Iz plastike s vlastitim rukama (fotografija i video)

Anonim

Postupno se stare staze zamjenjuju novom plastikom. Sunshine je parcela koja okružuje prozor. On služi za maskiranje šavova, na mjestu gdje je okvir spojen na otvor prozora. Plastični prozori imaju vrlo aktivan tempo stjecanja povećanje popularnosti među ljudima. I ne postoji ništa čudno i nevjerojatno o tome, jer su takvi prozori savršena vrijednost za novac. Izgledaju vrlo pažljivo i uredno, oni su vrlo lako brinuti za njih, vrlo se lako oprati. To je zajamčena zaštita od buke na otvorenom i apsolutno nepropusnost. Kada instalirate, svi izračuni i mjerenja čine kompetentne stručnjake.

Iz plastike s vlastitim rukama (fotografija i video)

Plastične staze i prozori su nezamjenjivi dodatak modernim plastičnim prozorima, što im daje gotov i poznat potraživanje.

Ali moguće je napraviti padine od plastike i vlastitim rukama. Ovo je posljednja faza u instalaciji prozora. Posljednja faza je na popisu, ali ne u vašoj vrijednosti. S padinama od plastike, prozor će se skladan i završen izgled. Ako želite uzeti za ovaj slučaj, možete uštedjeti oko tri ili četiri tisuće rubalja, a razumne uštede će samo imati koristi. Nemojte podcjenjivati ​​svoju snagu i mogućnosti, u svim pitanjima koja se oslanjaju na stručnjake.

Zašto bi plastične padine biraju?

Iz plastike s vlastitim rukama (fotografija i video)

Glavne komponente pravilne instalacije padina.

Sunce je vrlo važan element dizajna prozora. Stoga, na odabir materijala iz kojeg će se proizvesti, potrebno je pristupiti svim ozbiljnosti i odgovornosti. Plastika samo na prvi pogled krhki i nastavak materijala. Zapravo, vrlo je snažno i izdržljivo. Pravo ugrađena plastika blago će spasiti vaš boravak od vlage, hladnog i nacrta, neće ispuniti sunce. I traju mnogo godina. Moderni čovjek želi napraviti svoj dom topao, udoban i udoban. A prozor u ovom pitanju igra jednu od glavnih uloga.

Plastika praktički nema nedostataka. Jedini minus je da ovaj rad zahtijeva apsolutno točnu izvršenje, ne bi trebalo biti pogrešaka. Zatim će vam plastične padine služiti vjerom i istinom, štiteći vaš dom od puhanja.

Iz plastike s vlastitim rukama (fotografija i video)

Glavni alati potrebni za ugradnju plastičnih padina.

Potrebni materijali za samo-uređivanje plastičnih padina:

  • Plastična ploča (plastična traka u obliku slova P, plastična traka F-oblika, plastična traka 6 m duga i debljine 8 mm);
  • Bušilica s mlaznicama;
  • Perforator s smeđim;
  • Drvene tračnice (1,5 cm);
  • razina izgradnje;
  • Stajalica i nosači;
  • vijci samo-tapkanja; tiple;
  • vidio na stablu, vidio na plastici;
  • čekić, odvijač, olovka, rulet, nož;
  • montažna pjena;
  • Mineralna vuna (izolacija);
  • ukrasni uglovi;
  • Brtvila silikon bijela;
  • Škare za metal;
  • Varijacijska traka.

Članak o temi: Alarm imitator u automobilu s vlastitim rukama

Dakle, pripravili su sve potrebne materijale, možete naučiti kako napraviti padine i početi raditi.

Rastavljanje rastavljanja: preporuke

Demontring starih padina je prva i važna faza u postrojenju novih padina plastike. Beskrupulozni i niskokvalitetni demontiranje starih padina smanjuju sva izvanredna i divna svojstva nove plastike. Višak montažne pjene se uklanjaju i sve što ostaje iz prethodnih padina.

Pažljivo i pažljivo očistite otvor prozora od žbuke. Ako sidre ometaju instalaciju, oni su također uklonjeni. Montažna pjena je prekrivena izolacijskom vrpcom od pare.

