Kako povećati razinu instalacije toaleta?

Anonim

Na instrumentima i materijalu

Potreba za promjenom razine vodovodne biljke pojavljuje se tijekom remonta zahod, kada mijenja razinu podova, prilikom kupnje novog WC-a, kada mijenjate mjesto ugradnje vodovoda. U isto vrijeme, oni povećavaju ili spuštaju mjesto vodovodne uređaje. U svim slučajevima, podizanje vodoopskrbe u ispusni spremnik ne uzrokuje velike probleme.

Kako povećati razinu instalacije toaleta?

Promjena rasporeda WC-a, najčešće je posljedica promjena u komunikacijskim i kanalizacijskim komunikacijama koje se događaju tijekom popravaka.

Nekompatibilnost priključaka se eliminira uporabom adaptera. Inkompresija osi cjevovoda se eliminira pomoću fleksibilnih crijeva ili novih cijevi brtve. Glavna stvar je da se pridržavajte koality od izlazne mlaznice toaleta i cijevi kanalizacijskog sustava. Od slučajnosti osi tih rupa ovisi o razini ugradnje WC-a. Da bi se postigla poravnanje mlaznica, koriste se tri glavne opcije:

  • uređaj nove instalacije s promjenom razine referentnog mjesta;
  • korištenje toaleta za ovjes;
  • Koristite prijelazne cijevi.

Svaki popravak ili rekonstrukcija počinje čišćenjem radnog mjesta. Ona ometa gotovo sve, dakle, sve dodatne, koji se ne odnose na stavke slučajeva trebaju se postići. Najbolje je raditi u apsolutno praznoj i čistoj sobi. Za posao će vam trebati potrebne materijale i alate:

Alati za ugradnju WC-a: ključ, čekić, dlijeto, odvijač, nož, razinu izgradnje, olovka ili marker, usisna vode, brusač, brusni papir, bollard, brtvilo, orasi, peralice, vijci, cement, pezo.

  • ključ;
  • čekić;
  • sječivo;
  • odvijač;
  • nož;
  • razina izgradnje;
  • olovka ili oznaka;
  • Kruška za usisavanje vode;
  • šmirgl papir;
  • Bugarski;
  • brtvilo;
  • orašasti plodovi, podloške, vijci;
  • cement;
  • pijesak.

Slijed rada

Odvojite WC s opskrbom vodom i kanalizacijom. Da biste to učinili, potrebno je preklapati vodu i odspojiti vodenu cijev iz odvodnog spremnika s jedne strane i od vodovodnog cjevovoda na drugoj. Sva voda koja ostaje u zahodu mora biti uklonjena s kruškom i krpe. Ako voda ostane, svakako će se izliti kada se nose. WC je obično fiksiran na drvenom stazu ili na cementnom estrihu gornje površine poda. Prijelaz iz WC-a na kanalizaciju obično je izrađen od plastične cijevi, plastične valovite ili gumenog adaptera. Da biste odspojili od kanalizacije, morate ili povući varalica ili ukloniti mlaznicu. Ako uklanjanje ne uspije, onda su ti dijelovi rezani. Pažljivo okrenite četiri vijka, a zahod se očisti. Ako vijci nisu okrenuti ili uklanjanje toaleta ne može se ukloniti iz drugih razloga, onda morate volatilirati cementnu kravatu ispod toaleta s malim dijelovima i oko njega. To se radi uz pomoć čekića i dlijeta, također možete primijeniti bušenje.

Članak na temu: Saznajte kako sam slikao grafikon s newFermitage računalnim programom

Unutarnja površina kanalizacijskog cijevi određuje se iz ostataka starog pečata.

Za razdoblje popravka i pripreme potpornih površina, kanalizacijska cijev je zatvorena polietilenskom filmom kako bi se spriječilo smeće od ulaska i ulaska u neugodan miris.

Shema strukture standardne toaletne posude.

Sve smeće i ostaci starih zatvarača pažljivo se uklanjaju i priprema se mjesto za novu instalaciju.

Odabrano je novo mjesto i mjesto sanitarnih uređaja. WC je privremeno instaliran na drvenim kockama ili skimming, čija debljina će ga donijeti na potrebnu razinu. Horizontalna površina toaletne površine provjerava razina zgrade. U isto vrijeme, toalet bi trebao biti smješten što je moguće bliže kanalizaciji. Savršena opcija, ako se osi kanalizacijske rupe podudara s osi isperene cijevi zahod. Ako postoje odstupanja, tada za uključivanje u kanalizaciju odabire se prijelazna mlaznica. WC se zatim ukloni i mjerena je debljina privremenih drvenih brtvila. Ova veličina određuje razinu novog postolja.

Vodovodni pričvršćivanje se izrađuje na različite načine. Visoka lokacija može se mijenjati promjenom baze. Kao baza, možete koristiti drvenu ploču. Za to je hrastovačka ploča prikladna. No, drvene baze su kratkotrajne. Zbog visoke vlažnosti u sobi, ploča je podvrgnuta truljenje. Još jedna osnovna opcija je površina betonske veze od poda, na koju se vrpci naprave vijci, pričvršćeni u plastične kotke. Možete popraviti WC s epoksidnim ljepilom. Dobra opcija kada se blok pjene koristi kao baza. Možete ga izrezati s hakepom. Nakon odabira dijela pjene bloka željene debljine i provjerite instalaciju toaletne posude, kontaktna površina pokreće se oznakom. WC je uklonjen i obrađen pjenom blokom na rezultirajućem krugu. Blok pjene je ojačan na podu s vijcima s tiklima. Nakon instalacije toaletne posude na blok pjene s vijcima i epoksidnim ljepilom, baza izgleda kao nastavak kućišta.

