Krevet na kat uvlači s rukama za djecu

Anonim

Sadržaj: [Hide]

  • Kako je crtež krevet s vlastitim rukama?
    • Dimenzije proizvedenog dizajna
    • Alati i materijali koji trebaju napraviti krevet učiniti sami
    • Približan izračun potrebnih materijala
    • Proizvodni proces

Kako je crtež krevet s vlastitim rukama?

Danas ljudi često često pokušavaju uštedjeti na stjecanju raznih namještaja. Početni majstori pokušavaju sami izraditi elemente unutarnjih poslova. Jedan od tih elemenata je krevet na kat. Napravite sličan dizajn s vlastitim rukama. Da biste to učinili, morat ćete imati samo početne vještine i znate što bi trebao biti rezultat uvlačenja.

Krevet na kat uvlači s rukama za djecu

Krevet na kat je zamjenjiva stvar u obitelji, gdje su dvije i više djece. Takav krevet također pomaže u uštedu prostora u maloj sobi.

Do danas, kreveti se uvlačivaju bonk smatraju se popularnim i moderno. Gotovo svako dijete želi vidjeti takav dizajn u svojoj sobi. To je zbog činjenice da takav krevet ne samo da štedi prostor (uvlačive elemente omogućuju vam da ih stavite, na primjer, odjeću), ali također čini dječju sobu ugodnijom i udobnom.

Djeca spavaju na takvim krevetima s užitkom, osim toga, postaju prijateljski raspoloženi. Sve zato što trebaju pregovarati tko će spavati na donjem stupnju i koji su na vrhu.

Natrag u kategoriju

Dimenzije proizvedenog dizajna

Krevet na kat uvlači s rukama za djecu

Krug okvira ležaja.

Prije nego što počnete raditi s vlastitim rukama, morate razmisliti o nečemu. Prvo morate odlučiti o budućem mjestu proizvedenog dizajna. Zatim morate razmišljati o tome gdje će stubište biti u dizajnu. Nakon toga, bit će moguće razumjeti koje će veličine trebati napraviti krevet vlastitim rukama.

Vrijedi se brinuti o veličini kreveta prvog i drugog stupa. Dužina, veličina kreveta mora prelaziti 80 mm, au širini - za 100 mm. S druge strane gdje će se nalaziti stubište, bit će potrebno dodati 45 mm do veličina. Što se tiče spavaće sobe, treba reći da su veličine madraca oko 1800x800 mm. Njegova debljina je 200 mm.

Potrebno je razmišljati o visini kreveta, koji se planira. U tom slučaju, bit će potrebno nastaviti s visine stropa u sobi, koji se planira imati dizajn. Potrebno je razmotriti činjenicu: što će dijete biti više, teže će disati. Osim toga, djeca vole skakati na gornji stup, u vezi s kojima nema potrebe za krevetom vrlo visokom.

Treba imati na umu da udaljenost između spavača 1 tier i okvira 2 tier ne bi trebao biti premali. Kako bi se odredila optimalna udaljenost, potrebno je posaditi odraslu osobu za prvu razinu - ne bi trebala piti glavu u okvir drugog tier.

Pod donjim slovima bit će smješteni uvlačive ormariće, stoga treba ostaviti dovoljno mjesta.

Natrag u kategoriju

Alati i materijali koji trebaju napraviti krevet učiniti sami

Krevet na kat uvlači s rukama za djecu

Shema veličine stepenica.

Morate znati da se krevet može napraviti od drva ili od iverice. U potonjem slučaju, dizajn će imati 2-3 puta veću težinu, ali može učiniti mnogo jeftinije. Da biste jednostavno pronašli građevinske materijale za proizvodnju takvog dizajna s vlastitim rukama, morat ćete imati daske sljedećih dimenzija: 18x140 mm, 40x140 mm, 40x80 mm i 30x30 mm. Ne preporučuje se priključivanje na određenu duljinu. Potrebno će se slikati, koji dijelovi i u kojoj količini će biti potrebno da ih mora učiniti od ploča u budućnosti.

Krevet na kat uvlači s rukama za djecu

Crtanje kreveta na kat.

