Dizajn spavaće sobe u kombinaciji s balkonom (fotografija)

Anonim

Fotografija

Redukcija apartmana danas postaje sve popularnije, a jedna od najčešćih opcija je kombinacija spavaće sobe s balkonom. Takva opcija je poželjna za odabir obitelji koje žive u jednosobnom stanu gdje je loža mala. I vrlo je važno da je dizajn spavaće sobe napravljen s okusom, a sve se može učiniti s vlastitim rukama.

Dizajn spavaće sobe u kombinaciji s balkonom (fotografija)

Nakon obavljanja nekih manipulacija na izolaciji sobe, do i velikim, možete pričvrstiti lođu u bilo koju sobu, ali najuspješnije takvo rješenje će biti za spavaću sobu.

Koristan savjet

Između spavaće sobe i lože, preporuča se ostaviti simbolički prostor, kao što je kauč s visokim leđima ili laganim stalkom. Možete razlikovati prostor i stvarati malu kap između razine poda ako je ukupna zona odvojena nekoliko koraka. A onda će dizajn spavaće sobe s lođom izgledati vrlo atraktivno.

Potrebno je pažljivo razmotriti značajke završne obrade i planiranja, tajne rasporeda velike prostorije s različitim funkcionalnim zadacima u očuvanju jednog dekora s vizualnim slomom po nekoliko zona.

Dizajn spavaće sobe u kombinaciji s balkonom (fotografija)

Spavaća soba s balkonom je velika prednost za proširenje prostorije prostorije.

Kombinirajući spavaću sobu i balkon, stil sobe treba ostati čvrst, tj. Namještaj se mora održavati u jednom stilu. Kada je dizajn napravljen, morate se držati jedne sheme boja, a to uopće ne znači da bi sve trebalo biti monotono - nijanse kada se projektiranje interijera može mijenjati. Na primjer, ako se četrgle mogu usredotočiti na svijetle, svijetle boje, ali poželjno je izvršiti pastelne boje. Ako se u dizajnu koriste drveni paneli, izgledat će vrlo lijepo ako je zona spavaće sobe ukrašena jednom raznolikošću drva, a loža je drugačija.

Kombinirajući spavaću sobu s kuhinjom, morate odmah biti spremni za činjenicu da ćete u jednoj zoni morati zadržati savršenu narudžbu. Izvođenjem dizajnerskog rada treba imati na umu da sve stavke u spavaćoj sobi trebaju biti savršeno u kombinaciji s unutrašnjosti jedne sobe u boji.

Članak o temi: Pozadina Kava

Uzroci kombinacije

Dizajn spavaće sobe u kombinaciji s balkonom (fotografija)

Budući da se loža može smatrati nastavkom same sobe, spavaća soba izgleda otvorenija i prostranija.

Ako je spavaća soba kombinirana, područje će biti povećanje, a prostor će postati zanimljiviji i originalniji. Ako kombinirate spavaću sobu s balkonom, tamo možete napraviti vrlo lijepu loggiju - stavite ležaljke, prekrasne biljke u loncima, noćni stol. A onda se spavaća soba u kombinaciji s lođom može se koristiti i kao soba za odmor u kojoj će se potpuno opuštanje prepustiti ljetnim vrućim večerima.

Za odobrenje možete koristiti elegantne francuske prozore koji se postavljaju umjesto običnih okvira. Ako je krevet stavljen u nišu, soba će izgledati ugodnije.

Još jedna vrlo važna točka - u uvjetima grada, neće biti potpuno nepotrebno ako će spavaća soba instalirati ili klimatski sustav. Instalirajte je bolje iza uzglavlja, malo ili malo lijevo, ali na takav način da on stoji iza glave tijekom spavanja. Ako spojite klima uređaj na drugi način, možete pokupiti prehladu.

Praktični savjeti

  1. Kada se balkon i soba kombinira, čisti se betonski blok. U većini slučajeva, to je stara drvena struktura, kroz koju se stalno lepršava. Tako će u kući biti toplije. No, božnja room blok na loggia ne treba ukloniti potpuno (ako je moguće). U većini panelnih kuća ne nosi, ipak preklapanje "drži" konzola. Stoga je bolje smanjiti četvrtine na otvaranju prozora, što će dati 10 cm za svaku stranu dodatno. Da biste proširili prolaz na loggiju, možete uništiti blok odoznice. A strop možete izrezati na loggiju kako biste poravnali podove.
  2. Nema ozbiljnih problema s takvom zajednicom. Riješite se od balkona, zauvijek možete zaboraviti na hladnoću u kući, jer je onaj koji je njegov glavni izvor u zatvorenom prostoru. Postojeće zagrijavanje s blago povećanim područjem lako se može nositi.

Članak o temi: Popravak perilice rublja to učiniti sami

Dizajn spavaće sobe u kombinaciji s balkonom (fotografija)

Dizajn spavaće sobe u kombinaciji s balkonom (fotografija)

Dizajn spavaće sobe u kombinaciji s balkonom (fotografija)

Čitaj više