Unutarnja uređenje kuće iz bara: Savjeti za početnike

Anonim

Sljedeća faza nakon izgradnje i ponašanja komunikacijskih sustava u zgradi je unutarnji ukras kuće iz bara. Ovaj zadatak nije najjednostavniji, ali s pravim pristupom možete olakšati sebi i spriječiti zajedničke početnike pogreške. Glavna stvar je odrediti sekvencu instalacijskog rada, odabrati odgovarajući materijal i ispravno napraviti polaganje kroz perimetar prostorije.

Ispred posla u kući Brusade

Unutarnja uređenje kuće Brudade počinje s pripremom plana rada i instalacijskom shemu završnog materijala u sobi. Ovisno o raznim čimbenicima i značajkama samog doma, može se mijenjati niz akcija, način polaganja obloge, metode pričvršćivanja, ali postoji niz općih pravila koja treba slijediti.

Unutarnja uređenje kuće iz bara: Savjeti za početnike

Prije svega, instalacijski radovi počinju s podovima. Na ovom mjestu, većina sustava komunikacija, izolacije, zvučne izolacije i sličnih instalacija. Tijekom posla također trebate osigurati udobne i prikladne uvjete. Napravite pod, vlasnici će biti prikladni za rad po sobi, bez brige o tome gdje staviti nogu kako ne bi ga isključili.

Možete napraviti privremeni premaz ako još niste instalirali izolaciju. U tom slučaju, važno je da se bar ne drži i nije izblijedio. Možete ga popraviti s noktima na nekoliko mjesta tako da je bilo prikladno demontirati ploče.

Nemojte montirati postolje duž perimetra prostorije, ako još niste završili podižući podove. Unutarnja vrata su instalirana ispred glavnog instalacijskog rada.

Nakon što je položen drveni pod, bit će moguće provesti obradu bar s posebnim antisepticima, vatrostalnim impregnacijama, zatvoriti mjesta zglobova i jaz. Nakon poda, zidovi su opremljeni. Prije montaže na sanduk, morate pažljivo mjeriti sve dimenzije dijelova tako da ne uspije na velike utore između zglobova. U završnoj fazi se izvodi ugradnja stropa.

Članak na temu: Vatrogasci: Specifikacije

Unutarnja uređenje kuće iz bara: Savjeti za početnike

Unutarnja uređenje kuće iz bara: Savjeti za početnike

Unutarnja uređenje kuće iz bara: Savjeti za početnike

Ako nikada niste bili angažirani u takvom poslu i želite da sve bude učinjeno brzo, bolje je odmah kontaktirati profesionalce. Naravno, ovo nije jeftina usluga, ali možete biti sigurni da će sve biti ispravno ispunjeno, u skladu sa svim tehničkim standardima.

Želeći učiniti sve sami, pripremite potreban alat i odgovarajući broj građevinskog materijala pod vašom prostorno područje. Morate unaprijed odabrati budući dizajn sobe i razmislite o svim detaljima interijera.

Video "Kako to učiniti"

Iz videa naučit ćete kako se nositi s završetkom kuće iznutra.

Značajke završne obrade

Dekoracija kuće Brudade iznutra se izvodi koristeći iste materijale kao iu drugim zgradama. Rad zahtijeva pažnji pristup vlasnika, ako svi žele učiniti svoje.

Postoje neke značajke koje trebate unaprijed znati.

Unutarnja uređenje kuće iz bara: Savjeti za početnike

Najvažniji čimbenik - nakon izgradnje kuće s drveta, potrebno je čekati određeno vrijeme da prođe kroz skupljanje. Primarno skupljanje profiliranog trake može proći kroz mjesec. Za drvene dizajne, skupljanje je vrlo važan čimbenik, jer kamen ili opeke zgrada koeficijent nije tako kritičan za daljnje završne radove iznutra.

Stupanj skupljanja ovisi o klimi u vašoj regiji, razinu vlažnosti, prosječne temperature u sezoni, vrsti drva, njezinoj debljini i mnogim drugim parametrima. Ovisno o tome, vrijeme procesa može se značajno razlikovati - od 2 mjeseca do 3 godine.

Sekundarno skupljanje nije kritično, jer će potaknuti visinu poda nešto do 1% ukupne visine.

