavite laminat, možda je bolje na početku.

Zidni kolači: 5 savjeta, gdje početi ljepilo pozadinu

U sobi u kojem se provodi popravak, prvo završite svu rad, nakon čega je više smeća

Ako prvi put ljepilo pozadinu, a zatim stavite laminat:

  • Neke vrste laminata vrlo su osjetljive na ljepilo za pozadinu, stoga se premaz može razmaziti, što znači da je sve ispravno, prvo lijepljenje;
  • Građevinsko smeće također teoretski oštetiti laminat;
  • Ako je laminat već riješen, zaštitite ga s posebnim filmom iz obavljenog posla.

U slučaju linoleuma, pozadina se obično lijepi, a zatim se linoleum već nalazi izravno. Ali još uvijek radi sve s kruhom na pojedinačnim značajkama popravka. Da, i koliko vam je ljepše i uobičajeno. Prilagodite se, nema strogih pravila.

Koliko dugo će se pozadina

Vinilne pozadine na Flizelin, tako popularni danas, suhi dan - dva. Brzina sušenja od mikroklime u prostoriji, na vrsti zidova i pokrova na zidu, od gustoće i debljine pozadine. Također, naravno, o količini, kvaliteti i gustoći ljepila.

Zidni kolači: 5 savjeta, gdje početi ljepilo pozadinu

Pozadine sušeni ovisno o vrsti, kao i na količini i debljini ljepila

Što je temperatura u sobi veća, brže se pozadinu osuši. Ako je pozitivan deset, sedam u sobi, pozadina se ne preporučuje za ljepilo. Kao i temperatura iznad +25 također se ne preporučuje za popravak.

Kada možete otvoriti sustav Windows nakon obrta pozadine

Vrijeme koje želite izdržati prije otvaranja prozora nakon postupka miješanja, ne manje od 12 sati. Ponekad čak 48 sati ne bi trebalo otvoriti prozore. Pozadina suha na konstantnoj temperaturi, ne smije biti ispod +15. I takozvani hodanje nacrti mogu pokvariti svu rad.

Članak o temi: Kako slikati Wallpaper Water razini boje: fazni proces

Zidni kolači: 5 savjeta, gdje početi ljepilo pozadinu

Nakon postupka slaganja pozadine, prozori se mogu otvoriti ne rano nego nakon 12 sati

Također, prvih dana nakon lijepljenja, pokušajte nežiti, nemojte instalirati i ne uključuju klimatizaciju. Stretch stropovi također nisu instalirani za prvih pet dana nakon lijepljenja. Ipak, ugradnja stropova je konjugirana s jakim zagrijavanjem, što je u ovom trenutku neprihvatljivo.

Kako započeti ljepilo pozadinu (video)

Zadačenje pozadine je težak proces više psihički nego fizički. Ako ne žurite ako udovoljite svim pravilima, ako odaberete dobar materijal, onda se čak i pridošlice mogu savršeno nositi s ovim radom. Što želiš!

Dobro ljepljivo!

Čitaj više