Fasada Završi Stručni odjel (anketa metala)

Anonim

Vrijeme je da uzmeš transformaciju pročelje moje kuće. Navrata sam obratio pozornost na kuće, čiji je cilj bio od metala, zahvaljujući njemu postaju lijepi i sofisticirani. Ponekad je teško pogledati od kvalitativno obrubljene fasade na ovaj način. Stoga sam za sebe izabrao fasadu od profesionalaca.

Fasada Završi Stručni odjel (anketa metala)

Fasada završna metakrofila

Specifikacije proizvoda

Naravno, prije nego što radite na radu na završnoj obradi fasada, htjela sam se upoznati s profesionalnim podovima, naučiti njegove prednosti i naglasiti mane. S obzirom da je dekoracija trebala biti provedena samostalno, morala sam proučavati tehnologiju ugradnje profesionalnih podova i učiti o mogućim nedostacima takvog pročelja.

Profil izrađen od pocinčanog čelika s hladnim valjanim čelikom. Profilirani list je univerzalni materijal i koristi se u građevinskom radu. Zbog primjene polimernih pripravaka, ne boji se korozije. Osim toga, to vam omogućuje da date kuću individualni izgled, jer materijal ima široku paletu boja.

Fasada Završi Stručni odjel (anketa metala)

Fasada metalnog profila

Tijekom poznanika s metalnim profilom dodijelio sam takve prednosti:

  • Pristupačna cijena profesionalnih podova, zahvaljujući kojoj završna obrada postaje dostupna svima
  • Jednostavna instalacija i demontaže tehnologije, slijedeći je, završi se s vlastitim rukama, što štedi financija
  • Težina 1kv. Mjerač lista je oko 5-8 kg, pa još ne trebam pomoć treće strane
  • Korozivna trajnost profesionalnih podova čini ga još atraktivnijim
  • Je izdržljiva i sigurna, a završetak ne zahtijeva mnogo brige

Fasada Završi Stručni odjel (anketa metala)

Fasada profila

Ove očite prednosti čine korištenje metalnog profila u potražnji i popularnim među vlasnicima kuće. Zahvaljujući njemu, moguće je poboljšati ne samo pojavu stambene zgrade, već i garažu pa čak i skladišnu sobu. Međutim, ne zaboravite da profesionalni podovi imaju jednosjed - netko može izračunati dosadne opcije, a netko naprotiv izjednačava klasicima. Instaliranje metalnih listova može se instalirati u horizontalnom i okomitom položaju.

Jedini nedostatak korištenja profiliranih listova u loše izolacije zvuka. Pad kišnice mogu stvoriti glasan zvuk koji će se čuti unutar kuće, tako da će zauzeti dodatni sloj izolacije za rješavanje takav problem.

Važno! Nisu sve vrste profesionalnih podova prikladni za fasadu fasade pomoću metalnog profila. Morate koristiti marke koje nemaju kondenzatnih žljebova.

Zidni ukras

Kako bih uštedio vrijeme za radno djelo u budućnosti, odlučio sam odvojiti pročelje kuće metalnog profila i istovremeno izolirati. Za takav slučaj, prikladna će se tehnologija ventilirane fasade. Sastoji se u korištenju tehnološkog jaza između zidova s ​​izolacijom, a to neće dopustiti akumulaciju vlage i kondenzata. Zahvaljujući cirkulaciji zraka, plijesan se neće formirati. To će produžiti kvalitetu i servis.

Članak o temi: Kako dobiti kružnu pilu

Fasada Završi Stručni odjel (anketa metala)

Rezanje fasadne sheme s trim

Instalacija svih materijala se događa u takvom nizu:

  1. U početku ide vaporizolacija
  2. Zatim je sloj izolacije složen
  3. Nakon čega slijedi barijera vjetra
  4. Nakon fasade kuće instalira okvir
  5. Završava se ugradnja profiliranih listova

Važno! Ne zaboravite da završavanje fasade metala i izolacije, uzima dovoljno dugo vremena i ne izvodi se u jednom danu. Ako je moguće, možete dogovoriti prijatelja. Prekomjerni par ruku nikada neće biti suvišno. Da, i zajedno više zabave.

Fasada Završi Stručni odjel (anketa metala)

Ventilirana fasada od metala

Sekvenciranje:

  • Za početak, očistila sam cijelu površinu zida od prljavštine i nepotrebnih isturenih predmeta. Ne zaboravite ukloniti sve dodatne dizajne i ako vam je potrebno
  • Ugradite okvir koji se sastoji od profila ili šipki. Odlučio sam koristiti metalne profile, ne moraju se liječiti antisepticima, za razliku od drvenog materijala. Osigurajte zagrade do zida kuće, a zatim profili u obliku p. Ne zaboravite na korištenje razine, kako biste uštedjeli čak i položaj profila, i okomito i horizontalno. Pričvrstite profil Z oblika slijedi dobru cirkulaciju zraka
  • Nakon završetka instalacije sanduka, možete otići na izolaciju. Kako bi osigurali listove izolacije, koriste tanjur. Odaberite takvu duljinu koja prolazi kroz sloj izolacije, tišina je otišao u zid kuće ne manje od 4-5 centimetara. Zatim na sloju izolacije, osigurao sam vitlov film

Fasada Završi Stručni odjel (anketa metala)

Ventilirana fasada od metala

  • Kada se sve radi s montažom okvira i izolacije, možete početi instalirati metalne proizvode. Ovo je glavni zadatak i istovremeno najjednostavniji. Dodirnite profesionalne podove potrebne su pomoću vijaka za samostakanje. Savjetujem vam da iskoristite pocinčane vijke gumenom brtvom. Takva nesebičnost u potpunosti isključuje mogućnost vlage u rupi. Koristite bušilicu s vježbanjem kako biste napravili rupe - pobblers i nokte na ništa! Na ravnom i kvalitativno napravljenom okviru za pričvršćivanje metalnih okreta bit će vrlo jednostavan. Korak između samoskupljanja učinio sam oko 30-40 centimetara. Kada sam počeo završiti fasadu, nakon što sam instalirao prve profilirane listove, shvatio sam koliko je dobar materijal pokupljen. Fasada kuće polako je počeo postati estetski lijepa. Na kraju instalacije profesionalnih podova ne zaboravite na izazove. Napravljeni su ispod boje metalnih proizvoda i daju fasadu gotov izgled.

Članak o temi: Polikarbonatni krov s vlastitim rukama (fotografija i video)

Fasada Završi Stručni odjel (anketa metala)

Fasada završna metakrofila

Rezultati

Završavanje kod kuće koristeći profilirane ploče je vrlo popularna opcija za stanovanje. Ne zaboravite da će cilj trajati dugo i pouzdano samo kada se pridržava sve instalacijske tehnologije.

Fasada Završi Stručni odjel (anketa metala)

Profesionalna završna obrada usluga

Kako bi se spriječila ulazak vlage, svaki sljedeći element se nadovezuje na prethodnu. Unatoč istom tipu, možete odabrati željenu boju metalnih proizvoda od opsežne palete boja.

Čitaj više