Kako vratiti kupljenu pozadinu natrag u trgovinu

Anonim

Na internetu postoji mnogo informacija o tome kako odabrati i kupiti pozadinu, ali vrlo malo o tome je li moguće vratiti ih natrag u trgovinu i kako to učiniti. Odgovarajući na pitanje našeg posjetitelja, želimo ukratko razmotriti ovu zanimljivu temu.

Kupiti

Najčešće radimo sličnu kupnju u jednostavnoj trgovini. Nakon mnogo puta, zaustavljamo se u nekoj varijanti i donosimo potreban broj zidnih valjaka. Odmah je vrijedno obratiti pozornost na hrpu valjaka, to bi trebalo biti isto za svakoga. Dio podataka možete pronaći na oznaci, na određeni broj i datum proizvodnje.

Kako vratiti kupljenu pozadinu natrag u trgovinu

Na dnu naljepnice: serija - 2, broj stranke - 110, datum objavljivanja - 18.10.12, članak 1078-13. Važno je za nas da se svi ti brojevi na svim vašim rola podudaraju.

Trebate pitati prodavača, pod kojim uvjetima trgovina vraća na robu, uključujući pozadinu. Permizirajte ako opcija povratka nije sve role, a preostalo i koliko dugo je prihvaćanje sličnog rješenja. Različite trgovine mogu biti različite, ali najmanje dva tjedna. Često za praktičnost kupaca oni čine mjesec ili više.

Nakon kupnje trebate obratiti pozornost na ček ili radije - kako je pozadina prekinuta u čeku. Postoje dvije opcije sloma: svaka rola čini svoj put odvojeno, ili svi čine svoj put s ukupnim brojem.

Kako vratiti kupljenu pozadinu natrag u trgovinu

Nekoliko valjaka tapete čvrste palete jedne zabave

Ovaj trenutak mi, kao što kupac nije temeljan, ali ako vratite ček na čeku, mogu postojati neke poteškoće, pogotovo kada su svi role razbijeni jednim squash.

Naravno, pretpostavljamo da trebate provjeriti i provjeriti, a zatim ga spremite na tamno mjesto.

Kupnja pozadina je počinjena, drago nam je i drhtimo kući, gdje se u opuštenom i opuštenom okruženju razumijemo da su kupili najuspješnija opcija. Od sada imamo pitanje o povratku robe koja nam nije prikladna.

Članak na temu: Kako odabrati uvete metalnih vrata s ogledalom

Povratak

Kao što smo već napisali gore, morate odmah naučiti od prodavača, na temelju razloga i za koje je vrijeme voljni napraviti povratak pozadine. Moderne trgovine idu u susret svojih kupaca i tiho proizvode povrat i razmjenu. Nazvali smo nekoliko prodavaonica pozadina, a svi njihovi uvjeti zvuče ovako:

Kako vratiti kupljenu pozadinu natrag u trgovinu

Roll talijanske pozadine, oznaka je standardna, svi podaci su

  • "Povrat pozadine provodi se u razdoblju od dva tjedna, ne računajući dan kupnje. Pozadine moraju biti u tvorničkom paketu, ili je naljepnica spremljena. Potrebno je imati osobnost certificiranja dokumenata i po mogućnosti ček. "

Zakon regulira vremenski raspon od 14 dana, koji se većina trgovina pridržava.

Od gore navedenog, možete izdržati glavnu stvar koju je potrebno sačuvati ambalažu pozadine kako biste pojednostavili postupak. Oštećena ambalaža - Opcija nije najuspješnija, ali ako ne postoji oznaka na kojoj su navedeni podaci: njegov članak, datum proizvodnje, stranka, kvaliteta, proizvođač, to se događa da se trgovine potpuno negiraju povratak, Inzistiranje na činjenici da to nije njihova dobra.

Kako vratiti kupljenu pozadinu natrag u trgovinu

Obratite pozornost na treći roll, tako da je uzorak toliko prekriven izlog, ali ne bi trebalo biti poteškoća s povratom

Uz dokument ovjerene osobnosti, previše, sve je jasno, jer prodavači ne mogu dati novac vanjskoj osobi, potrebno je nekako identificirati i popuniti povratne dokumente, uzimajući u obzir njegove osobne podatke.

S čekom izlazi vrlo zanimljiva priča. Ako se razbije kroz pozadinu sve zajedno, s ukupnim brojem, onda morate vratiti teoretski sve. Ako nemate nikoga kotrljati ili, naprotiv, jedan je ostao sam, i želite ga vratiti, trgovina ima pravo odbiti vas. Međutim, u trenutnoj većini slučajeva to neće učiniti, brinuti se o njihovom ugledu.

Ček nije razlog za odbijanje povratka, uvijek se može vratiti pomoću modernog blagajne.

Ako je kupnja razbijena odvojeno po valjcima, onda je sve mnogo jednostavnije, a povrat je napravljen na svakoj valjci pozadine odvojeno.

Članak o temi: Pitovinski stubište u unutrašnjosti (48 fotografija)

Kako vratiti kupljenu pozadinu natrag u trgovinu

Par valjaka njemačke pozadine erismann

Što se tiče braka: trgovina mora promijeniti neispravnu pozadinu na drugoj, u prisutnosti u skladištu.

Još jedan primjer manipulacija s pozadinom: ugradnja kod kuće. Neke trgovine prakticiraju ovu tehniku ​​za povećanje lojalnosti kupaca. Kupac za novac depozit dobiva kopiju pozadine iz showcase na dolikuje. U dodijeljenom razdoblju mora ga vratiti ili ne vratiti se.

U zaključku, htio bih preporučiti da kupujete pozadinu pažljivo pristupite selekcijskom pitanju, tako da ne biste trebali gubiti vrijeme i živce na povrat novca. Što kupiti opcije, domaće ili uvezene, da vas već riješite, da biste vratili zemlju, proizvođač uloga neće igrati.

Čitaj više