Konopkka Alat kuće iz Bruusa

Anonim

Kuće iz Bruus izdržljiva, izdržljiva, lijepa, topla, ne vrlo skupa. Ali trebaju vanjsku dekoraciju. Prilikom izgradnje, vrlo male praznine ostaju između barova. Bez obzira na to kako ih pokušavate čvrsto staviti, ove pukotine će i dalje ostati. Oni su opasni za činjenicu da kroz njih višak vlage prodire u kuću, vjetar puše. Kao rezultat toga, uskoro će zgrada zahtijevati popravak. Dakle, da se to ne dogodi, potrebno je uhvatiti strukturu.

Konopkka Alat kuće iz Bruusa

Alat za Cacopa.

Kružnicu kuće iz bara povećava vijek trajanja zgrade, štiti je od negativnog utjecaja vanjskog okruženja, učinit će da je kuća toplija. Potrebno je, bez obzira na to koji je materijal napravljen - zaobljeni, lijepljeni ili profilirani drvo. Zgrade podliježu skupljanju, pa nakon nekog vremena može se povećati utor između trupaca.

Za Cacopa se osjećaju, koriste se mahovina, juta, konoplja i slaba.

Konopkka Alat kuće iz Bruusa

Metode CACOPA kuće iz bara.

Svi ovi materijali imaju zajednička svojstva:

  • Prirodno prirodno;
  • zadržati toplinu u zatvorenom prostoru;
  • Ne vole parazite;
  • dopustiti kuću da "diše";
  • Visoki vijek trajanja (više od 20 godina);
  • Nemojte apsorbirati vlagu.

Osjetljiv materijal u obliku trake. Moss - Sphagnum, raste na močvari, koja se ranije koristi u selima i selima, može se prikupiti samostalno. Jute - izrađena od biljke Jute, koja raste u zemljama s tropskom klimom. Vlakna konoplje. Pale - laneni ostaci od proizvodnje užeta, izgleda kao kosa.

Faze Konopkke

Možete careen kod kuće iz bara odmah tijekom izgradnje ili nakon 6-12 mjeseci, to jest, nakon skupljanja zgrade, u toplom, suhom vremenu. Izrežite mjesta mogu biti 2 načina: strije oznake - od materijala čine vrpce koje su nabijene na praznine između trupaca; U setu - oni čine vrpce, čuvajte se petlje u loptu i nazovite ga, a onda su već zatvorili praznine.

Članak o toj temi: Boxing Box za skladištenje kišobrana, ženske sitnice i ne samo!

Konopkka Alat kuće iz Bruusa

Povratiti kod kuće.

Zatvorite utore su potrebne ne samo vani, već i iz unutar zgrade. Prvo trebate izračunati potrebnu količinu materijala: preklopiti duljinu svih šavova i povećati rezultirajuću vrijednost za 2-3 puta. Bruz je učinio na svim zidovima zgrade. Nema smisla izolirati samo jedan, jer neće štititi od vanjskih utjecaja.

Za izolaciju praznina između trupaca, sljedeći alati će vam biti korisni:

  • rulet;
  • Čelične oštrice različitih veličina sa širokim i uskim ravnim oštricom;
  • Gumeni čekić.

Morate početi raditi s donjeg šava. Štoviše, morate ga zatvoriti po cijelom perimeru kuće, a ne samo na istom zidu. Možete odabrati bilo koji način ukorjenjivanja zgrade. Morate uzeti komad materijala i mijenjati ga u zidove s metalnim oštricama. Tamo gdje su dnevnici vrlo blizu jedni drugima, potrebno je koristiti gumeni čekić za lutanje. Prvo, zidovi baru izvana, a zatim s unutarnjim. Zapamtite da morate zatvoriti spojeve između šipki duž cijele duljine. Budite oprezni i oprezniji, slučajno možete povećati praznine između trupaca tako da će biti već teško zatvoriti s izolacijom.

Proces cacope zidova iz profilirane trake razlikuje se od zaobljenih. Prva vrsta trupaca ima pravokutni oblik: jedan je ravan, drugi je shvatio (postoje utori). Mnogi misle da kuće iz takvog materijala ne moraju biti uhvaćeni, ali nije. Ponekad su praznine dvaput priključeni: tijekom konstrukcije i nakon skupljanja. Za razliku od profiliranog drveta, oni imaju zaobljeni oblik sa svih strana, ali u isto vrijeme područje kontaktiranja dnevnika mnogo je manji, stoga će biti potrebno više materijala za CACOPU.

Čitaj više