Instaliranje kutije unutarnjih vrata: Montage DIY, sheme (fotografija i video)

Anonim

Da biste samostalno instalirali vrata skrožere, posebne vještine neće trebati. Bez obzira na to koliko se činilo da je proces bio, zapravo, to nije tako, ali kada je potrebno, potrebno je usko tretirati sve njegove faze. Ovo je prilično mukotrpan rad, ali kao rezultat toga, na instalaciji možete uštedjeti dobro.

Instaliranje kutije unutarnjih vrata: Montage DIY, sheme (fotografija i video)

Dijagram kutije kućišta kućišta.

Uz pravilnu instalaciju kutije vrata, dobit ćete sjajna vrata. To neće biti učinjeno, ne škripa, to je prikladno zatvoreno i otvara se, dobro obavlja sve funkcije za koje je napravljena instalacija. Žalite se slijedeći slijed akcija, možete u redu s zadacima. Naravno, svi alati i materijali potrebni za ugradnju unutarnjih vrata moraju se unaprijed pripremiti unaprijed.

Alati i materijali

  • montaža pjene;
  • Sidreni vijci i nesebičnost;
  • klinovi, strut;
  • tvrdoglav dlijeto;
  • Bušilica, odvijač ili odvijač;
  • Razina izgradnje;
  • Drveni hacksaw.

Instalacija kutija za vratara

Instaliranje kutije unutarnjih vrata: Montage DIY, sheme (fotografija i video)

Alati za montažna vrata.

Za sva vrata, montaža počinje s instalacijom kutije. Za ovu fazu najvažnije će biti precizno mjerenje. Veličina kutije treba prilagoditi na vratima na takav način da mali razmak ostaje u donjem dijelu - približno 1 cm. Pojedinosti pričvršćuju uz pomoć vijaka.

Da biste ispravno instalirali kutiju unutarnjih vrata, pažljivo pomite na mjerenja. Treba imati na umu da čak i lagano zalogaj vrata može ozbiljno komplicirati daljnji rad. Mi djeluje tako blisko kako bismo popravili vrh kutije - potrebno je učiniti uz pomoć spacer klinova, koji se ulaze u kutna sredstva. S obje strane, lumen između kutije i zida bi trebao biti isti. Klini se koriste za privremeno osiguravanje kutije nepokretnosti: Kada otvori popune u montažnu pjenu, elementi za zaključavanje više nisu potrebni. Prilikom penjanja klinova, pokušajte ne napraviti značajne napore - možete obuzdati kutiju.

Članak na temu: Zavjese za kuhinju - unutarnji grožđica

Ne pokušavajte bez temeljitog razdoblja string - to će pomoći u održavanju ispravnog oblika dizajna.

Kada je kutija fiksirana pomoću klinova, u sredini treba staviti horizontalni razmaknicu.

Za to će neki klinovi morati oslabiti da ne dobiju zavoje pojedinačnih elemenata. Deformacija kutije u budućnosti uzrokovat će poteškoće s zatvaranjem i otvaranjem unutarnjih vrata. Da se to ne dogodi, klinovi trebaju biti instalirani na vrhu kutije i na onim mjestima gdje su raspoređeni odstojnici.

Kako to popraviti kutiju s vlastitim rukama?

Instaliranje kutije unutarnjih vrata: Montage DIY, sheme (fotografija i video)

Dijagram ugradnja vrata u kućištu.

Nije potrebno nadati da će biti jednostavna montažna pjena za pouzdanu fiksiranje kutije. Pričvršćivanje na zid mora se izvesti pomoću kostila.

Kroz kutiju dowela postavili smo u rupe u zidovima. Potrebno je probuditi kroz rupe, unaprijed izrađene u kutiji. Potrebna je udarna vježba i bušilica pogodna za bušenje u zidnom materijalu. Promjer bušilice mora odgovarati dubelu i debljini kutije.

Punjenje otvora također treba biti precizno usklađivanja s tehnologijom. Montažna pjena ne smije samo ispuniti lumege između okvira i zida - služi za popravak kutije. Mjesta koja su taching je nepoželjna, ali koja se nalaze u "području rizika", trebali biste pred-ispucati slikarsku vrpcu. Prije početka rada s pjenom, treba izvršiti takve manipulacije:

  • Voda s kremom za vodu - tako će pjena biti opremljena boljom spojkom s površinom;
  • Alati se uzdrmaju spremnik pjenom;
  • Uključite ventil balona.

Potrebno je popuniti praznine samo do pola. Pjena, zamrznuta, povećat će se u volumenu. Pokušajte koristiti spremnik s pjenom za 20 minuta - ovo je vrijeme za koje pjena nema vremena za sušenje u ventilu i cijevi. Nakon nanošenja pjene potrebno je pričekati oko sat vremena, nakon čega je višak izrezan s nožem. Sada se slika traka može ukloniti.

Članak o temi: Kako ispravno pokriti stolice vlastitim rukama?

Puno izlijevanje montažne pjene pojavljuje se nakon dana nakon nanošenja. Uklonite drvene klinove, daske, omotnicu za vožnju. Vrijeme je da se preselimo na ugradnju obloga vrata.

Čitaj više