Kako napraviti padine od plastike s vlastitim rukama?

Profesionalci za ugradnju prozorskih padina traju u prosjeku dva ili dva i pol sata, pa ako pokušate, možete samostalno upravljati tri-četiri sata. Da biste sami ispunili ovaj posao, morate se upoznati s pravilima za instaliranje padina iz plastike. Bez padina, prozor će imati nedovršeni i neprivlačan izgled. Pričvršćivači i izbočeni komadi montažne pjene vidljivi su golim okom. Zapamtite da možete početi raditi samo za dan nakon instalacije prozora. Sve bi trebalo biti dobro.

Prozor bi trebao biti čvrsto stegnut kako bi se izbjeglo oštećenje prilikom instaliranja padina.

Iz plastike s vlastitim rukama (fotografija i video)

Dan nakon instalacije plastičnog prozora, možete pokrenuti instalaciju padina, koji će naknadno sakriti montažne ploče i montažnu pjenu i dati prozoru uredan izgled.

Prvi korak u instalaciji temeljito je poravnanje cijelog otvora. Potrebno je poravnati vodoravno i okomito. Da biste to učinili, trebat će vam montažna pjena. Najbolje je za otpornu na mraz. Formirane šupljine ispunjene su mineralnom vunom. Takva priprema će uštedjeti plastiku od uništenja. Štiti od vlage. To je izolacija vlage i izolacija buke s vlastitim rukama. Nakon 20 minuta, višak pjene

Drugi korak je pričvršćivanje drvenih šipki na kompletnom obodu otvaranja, mjeritne su i odrezane šipke potrebne duljine. Nakon toga, potrebno je izbušiti rupe za samo-vijke u njima. Za zatvarači, vijci za samostažunju dugi su 95 mm. Reiki bi trebao biti postavljen tako da ne strše za razinu zidova. Koristite razinu kako biste postigli savršenu vertikalnu. Izravno na zid tračnica pričvršćena bušilica ili perforator.

Članak na temu: Otvoreni padine za plastične prozore vlastitim rukama (fotografija)

Treći korak je priključak na p-u obliku elementa elementa (kruti plastični profil). Početni profil valja na vanjskom rubu prozora. Za njegovu privrženost koriste se vijci samo-tapka. Vijci samo-tapkanja bolje su uzeti 15-20 mm i pričvrstiti na udaljenosti od 35-40 cm jedan od drugog. Kada instalirate profil unutarnjih zidova, potrebno je bez razmaka. Izmjerite širinu prozora s desne strane i na lijevu nagib. Zatim, profil p-oblika je smanjen u veličini s hakijom ili brusicom. Polazni profil je pričvršćen na plastični okvir s pet samoizvoda. Početna traka mora se lako uklopiti u prozor na prozor.

Iz plastike s vlastitim rukama (fotografija i video)

P-plastični profil P-oblika, koji se naziva pokretanje, pričvršćen je uz pomoć vijaka za samo-tapkanje na prethodno zajebanim drvenim šipkama.

Sve prašnjavo djelo. U ovoj fazi možete osloboditi prozor iz zaštitnog filma i nastaviti na sljedeći korak.

Četvrti korak je traka F-oblika (plastična traka koja se koristi prilikom instaliranja padina). Groov ove trake nalazi se nasuprot već instaliranom P-obliku profila. Ali prije toga, mora biti ispravno rezati. Za to se oznake primjenjuju u visini plastične padine, a dodatni dio se uklanja. Nakon što će F band biti goli, formira se svugdje. Uzimajući u obzir ovaj allen, morate ostaviti malu opskrbu prilikom rezanja. Po završetku svih posla, odrezano je. Traka je pričvršćena na drvenu tračnicu s građevinskim klamericom. Mount je najbliži stablu dijela F-oblika. Sve je spremno. Plastična traka F oblika zatvorit će neispravnu zonu, za kuhanje cijele unutarnje neugledne slike iz očiju.