Treba napomenuti da će to biti potrebno i osoba koja ima određeno iskustvo u ovom slučaju. Od drva, teško je napraviti proizvode dovoljno, a ne svi nisu pod vlasti. Međutim, ako zamijenimo drvo, na primjer, na lameliranom voću, sve će postati mnogo lakše. To će gotovo potpuno eliminirati čarobnjaka za početnike iz složenih operacija sa svojom zamjenom za dolazne.

Namještaj koji je izrađen od laminiranog obroka, u izgledu i čvrstoću praktički ne inferiorno prema strukturama koje su izrađene od drva.

Zaklada koja će ležati ispod madraca (2 listova šperploča 1000x1900x10 mm), sastavni dijelovi (3 čelične cijevi s PVC premazom), raznim pričvršćivačima (ukrasnim ispiranim čepovima, vijci 3.5x40 mm), ljepilo.

Prije obavljanja kreveta, ploča, od kojih će se proizvesti, potrebno je izdržati u sobi za 1 tjedan. Bit će to potrebno kako bi vlaga i temperatura bila ista kao u prostoriji u kojoj je planiran dizajn. Dakle, barovi i ploče neće se boriti.

Drvena ploča se temelji na. Sve stavke trebaju se nositi s poravnanjem, brušenjem i bojanje. U te svrhe mogu biti potrebni radionica i visokokvalitetna oprema.

Krevet na kat uvlači s rukama za djecu

Veličine ledenja.

Alati koji trebaju napraviti krevet učiniti sami:

  • Glodalica;
  • odvijač;
  • bušilica;
  • razina izgradnje;
  • rulet;
  • Obični hacksa ili pio;
  • Magnet ili detektor metala.

Natrag u kategoriju

Približan izračun potrebnih materijala

Kako bi se napravio ležaj na kojem će biti potreban madrac, bit će potreban odbor 18x140 mm. Na svakom stupcu nalazi se približno 10 ploča.

Ova količina će biti dovoljna da skoči maksimalni mogući broj djece na madracu.

Krevet na kat uvlači s rukama za djecu

Dijagram zidova na katu.

Širina lokacije kreveta je 800 mm. Trebat će malo od njega, tako da nema maljka za čekić i povećati broj ploča do 2.

Bar na kojem će se nalaziti ležaljke, ima veličinu 40x40 mm. Za proizvodnju bočnih i ljestava, trebate ploču od približno 40x90 mm. U tom slučaju broj dijelova ovisi o mjestu ljestvice i prisutnosti bočne strane na donjem stupnju.

Da biste dali snagu izgradnje, morat ćete imati ploču od 40x140 mm. Trebalo bi biti postavljeno za zatezanje kreveta tijekom cijelog perimetra.

Kako bi se ostvarila približan izračun potrebne količine materijala, dane su vrijednosti.

Natrag u kategoriju

Proizvodni proces

Krevet na kat uvlači s rukama za djecu

Dijagram s paletom.

Materijal za proizvodnju kreveta za uvlačenje ležaja preporučuje se za odabir pepela. Stablo koje ima prekrasnu teksturu ne mora biti obojana. Možete ga jednostavno pokriti vrućim uljem. Tekstura se može otvoriti uz korištenje laka namještaja, ali se ne preporučuje to učiniti, jer može postojati prirodnija mat boja.

Kako bi se napravile bočne ploče kabineta, prednje ploče ladica i vrata kabineta, treba koristiti plastiku, koja je fiksirana s kazein ljepilom na šperploči. Ako nema mogućnosti za kupnju plastike, ima smisla pokušati razbiti feel s tkaninom.

Sve kabinetne veze i okvir okvira su sastavljeni u šiljku na kazein ljepilo. Kabinet i regali imaju uzdužnih žljebova u kojima se umetnute stražnji i bočni paneli tijekom sklopa. Udovima za 2 dolaska biraju se pomoću diska. Čelični kutovi s police, koji imaju širinu od 40 mm su pričvršćeni na uzdužne četke s vijcima. Oslanjat će se na donje i gornje panele za magazin, koji su izrađeni od šperploča s debljinom od 10 mm.

