Osmijeh pletene kuke snjegović

Anonim

Osmijeh pletene kuke snjegović

Dobar popodne dragi prijateljima!

Na novogodišnje blagdane, čak i pleteni snjegović kukičani s velikim sjajnim osmijehom je u stanju stvoriti raspoloženje i oduševiti cijelu obitelj. I nekoliko snjegovića sve više.

O obrtima za novu godinu u obliku rasutih snjegovića iz različitih materijala već smo govorili. I danas predlažem da veženja snjegovića - priključak ili suspenziju, ili ...

O svemu.

Crochet Božićni salventi - snijeg

Također sam bio iznenađen takvom odlukom dizajnera iz Južne Louisiane (SAD). To je takva zanimljiva ideja ukrasiti svečani stol s pletenim snjegovićem, velikim i smiješnim.

Osmijeh pletene kuke snjegović

Vrlo kreativan, čudesno jednostavan! Da, i lako se možete povezati i brzo povezati.

Istina, na gore navedenom mjestu, master klasa na pletenju, kao što sam shvatio, prodaje se. Postoji takav posao igomena u inozemstvu. Oni ne traže niti klijenti, niti drugi načini ne provode svoj rad, ali jednostavno postavljaju fotografije na web-lokaciji i prodaju opis proizvodnje proizvoda.

Ali možemo sami!

Što je tu da plesti? Par krugova, mrkva nosa, da šal. Pokušat ću reći kako povezati snjegovića s kukičanom.

Snjegovini Obično smo bijeli, to znači da pređa uzima takvu boju, a neke od ostataka naranče ili crvene za nos, crne za oči i gumbe, boju za šal i rukavice.

Krug Svi smo naučili plesti. Jedan plesti kukičani stupci s jednim Nakidom je više - za tijelo, još jedan manji - za glavu.

Tri male crne krugove su gumbi, emproriraju oči ili šivati ​​perle.

Nos plesti narančaste pređe s stupovima bez nakida. Počinjemo od baze (širokog dijela) iu svakom redu napravimo proreza na obje strane.

Članak o temi: tkanje iz elastične kuke za početnike: lekcije s fotografijama i videozapisima

Obratite pozornost na osmijeh, ispada kada je igla izvezena natrag.

Osmijeh pletene kuke snjegović

Scarfik plesti stupce bez nakida ili bilo koje druge viskozne, volim uzorak s reljefnim stupcima. Donijeti četke s niti.

Varezhka također plesti stupove bez Nakida. Za prst na jedan ekstremni stupac plesti nekoliko stupaca s Nakudom. Manžeta može biti povezana s reljefnim stupcima.

Osmijeh pletene kuke snjegović

Takav pleteni snjegović može poslužiti kao dekorativne zakrpe, ukrašavajući vašu kuhinju.

Crochet Snowmens dar ili Božić

Ako povežete krugove, dobivamo pletenu novogodišnju igračku - snjegović. A možete ukrasiti novogodišnji dar pleteni snijeg. Darovi to učiniti sami za novu godinu tako lijepo i učiniti, i dobiti!

Osmijeh pletene kuke snjegović

Za velike vježbe udobnosti i ljubitelja izvornih jastuka, nudim prijavu - snjegović na pletenom slučaju za jastuk. Čak možete šivati ​​jastuk od starog džempera.

Osmijeh pletene kuke snjegović

Analizirat ćemo još jednu shemu za kukičane male snijege - one u prvoj gornjoj fotografiji.

Osmijeh pletene kuke snjegović

Osnova - opet krugovi različitih veličina s jednim NAKUD-ovima.

Knitting kape počinju s uske strane ruba, pleteni trakom po stupovima s pričvršćivanjem.

Zatim nastavite pletati na širokom licu ruba. U svakom retku sa dvije strane napravimo životni stil - u skladu s tri stupca zajedno.

Završimo s Pompanchikovom kapom: 3S2H, 3C3N, 3S2H, iznad njih - lukovi od 11 zračnih petlji.

Slično tome, plesti šal: počinjemo s uskom strani, završiti Pompon kao na zaglavlju, samo lukovi su napravljeni od 15 VP. Zatim plesti Pompon s drugog kraja šal.

Slatka pletena snjegovića kukiča, zar ne?

Na nove sastanke!

Osmijeh pletene kuke snjegović

Kreativni uspjeh vama i osjetljivom mjestu!

Čitaj više