Izrađujemo obrt od plastičnih boca za davanje

Anonim

Izrađujemo obrt od plastičnih boca za davanje

Vjerojatno najljepše mjesto za provedbu vaših ideja je područje zemlje. Ovdje ćete se osjećati pravi dizajner, stvarajući neobične obrte od boca za davanje, koji se može sastojati ne samo staklo, već i iz plastike.

Zahvaljujući ovoj lekciji za učenje, naučit ćete čak i najobičniji komad zemlje da se pretvori u stoji i atraktivan "otok". Posebno smo pripremili nekoliko ukrasa za vikendicu, povezujući koje ćete dobiti prilično smiješno poduzeće: svinja pigle u leptirima pod palmama.

Pa, ako ste samo u fazi gradnje, onda naš odjeljak o tome kako izgraditi vikendicu s vlastitim rukama pomoći će vam u ožičenju električne energije, vodovodne cijevi s vlastitim rukama i drugim instalacijskim fazama rada na izgradnji vikendica ili kod kuće.

Unatoč činjenici da plastična boca uopće nije zanimljiva kao ukras na prvi pogled, ali vrlo gorivo u radu. Stoga, prilikom stvaranja vaše kolekcije, možete privući dijete na njega.

Sigurno takav posao je mamban, a proizvodnja malih dijelova će razviti malu motoru, promičući aktivnu aktivnost mozga. Također, privukli smo djecu da izvode slične proizvode za vrt.

Da vidimo kako su uspjeli napraviti svinju iz plastičnih boca.

Obrt iz boca. Svinja - cvijet za davanje

Trebali smo sljedeće materijale:

• plastična boca od 5 litara;

• akrilna ružičasta boja za tijelo hlushi;

• široka četka;

• nož za tiskanicu;

• Za oko: bijela, plava, crna boja i tanka četka.

Prije svega, morate oprati bocu i osloboditi ga od naljepnica. Nakon toga, nacrtajte mjesto cvjetnjaka na jednoj strani boce, uši i rep.

Članak o toj temi: tapecirani namještaj za djecu vlastitim rukama: mini kauč

Izrađujemo obrt od plastičnih boca za davanje

Uz pomoć pribora nožem, morate odrezati namjenski komad i izrezati kroz bocu na mjestu gdje će se nalazi uši i rep. Zatim, na ovom segmentu, nacrtati, izrezati uši u obliku kapi i mali rep.

Boju boje

Sada najzanimljiviji posao počinje za vas i za vašu djecu slikanje bojama. U odvojenim jelima ulijte ružičastu boju Kel. Ako radite kod kuće ili na zemlji, bolje je pripremiti mjesto - stavite posteljinu kako ne bi zamaglila sve okolo.

Naoružani širokim četkama, početi slikati svoje obrte od boca za vikendice (možete u početku pripremiti cijelu tvrtku životinja od male do najveće veličine - majke / tate). Ne zaboravite obojiti rep i uši. Unutra, svinja se može ostaviti ne obojana. Svi proizvodi ostavljaju suhi oko 30 minuta.

Izrađujemo obrt od plastičnih boca za davanje

Nakon što se predmeti osuše, prikupite ih zajedno: umetnite rep, uši i vijak zakrpe iz poklopca.

Izrađujemo obrt od plastičnih boca za davanje

Kako crtati oči na košulje?

Ovdje nećete trebati posebne vještine crtanja. Da biste nacrtali oči, prvo morate odrediti mjesto gdje će biti.

Zatim je nacrtao dvije ovalne bijele boje i čekati da se osuše. Nakon na vrhu, nanesite plave mrlje i dovršite crtež s crnim malim krugovima - Cilia Cilias.

Izrađujemo obrt od plastičnih boca za davanje

Dakle, naša svinja svinja je spremna. Kao što možete vidjeti, ako se prijavite na stvaranje obrta za davanje malo mašte i strpljenje, onda možete dobiti zanimljive efekte.

I ovdje je naša prijateljska tvrtka nakon tijeka rada.