Odabir materijala

Za unutarnje uređenje prostorije može se koristiti mnogo različitih materijala koji se mogu koristiti, koji se međusobno razlikuju ne samo vrijedi, već i ublažiti u instalaciji, izgled, toplinsku vodljivost i druge parametre.

Članak o toj temi: Koja dubina može podići podmornicu vode?

Najčešće za unutarnje uređenje i obloge drvene kuće koriste se obloge, zidni paneli. Ovaj materijal je relativno nije skup, jednostavan za korištenje, svjetlo. Osim toga, u specijaliziranim prodavaonicama možete odabrati obrazac, olakšanje, pa čak i boju.

Unutarnja uređenje kuće iz bara: Savjeti za početnike

Prirodno drvo je mnogo skuplje, ali uz pravilnu obradu i brigu će trajati duže.

Kat

Da biste položili drvenu prevlaku na podu, potrebno je napraviti praznine i označavanje. Prije pokretanja instalacijskog rada morate biti sigurni da je nacrt poda čak i vrućina i hidroizolacija ne ometaju buduće podove. Svi nepotrebni elementi se uklanjaju ili skrivaju pod drvenim zaostajanjima tako da nema oštećenja pričvršćenja drvenih ploča.

Toplinska izolacija je vrlo važna faza u radu. Dok se instalacija ove stavke konačno završi, ploča nije poželjna.

Unutarnja uređenje kuće iz bara: Savjeti za početnike

Da biste dovršili pod, obično se koriste laminat, parket ili planirani list. Odaberite materijal prema shemi boja koja će biti dobro usklađena sa zidovima i stropom. Obratite pozornost pri kupnji na označavanju (stupanj prijenosa topline), koji može ukazivati ​​na posebnu svrhu zagrijanih podova.

Zidni ukras

Ako odlučite koristiti prirodne ploče od zidova da biste završili zidove, onda se može koristiti poseban stroj za smeće za dobivanje gredica. Unutar kuće možete odvojiti samo u bar, već i odabrati još jedan materijal koji će biti usklađen s pod i drugim elementima u zatvorenom prostoru. Zidne panele, obloge, žbuke, suhozid i boje često se koriste za rad.

Unutarnja uređenje kuće iz bara: Savjeti za početnike

Obično se uspoređuje zidni ukras na posebnom drvenom sanduku na koji će se pričvrstiti elementi obloge. Ovo je poseban okvir ležaja na zid. Vijče se drywall, obloge ili druge materijale. Snaga pričvršćivača računaju na temelju ciljne težine.

Članak o temi: Moderiva opcije dizajna s tamnim vratima i laganim podovima

Kada završite polaganje pod i zidove, možete izrezati postolje ispod ugla i izmjeriti ga prije konsolidacije. Važno je to učiniti nakon što su zidovi već spremni. U suprotnom, dodatna debljina zidova morat će odrezati praznine.

Završiti strop

Preporučljivo je stilizirati strop ispod trake, a ne popraviti ga u prirodnoj veličini. Sada je vrlo popularno da ukrasite stropne grede od drva, poliuretana ili polistirena, osobito ako je stan sastavljen u stilovima Provence, Country i potkrovlje. Ovdje se nalaze prirodne preklapanja greda, a ne njihova imitacija, koja se može uspješno koristiti u trenutku kada se završava kuća u baru provodi se vlastitim rukama. Ako te stilske opcije nisu prikladne za vas, i želite sakriti potpomove preklapanja, a kuća nije dala konačnu skupljanje, bolje je dati prednost rastezanje ili dizajn suhozida, koji ne ometaju proces skupljanja i nisu deformirani tijekom tog razdoblja.

U kupaonici ili u kuhinji se poboljšava vlažnost zraka, a preklapanje drva treba dodatnu zaštitu. Film spušteni stropovi iz PVC-a mogu se nositi s ovim zadatkom.

Unutarnja uređenje kuće iz bara: Savjeti za početnike

Odabir tekstura i boja određuje se ukupnim stilom dizajna ove sobe. Izbor filmova za stropove je ogroman i omogućuje vam da ih skladno uđete u gotovo svakog interijera.

Video "izgled"

U videu vidjet ćete kako izgleda unutarnja završna obrada.

Čitaj više