Peti korak je izolacija. Plastika u žljebovima treba instalirati i istovremeno položiti lanene slojeve. Plastična ploča nalazi se u početnoj traci, položenom pamukom i fiksirana u F-traci. Ako ste i dalje primijetili da na nekom mjestu zglobovi od plastike nisu savršeni, uobičajeni silikon bijele boje će vam pomoći. Potražite ih formirane praznine.

Ovo je detaljan, korak po korak program vaših akcija. Kao što možete vidjeti, u ovom radu ne postoji ništa Arracy. Ali još uvijek postoji niz poteškoća s kojima se možete naići pri obavljanju ovog posla.

Koje se poteškoće mogu pojaviti prilikom instaliranja plastičnih padina?

Ako ne želite promijeniti plastiku za nekoliko godina, obratite pozornost na bruto pogreške koje se mogu dopustiti prilikom instaliranja plastičnih padina:

  1. Otvaranje prozora treba biti dobro pripremljeno. Inače se gljivica može pojaviti i čisti.
  2. Pogrešno mjerenje će dovesti do iste negativne posljedice.
  3. Instalacija pjena nedjelotvorna na temperaturi od -12 ° C.
  4. Produženi su praznina i nepravilnosti.

Članak o temi: Korisni alati za kuhinju

Da bi pjena dobro obavljala svoje funkcije, zapamtite da se boji sunca, vatre, vlage. Višak pjene treba podrezati, ali to se može učiniti samo nakon 48 sati. To je toliko vremena potrebno za potpuno sušenje. Ako ne možete tako dugo čekati, pjena vam može pomoći s raspršivačem. Ne ostavlja višak.

Iz plastike s vlastitim rukama (fotografija i video)

Sketchy slika mjerenja prozora plastičnih padina koja se moraju izvesti s točnom točnosti milimetara.

Posljedice nepravilno ugrađenih padina:

  1. Sva mjerenja moraju biti dovršena s točnom točnosti jednog milimetra. Pogreška u ovom broju može dovesti do uništenja sloja montažne pjene, au budućnosti i cijelog zida. Vlaga će početi prodrijeti u sobu, a svi će to raditi morati ponoviti.
  2. Ako su padine postavljene nepravilno, tada će se vlaga početi akumulirati u kutu praga prozora. To će dovesti do zamagljivanja prozora, zimi se može pojaviti, pojavit će se karakterističan način vjetra.
  3. S pogrešnim ugrađenim padinama, prozor će imati inestrate i neprivlačan izgled.

Ako ste primijetili barem jedan od ovih znakova, morate ponoviti cijeli dizajn kako biste izbjegli potpuno uništenje prozora.

Na kojoj će cijeni koštati neovisna instalacija plastičnih padina:

  1. Plastična traka 6 m - 700- 4200 str.
  2. P-u obliku trake - 50 rubalja po metru.
  3. F-oblika traka - 60 rubalja po metru.
  4. Drvene tračnice - 35 po metru.
  5. Vijci za samostažurkanje i tiple - oko 200 rubalja.
  6. Instalacija pjena - 300 rubalja (dva cilindara - 600 rubalja).
  7. Mineralna vuna - 500 rubalja.
  8. Ukrasni kutovi - od 100 rubalja.
  9. Silikonski brtvilo bijelo - 150 rubalja.
  10. Parosolacija traka - 400 rubalja.

Dakle, moguće je izračunati približnu cijenu plastičnih padina na jedan standardni prozor. Cijene su prosjek, 2019. No, cijena će izaći prilično prihvatljivo ako to učinite u ovom slučaju bez stručnjaka, sami.

Napravite nagib s vlastitim rukama je potpuno jednostavno. Ali ovaj posao zahtijeva kompetentan, odgovoran i solidan pristup. Ako se odlučite uštedjeti novac za plaćanje profesionalaca, onda ćete razmotriti sve male nijanse ovog posla. To zahtijeva filigransku točnost izvršenja, a s najmanjim poremećajem iz utvrđenih normi, svatko će morati ponoviti.

Čitaj više