Prevencija za zidove s antiibom

Anonim

Izgled gljivice na zidovima kuće jedan je od najneugodnijih fenomena koje želite prevladati što je prije moguće. To se dogodilo da su razlozi za izgled gljivice, počinjemo samo kad se sami spadaju u tako neugodnu situaciju. I ovdje postoji važno pitanje, kako prevladati napad i što antifungalni agenti mogu pomoći. Osim činjenice da gljivica i plijesni razmatraju popravke, oni također uzrokuju veliku štetu zdravlju. Zbog toga je obrada zidova za sprječavanje pojave opasnih mikroorganizama važna tijekom procesa popravka i završnih obrada.

Prevencija za zidove s antiibom

Anti-Greb prerada pokrovne stijenke

Opasnost koja odgovara svakom od nas

Prevencija za zidove s antiibom

Gljivice u apartmanu

Jedna je stvar kad se plijesni pojavi na zidovima i vidimo ga. Ali nakon svega, postoje slučajevi kada je skriven iza toplinskog izolacijskog sloja i nevidljiv za nas. Unatoč ovoj gljivici, štete za naše zdravlje, a ponekad ne možemo naći uzroke astme i drugih bolesti. Kako bi se izbjegli takve nevolje, potrebno je koristiti anti-gribij, kao prevenciju prilikom završne obrade ili popravka.

Nikad nisam mislio da prisutnost plijesni može napraviti veliku štetu zdravlju i vjerovala da može koegzistirati s tim mikroorganizmima. Ali kad sam naišao na ovaj problem i naučio o svim negativnim utjecajima, bio je zapanjen i lagano uplašen. Ne želim biti verbozu i pišem o specifičnim bolestima koje gljivica doprinosi izgledu:

  • Mycotoxins su iste štetne tvari koje razlikuju gljive plijesni. Otrovni toksini mogu uzrokovati različite bolesti, akutno trovanje, manji imunitet i performanse ljudi koji žive u kući
  • U povoljnom okruženju, plijesan se brzo širi i postaje teže boriti se s njom
  • Teško je vjerovati, ali plijesni gljive mogu uzrokovati dijateze kod djece, alergija, česte glavobolje koje se kreću u migrenu. Također uzrokuju curenje nosa, bronhijalnu astmu i mogu doprinijeti pojavu bronhitisa i rinitisa. U nekim slučajevima, mogu uzrokovati čak i onkološke bolesti

Članak o toj temi: Priključak toplog kat: dijagram toplinskog regulatora, video i električne energije vlastitim rukama, infracrvene ispravne

Prevencija za zidove s antiibom

Liječenje anti-pohlepa

Pojava kalupa je zastrašujuća ne samo za zidove, nego i za ljudsko zdravlje. Prije razgovora o sredstvima borbe za zidove, morate znati da je to razlog za izgled ovog problema. Razlozi mogu biti donekle i najčešći od njih, to je:

  1. Loša soba za odvajanje
  2. Destruktivni atmosferski učinak koji utječe na zidne ploče
  3. Pogreška u mrežama za grijanje i vodovodne mreže
  4. Povećana vlažnost u sobi i nedostatak pare barijere
  5. Brtvljenje slabe kvalitete na prozorima i balkonima

Prevencija za zidove s antiibom

Dekoracija zida u apartmanu s antihigibičnim premazom

Važno! Pojava razvoda na zidovima, pozadinama i na pločici, zajedno s neugodnim mirisom kalupa, ukazuje na prisutnost bio-korozije. Trebalo bi biti poznato da su gotovo sve sorte površine osjetljive na njega.

Gljivica voli mjesta koja se loše zagrijavaju i gdje sunčeve zrake ne padaju. Učinci sunčanog zraka za plijesan, on suši zidove i ima antimikrobne akcije.

Borba protiv granica

Prevencija za zidove s antiibom

Zaštita zidova iz gljivica

Ako se kalup već pojavio na zidu, onda morate znati da se to dogodi dva tipa: mokra i suha. A za svakoga od njih postoji način borbe. Mokri kalup je mračan, čak i gotovo crni i nalazi se na onim mjestima gdje se kondenzat ili navlažena prljavština. Karakteristično je da se ne primjenjuje, već se nalazi na hidrataliziranoj površini. No, suha trulež je više lukavi, pojavljuje se na mokrim mjestima, ali u budućnosti se okreće na suhoj površini. Može ići na drvo, žbuka, pa čak i boju. Posebna značajka služi njezinoj svijetloj boji i labav cvatu.

Ne samo antihigribibovocijacije je potrebno za borbu protiv štetnika. Trebalo bi znati da se dugo riješiti gljivice, ne morate ga samo ukloniti zidom s potrebnim sredstvima, već i da se bave razlozima za njezin izgled.

Članak o temi: Kako napraviti slijepo područje oko kuće vlastitim rukama: uređaj za beton, mekani, video

Prevencija za zidove s antiibom

Anti-Gribrozna muphill.

Anti-grbci mogu biti alkidni, mineralni ili akrilni. Ta sredstva se temelje na fungicidima - one sprječavaju razvoj zlonamjernih mikroorganizama. Najčešće su takva sredstva i antibakterijska i antiseptička. Ali prije kupnje potrebnog alata, obratite pozornost na opis - mnogi antiseptici ne mogu se nositi s pojavom gljivica, kao što štite samo od štetočina i bakterija. Odaberite rješenje protiv grapplea ovisno o materijalu na koji će se primjenjivati. Dobro je da je moderno tržište puno anti-zgrabite agenti za zidove iz različitih materijala, to vam omogućuje da obradite bilo koju površinu.

Prevencija za zidove s antiibom

Anti-Greb pokrov zid dekoracija

Među velikim izborom anti-gribimena za zidove postoji nekoliko najpopularnijih, a ja ću vam reći malo:

  • Milliteil - duboko prodiranje Anti-Game Resource, preporuča se koristiti za beton ili zidove od opeke. Za dobar rezultat, morate napraviti 2-3 slojeve. Alat je pogodan za vlažne prostore i ima antimikrobna svojstva
  • Ceresit CT 99 - anti-grubconcentrati, s kojim se uklanja plijesan i gljivica. Možete koristiti za slabo upija površine, je ekološki prihvatljiva za stanare. Možete koristiti za zidove unutar kuće, a za vanjske površine
  • Acrylgrundierung »iz tvrtke olimpijski primer akril s anti-zgrabim učinak. Zbog njegove primjene, površina apsorbira vlagu

Važno! Kako bi se spriječilo pojavu gljivica, koriste se anti-zgrabite rješenja, a koncentrati se koriste za borbu protiv već pojavljivanja problema. Takve tvari trebaju preliminarno razrjeđenje. Potrebno je strogo slijediti upute za maksimalni učinak.

Prevencija za zidove s antiibom

Obrada s borbenim zidom

Ako ste naišli na problem kalupa koji se pojavio, dajem vam nekoliko savjeta, kako se nositi s zidovima i drugim površinama. Nema potrebe primjenjivati ​​rješenje na plijesni i gljivica, inače će učinkovitost biti mnogo manje obećana. Za početak, operite površinu bijelom ili bjelicom pomoću krute četke. Nakon toga, koncentrat treba primijeniti nakon potpunog sušenja zida. Pomoći otopinu s građevinskim sušilom. Takvo zagrijavanje će pomoći u koncentrirati se brže da se nosi s problemom. Ne zaboravite da je najbolje napraviti prevenciju i spriječiti ovu gljivicu da je izgled gljivica nego na kraju da se nosi s njom i popraviti popravke.

Članak o temi: Montaža umivaonika u kupaonici

Čitaj više