Kako kukičati u krugu?

Anonim

Kako kukičati u krugu?

U ovom članku jasno ću vam pokazati Kako kukičati u krugu , Da biste razumjeli kako kukičate u krugu, prvo morate pogledati sheme za koje se krug nudi kukičanu.

Pročitajte više o tome kako kukičani u krug, čitati u današnjem članku.

Na nekim krugovima od centra do rubova nalazi se šetnica od str., A ne postoji nitko s druge strane.

U skladu s tim, u prvom slučaju, platno se sastoji od zatvorenih koncentričnih krugova, te u drugom - spiralnom obliku.

Treba napomenuti da se metoda koja se koristi za stvaranje okruglog proizvoda može se sigurno koristiti za formiranje bilo kojih poligona, ovala i ravnih i volumetrijskih.

Inženjerstvo pletenje u krugu kukičana se koristi za stvaranje otvaranja stolnjaka, ukrasne salvete, šešire, igračke, jednodijelne haljine, bluze, džempere.

Početak rada

I spiralna, a kružna kukiča počinje s centralnim prstenom. Može se stvoriti na dva načina:

  1. Voditi lanac iz rata. p., i zatim zatvaranje. st.;
  2. Prilagodite nit i napravite pomičnu petlju.

Kako kukičati u krugu?

Početni redak, u pravilu, formira se iz B / N. Kuka se može unijeti u rat. p. lanci ili vezati sam lanac ili kliznu petlju.

U prvom slučaju, mala rupa će biti u središtu platna. Veličina klizne ili pokretne petlje može se lako podesiti i zategnuti tako da se proizvod događa bez rupe u središtu.

Načelo kružnog pletenja

Svaki novi red trebao bi biti širi od prethodnog. Kako kukičavati u krug tako da se proizvod ne zategne i ne formiraju se valovi?

Članak na temu: SOAP sapun sapun: recept i kuhanje

Da biste to učinili, s kukičanim krugovima potrebno je napraviti dodatke na određenim mjestima: laži od jedne petlje baze 2 stupca. Shema prirasta određuje se takozvanom pravilu kruga.

Za različite vrste stupca postoji pravilo. Na primjer, za platno od umjetnosti. B / h napravite lanac od 3 uklanjanja. n., i zatim plete u skladu s sljedećom shemom:

Kako kukičati u krugu?

Za pola. C / h lanac od 4 odjela. p. Uzmite 8. poluvrijeme. C / N, koji postaju razlozi za 8 klinova. U svakom od njih trebate povećati jedan put preko niza.

Ako trebate vezati web od umjetnosti. C / N, onda je prvi kružni red formiran od 12 st. C / h na lancu od 6 i korova. p. i čine 12 aditiva u svakom redu, distribuirajući ih na 12. sektore.

Kada su dodatni stupci vezani na početku svakog klina, njegove granice mogu biti vidljive u obliku radijusa ili ravnih linija koje dolaze iz središta do rubova, a sama platna postaje poput poligona.

Ako se dodaci izvode na kraju sektora, oni oblikuju staze slične vrtložnom traku.

Treća opcija uključuje dispergiranje dvostrukih stupca po sektoru, što ih čini apsolutno nevidljivim, a vanjski opseg proizvoda je ravan krug.

Kako kukičati u krugu?

Imajte na umu da kada brojite petlje u prvom klinu prilikom pletenja u krugu str. P. Smatraju se za prvi stupac. To jest, ako se u preostalim sektorima izvodi, na primjer, za 12 tbsp., U prvom samo 11 tbsp.

Ako je potrebno povećati prvu petlju u nizu petlje, zatim nakon paragrafa. u istoj petlji.

Uz neovisnu kompilaciju nove sheme, posebice uzorak otvorenog rada, potrebno je temeljito razmotriti mjesto dodataka tako da ne krše crtež, to jest, glavni dijelovi na kojima se nalazi glavni uzorak.

Članak o temi: ogrlice polimerne gline s vlastitim rukama: stvoriti cvijeće mak s videom

Ako se sastoji od stupaca, zatim napravljen u obliku mreže od nagrada. Srednji fragmenti smatraju se pozadinom. U slučaju da je glavni naglasak u obrascu stavljen na brojku od rata. p., onda pozadina na njemu služi gusto područje od umjetnosti.

Kružni kukipan s proširenjem kruga treba dogoditi tako da se nalaze dobici:

  • samo na pozadinskim područjima tako da glavni uzorak nije deformiran;
  • Samo na glavnim fragmentima, kada shema zahtijeva promjenu u njihovom obliku;
  • Kombinirana koncentracija i pozadina, i na glavnim područjima, ako je naglasak stavljen na gustu brojku s promjenama u obje skupine.

Formiranje kruga

Da biste plestili spirale, morate početi pletenje odmah nakon kraja jednog retka. U isto vrijeme, prva petlja novog skretanja bit će eliminirana tijekom posljednjeg stupca s donjeg skretanja.

Da se ne biste spustili i ne gubimo mjesto početka novog retka na platnu, mora biti označeno oznakom (PIN, nit kontrastne boje).

Kako kukičati u krugu?

Ako je potrebno da se platno pokaže koncentričnim krugovima, svaki redak treba zatvoriti. U tu svrhu, mora se početi s određenog broja str., I dovršiti spoj. Umjetnost., Izvedena u posljednjem od str. Str.

Mjesto početka i kraja reda gotovo je neprimjetan ako je proizvod napravljen od gustog viskoznog i petlje spoja. Stupac je dobro zategnut.

Kako kukičati u krugu?

Druga stvar je otvoren ubrus ili motiv, stvoriti koji također koristi pletenje u kukičanu. Shema može ukazivati ​​na to da novi red mora početi od sredine lukova iz rata. P.

U tom slučaju, morat ćete napraviti nekoliko polu-krutina za odlazak na željeno mjesto, a zatim izvršiti P.P. I započnite novi krug.

Ponekad se postavlja pitanje: kako plesti s kukičanom u krugu okretanja redaka?

Članak na temu: Box iz novinarnih cijevi: master klasa s fotografijama i videozapisima

Za to je nakon kruga kruga spoj. Komora platna okreće s druge strane (nevažeće) i plesti novi red u suprotnom smjeru.

Također preporučiti da biste vidjeli ove vizualne videozapise:

Savjetujemo vam da pročitate: pletenje

Čitaj više