Krevet na kat uvlači s rukama za djecu

Shema strana kreveta.

Dakle, da se vrh ploča ne bombardira pod težinom osobe, trebala bi imati rigidno rebra iz tračnica, koje su zalijepljene na donjoj strani ravnine i pričvrstite vijcima za pouzdanost. Donja ploča leži na šipkama ladica, u vezi s kojima nema dodatnih rebara.

Madraci će odgovarati standardu, kupljene. Pod njima ima smisla položiti sloj iz lista, tako da je krevet mekši.

Krevet se preporučuje da se instalira u blizini zida. U tom smislu, s jedne strane, nije potrebno napraviti ograde. S vanjske strane bara, mačevanje gornjeg sloja je obavezno. Oni su fiksirani na jednom kraju do hrpe ormarića u šiljku, a drugi kraj je vijci do ljestava.

Stubište je izrađeno od 2 regala koji imaju poprečni presjek 70x30 mm, kao i 3 koraka koji imaju promjer od 30 mm i napravljeni na tokariji. Stubište se pridružuje krevetu ispod blagog padine. U svom donjem dijelu, to je pričvršćeno na pod pomoću čeličnih uglova.

U ormaru možete pružiti policu za donje rublje, a na mjesnoj cijevi ima priliku objesiti ramena za vanjsku odjeću. Na stražnjoj strani ormarića, na jednoj od rigidnosti, možete postaviti kuke za namještaj. S prednje strane vrata ormarića prekrivena je plastikom i fiksira do ormarića na 2 domaće zavoji čeličnog lima, koji ima debljinu od 3 mm. Šupe su obojene crnim nitroemalnim.

Krevet na kat uvlači s rukama za djecu

Daske za ljestve na krevetu.

Vrata ujutro ulaze u otvor okvira ormara. Ide na sljedeći način. Okvir male debljine izrađena je od okvira koji ima veličinu od 2 mm više od otvora ispod vrata. Za iznutra se preporučuje list šperploča da se tanki, s prekrasnom i glatkom površinom. Podloga ispod plastike (list šperploča) je bolji koristiti temeljito, a novčanica od plastike treba izrezati nekoliko velikih veličina.

Sve to mora biti propušteno s kazeinom ljepilom i sastavite se u paketu. Da bi izgradnja tijekom montaže moguće zgrabiti drvene dijelove s malim noktima. Na vrhu plastike treba biti u nekoliko slojeva, papir je položen, nakon čega tračnice. Nadalje, cijeli paket je stegnut sa stezaljkama i izdržava se ispod preše tijekom dana. Vrata završava nakon lijepljenja treba liječiti planerom na potrebne dimenzije.

Kornič s kukama za zavjese sjebanje u kut čelika uzdužnu vanjsku šipku u donjem dijelu gornjeg dijela. S vanjske strane bočne trake (na glavi glave) instaliran je električni stropni globalni zrakoplov. Ožičenje se izlazi iz njega u ormar, nakon čega iz ormarića do zida i do najbliže utičnice.

Smanjenje ladice prikupljaju se iz 4 ploče. Između sebe, povezani su u vrsti šipke. Dno šperploča, koji ima debljinu od 3 mm, kada montaže treba umetnuti u utore zidova kutija. Paneli lica od 10 mm šperploče s plastičnom zalijepljenim na njemu su napravljene odvojeno. Paneli su pričvršćeni na Shurus kutije, koje su pričvršćene iz unutrašnjosti kutije. U isto vrijeme bit će potrebno odabrati duljinu vijka na takav način da može dobro zadržati panel, ali nije došao i nije prokleto obloge ploče.

Na bočnim stijenama kutija, čelične šipke su instalirane, koji su savijeni iz čelične trake koja ima debljinu od 1 mm. Kutije će ići na uglove na metalnim pločama. U cilju proširenog položaja, kutija nije okrenula prednji dio, restriktivni obrazi su instalirani na krajevima Polož, koji isključuju takvu priliku. Vrlo je teško saviti duljinu od 600 mm od 600 mm, stoga je moguće koristiti završene uglove.

Članak o toj temi: Drvene strehe za zavjese: vrste i značajke

Čitaj više