Članak o temi: 5 kvadratna kuhinja. m. Unutrašnjost fotografija. Kuhinjski dizajn u primjerima

Konačna instalacija

Prije nego što konačno instalirate WC, potrebno je spojiti na spremnik za ispuštanje. Kako biste bili sigurni da je sklop ispravno napravljen, trebate ispuniti spremnik i držati u ovom stanju najmanje jedan sat. Tehnici ne bi trebale biti. Kada instalirate WC školjku na potpornu površinu rupe ispod vijaka s tikovima se vrši na mjestu. WC je instaliran na procijenjenom mjestu i oznaku ili olovkom, zabilježene su obrise rupa i baze. Tada je zahod uklonjen i rupe su izbušene. Prilikom bušenja baze iz keramičke pločice, bušenje se najprije provodi u načinu raspakiranja, a nakon produbljivanja, debljina pločica može se koristiti modom šoka. WC je instaliran na mjestu i pričvršćenim vijcima ili vijcima. Vijak se provodi pažljivo zbog krhkosti materijala. Pod bojnim šeširima vode gumene posude za toaletne posude. Bolje je bolje nauditi nego povući. Ako je toalet još uvijek fiksiran, onda u budućnosti povlačenjem nije potrebno.

Povezivanje s vodovodom je bolje napraviti fleksibilne ojačane crijeva s rt ojačanim maticama. Sve veze moraju biti označene. Ako je otkriveno curenje iz spremnika, morate provjeriti ispravnu lokaciju brtvila. Ako je toalet porastao, onda malo zategnite pričvršćuje. Ako su tiple nisu fiksne, instalacija će morati ponovno ažurirati betonsku kravatu. Naglašavanje vode u zahodu može biti posljedica poboljšanja razine ugradnje WC-a.

O uporabi suspendiranog WC-a

Instalacija toaleta za ovjes postavlja se preko zida ili u posebnoj kutiji.

Da biste promijenili razinu instalacije, najbolje je primijeniti suspendirani WC. Kako bi se povećao veći ili niži dizajn, primjenjuju se dva načina:

  • Primjena instalacijskog sustava;
  • Ugradnja na domaću bazu betona.

Instalacijski sustav osigurava ugradnju WC-a u posebnom dizajnu u obliku okvira. Dizajn omogućuje nakon postavljanja okvira u pogledu razine i popravljanja WC-a vrlo točno podizanje razine instalacije i koaksijalnost odvodne cijevi s kanalizacijskom cijevi. Nakon završetka svih podešavanja i provjera, instalacijski sustav može biti skriven po pročelju gipsane ploče i odabrati bilo koji premaz.

Članak o temi: Kako ljepilo Duplex Wallpaper: Uputa

Za izgradnju betonske baze za toalet ovjesa, trebat će vam:

  • dva čelična klinovi s m20 niti do 800 mm;
  • Orašasti plodovi, podloške;
  • Vijci na stablu;
  • ploče ili šperploča za oplate;
  • Betonska otopina.

Instalacija na domaćoj bazi iz betona počinje s ugradnjom spojke na horizontalnu ispušnu cijev toaleta. Spojnica je prijelazna mlaznica između WC-a i kanalizacijskog sustava. Zatim odaberite mjesto postavljanja učvršćivanja izlijevanja. Studovi se mogu ugraditi kroz rupe u zidu, ili ako su otvori ne-struje, na ljepilo za beton. Nakon instaliranja ukosnica je napravljena oplata za izgradnju betonske baze.

Formwork se sastoji od tri zida: dvije strane i lica. Mogu se graditi od šperploča. Učvršćivači, koji će se održati u daljnjem WC-u, obraća se privlači zid. Prednji zid je postavljen strogo po razini.

Nakon sastavljanja oplate, morate instalirati zahod kako biste provjerili ispravnost određivanja. Tada je zahod uklonjen i kvačilo je prekriven polietilenskim paketom kako bi se spriječilo građevinsko smeće u kanalizaciji. Prirubnica kvačila mora biti pritisnuta na prednji zid oplate iznutra. Od iznutra, komad pjene je pričvršćen na prednji zid. To će stvoriti produbljivanje u betonu kroz koji se može spojiti odvodni spremnik.

Betoniranje oplate treba napraviti u malim dijelovima kako bi se spriječilo pomicanje spojke na odvod iz svog položaja. Kompaktni beton, možete "pisati" žicu, osobito u uglovima. Nakon izlaganja postavljanje betona, to jest, barem tjedan dana, uklonjena je oplata. WC je montiran na pričvršćivanje betonskih krajeva klinova. Da biste spojili tuniju za ispuštanje s spojkom, koristi se segment plastične cijevi s promjerom 110 mm i 80 mm. Svi priključci na WC školjku s brtvljenjem zbijene su silikonskim brtvilom. Za kraj reakcije polimerizacije, brtvilo je potreban dan. Za konačnu prevlaku betonske baze možete primijeniti pločicu ili bilo koji drugi premaz.

Podignite višu ili nižu najprikladniju WC školjku. Nakon instalacije, pojavljuju se dodatni sadržaji za čišćenje sobe. Najbolji način za instalaciju je instalacijski uređaj, ali je najskuplji.

Čitaj više