Vrtni dekor to učiniti sami. Vrtni dekor ideje

Anonim

Vrtni dekor to učiniti sami. Vrtni dekor ideje
Vrtlari sve više nastoje diverzificirati svoju parcelu s cvjetnim krevetima, fontanama i figurama, čime vrt daje jedinstven pogled. Vrtni dekor s vlastitim rukama. Određeni su samo stilom, mogućnostima i željama vlasnika.

Treba napomenuti da će svi zdravi materijali biti prikladni za dekor, koji snažno pretvoriti vrt na bolje.

Vrtni dekor to učiniti sami: dvorac i mlin

Nevjerojatne vrste vrta mogu se dati uz pomoć dekorativne brave i mlina. Unatoč činjenici da se na prvi pogled, ove strukture izgledaju malo funkcionalne, okrenut će vrt u ugodno mjesto. Osim toga, da bi ih učinili jednostavno neovisno, nisu potrebni skupi materijali. U ovom slučaju, možete jednostavno učiniti s iznajmljenim materijalima.

Vrtni dekor to učiniti sami. Vrtni dekor ideje

Početak rada s dekorativnim mlinom, treba započeti s temelj, koji se formira iz mješavine cementnog morta i fragmenata cigle. Onda morate napraviti okvir mlina. U te svrhe, nepotrebne stvari su prikladne, imaju oblik konusa, na primjer, rame. Na vrhu okvira treba biti rupa za štap, na koje su mlinski krilci pričvršćeni u završnoj fazi. Zatim se okvir postavlja kamenje koje pričvršćuje cementni mort. I učinite to, potrebno je tako da okvir nije vidljiv. Wings Mill čine, u pravilu, drveni. Morate ih unaprijed pripremiti - obojiti i sušiti.

Vrtni dekor to učiniti sami. Vrtni dekor ideje

Ne manje originalni u vrtu neće izgledati dekorativni dvorac. Također ga nije teško graditi, ali vrijeme će trebati malo više nego u slučaju mlina. Neki materijali trebaju biti pripremljeni unaprijed: 3 cijevi, na primjer, prikladne su ispušne plinove iz stroja i boce od jedne i litre. Također, kao i za proizvodnju mlinica, kamenja, slomljenih pločica i rješenje. Cijevi će se koristiti kao osnova za tornjeve. Trebali bi biti plitko umetnuti i ubijeni. Zatim su cijevi presavijene kamenjem, pričvršćenom otopinom. Plastične boce izrezuju pola potrebne za izradu prozora dvorca. Ubacuju se u gore-ruke prozore i cementirani. Krov brave može se zatvoriti pločice šišmiša. U posljednjoj fazi su izgrađeni zidovi. Osim toga, dvorac može imati vrata i luk i jarak.

Članak o toj temi: Ljepilo za Fliesline Wallpaper: Što je bolje, dobar metilan, Cleano potrošnja, pouku, je li moguće zalijepiti papir, kako se razrijediti vlastitim rukama, videozapisima

Dekoracija boca vrt

Vrtni dekor to učiniti sami. Vrtni dekor ideje

Vrlo često vrt ukrašen plastičnim bocama. Od njih, možete napraviti čak i palme koje će dati egzotični izgled bilo kojem području. Plastične boce trebat će nekoliko boja. U idealnom slučaju, ako je zelena i smeđa. Deblo palmi će biti formiran od smeđih boca, u kojima prvo trebate izrezati i Donyshko, i vrat. Palma će biti privlačnija ako će biti najmanje osam listova. Za proizvodnju potonje koristite zelene boce na pola. Rubovi tih boca su rezani slamom. Za plasman lišća u bocu su napravljene križne rupe.

Moguća i složenija varijacija palmi. U ovom slučaju, kako bi se napravila hrpa smeđih boca, visine oko 15 cm s visinom od oko 15 cm. Njihovi rubovi su izrezani zubama. Kruna čini zelene boce s dnom. Vratovi su također izrezani u sve praznine, osim jednog. Zatim rezati lišće. Nakon toga možete početi sastavljati palme. Sve praznine krune stavljaju se na radni komad na kojem vrat nije izrezao. Nakon što su smeđi praznine zasađeni na štap, dizajn je okrunjen krunom.

Vrtni dekor to učiniti sami iz guma

Vrtni dekor to učiniti sami. Vrtni dekor ideje

Uređenje vrta može se provesti uz pomoć oronulih automobilskih guma, koji, ako naravno, sve ispravno uredite, izgledati originalno. Treba napomenuti da vrtlari stalno čine okrugle cvjetne krevete od guma. A ako se topi, onda graciozna vaza i skulptura mogu biti izrađene od dosadne gume.

Vrtni dekor to učiniti sami. Vrtni dekor ideje

Posebno zanimljiva vaza na postolju. Prvo, kontura se primjenjuje na gumu - referentna točka za rezanje uzorka. U te svrhe, bit će prikladno za oštri nož i slagalica. Nakon toga, guma se može okretati prema van, pridaje određene napore. Potrebno je kako bi se sakrio "kotači", kao i trošenje gume. Kao rezultat toga, možete dobiti vazu na "nogu" -Dext.

Članak na temu: Kako napraviti staklenik ili staklenik s vlastitim rukama (16 fotografija)

Odobrite gume potrebnog oblika, treba ga naslikati. Zatim na izlazu da biste dobili šareni i svijetli proizvod. Rad s ovim materijalom je jednostavan. Jedina stvar koju treba obratiti pozornost, počevši raditi s gumama - čistoćom i suhoćom materijala. U suprotnom, prerađivačka elementa dekora mora biti više od jednom.

Vrtni dekor od primarnih materijala

Vrtni dekor to učiniti sami. Vrtni dekor ideje

Primarni materijali su neophodni u uređenju vrta. Na primjer, rubovi cvjetnih kreveta mogu se ukrasiti s popločanim rubovima, koji ne samo da odvojiti cvjetni krevet od travnjaka, već i smanjiti vrijeme luka. Nije teško napraviti takav rub. Trebat će oblik tercacotta pločica kvadrat. Nakon odabira dizajna, potreban vam je predložak isklesan iz kartona za prijenos na pločicu pomoću olovke. Zatim je pločica rezana uz pomoć hakiranja. Bolje, naravno, koristite prorez.

Vrtni dekor to učiniti sami. Vrtni dekor ideje

Neobični ukras staze bit će neobičan trag. Može se napraviti od kamenja, keramičkih pločica i ploča. Troškovi neće biti veliki ako se koriste keramički proizvodi koji imaju čips i pukotine.

Vrtni dekor to učiniti sami. Vrtni dekor ideje

Treba napomenuti da je kamenje popularan materijal za uređenje vrta. Čak i ako samo slikate niz kamenja, to će razrijediti zelenilo u vrtu. Od njih, ne samo izvorne staze, već i figurice životinja i insekata. Među potonjim se posebno razlikuju bubama i leptirima. Takve brojke mogu ga napraviti od obje keramike i željeza.

Ovaj članak predstavlja samo neke ideje vrtnog dekoracije, zapravo njihov ogroman iznos. Eksperimentirajte, stvorite nešto novo i lijepo!

Čitaj više