Izrađujemo obrt od plastičnih boca za davanje

Takve obrta za ljetnu vikendicu, izrađene od plastičnih boca vlastitim rukama, uvijek će biti posebno cijenjena. Uostalom, oni su stvoreni od neočekivanih materijala, koji se adekvatno dive svima!

I sada ćemo vidjeti kako napraviti sljedeće obrta za davanje, a predloženi majstorski razred će nam pomoći u tome.

Članak o toj temi: Kako stilizirati namještaj ispod antike s vlastitim rukama

Kako napraviti dlan iz plastičnih boca?

Ukrasite igralište na kućici ili okrenite kutak "zemlje" na otoku raj. Plastične boce će vam također pomoći. Predloženi način možete obaviti druga stabla: breza ili stablo. Glavna stvar ovdje je vaša fantazija i e-mail.

Mi ćemo trebati:

• plastične boce smeđe i zelene boje;

• škare;

• I slobodno vrijeme.

Prikupiti dlan

Od boce smeđe, odrezane dna i od gornjih dijelova tvore prtljažnik palmi. Jedan od njih treba odrezati vrat, stavljajući ga na samom vrhu.

Za podršku, metalni pin je savršeno prikladan, prolazi unutar i glatke drvene šipke - tako obrt iz boca za davanje će biti stabilan i ne može ih rušiti vjetar.

Stvoriti listove palme

Za listove odaberite zelene boce. SUT s dna i izrežite, ostavljajući jedan od dijelova. Nakon toga, izrežite rub slamom i ostavite lišće dlana.

Izrađujemo obrt od plastičnih boca za davanje

Tada rezultirajući listovi treba umetnuti u bocu bez vrata (lijevo posebno za to) i staviti na dio na cijev.

Izrađujemo obrt od plastičnih boca za davanje

Palma prikupljena vlastitim rukama je spremna!

Kako napraviti leptire iz plastičnih boca?

Lako je napraviti prekrasne leptire s djecom. Takvi obrti od plastičnih boca će postati izvrstan unutarnji ukras, kako kod kuće iu zemlji. Mi smo, zauzvrat, predlažemo ukrasiti njihove dobivene prasade i dlan.

Da biste stvorili takvo stvaranje, trebat će vam sljedeće materijale:

• plastična boca;

• umjetničke obojene boje;

• škare;

• žica;

• Shilo;

• razne iskre ili kuglice.

Dakle, rad treba započeti slikom leptira na listu papira - drugim riječima, napraviti skicu.

Izrađujemo obrt od plastičnih boca za davanje

Nakon izrezivanja i premjestite ga u bocu na sljedeći način: stavite unutar crteža i pričvršćivanje zatvaranja za krug s oznakom.

Članak o toj temi: Na kojoj temperaturi možete izliti betonsku kravatu

Slikanje u obojenim bojama

Sada počinjemo slikati obrte od plastičnih boca za vikendice obojenim bojama. Prvo, radimo u crnoj konturi (prodaju se zajedno s nizom takvih boja) - odbijam leptir, a zatim boju boje - obojite insekt. Onda ostavite da se osuši.

Dok su se leptiri suhi, saznajte kako izgraditi kuću s vlastitim rukama, gdje proizvodi ćete zasigurno ukrasiti zidove ove kuće.

Izrađujemo obrt od plastičnih boca za davanje

Uz pomoć škara, mi smo smanjili obojeni leptir i pažljivo savijajući krila kako bi leptir stekao potreban oblik. Tako možete jednostavno ukrasiti graditi vikendicu vlastitim rukama.

Uređenje proizvoda

U završnoj fazi rada trebat će mi kuglice nabiju žice. Moraju biti pričvršćeni na središte leptira u rupama predumišljenog vida.

Butterfly iz boce je spreman!

Izrađujemo obrt od plastičnih boca za davanje

Tako smo vam rekli o tome kako možete napraviti razne obrt od boca za davanje, što će postati izvrstan dodatak vašem udoban dom ili zemljište.

Možete dodati svoj sastav pomoću drugih proizvoda. To mogu biti ježevi i ptice od plastičnih boca, pa čak i velike brave. Koristeći svoje kreativne ideje, strpljenje ćete definitivno dobiti pravi remek-djelo!

Čitaj više