Kako opremiti balkon u stilu potkrovlja

Anonim

Kako opremiti balkon u stilu potkrovlja

Glavni koncept stila je raspored različitih arhitektonskih rješenja kao što je potkrovlje? To je stil koji je relativno ne tako davno ukorijenjen u vrhu najpopularnijih unutarnjih stilova. Postao je udarac do udarca do ere glamura koji je ikada bio ljeti, gdje je bio stan i ujedinjeni život, malo duže od nečeg iskrenog i stvarnog, izloženo je kao univerzalna vrijednost. Potkrovlje je i stil puhanja i stil slobodnih umjetnika, estetika ljubitelja putovanja, knjiga, programera, pojedinačnih, i naprotiv, vrlo prijateljski ljudi.

Moguće je samo reći da je iznenađenje potkrovlja da voli potpuno različite ljude koji su, međutim, vanzemaljci na mrežu i izreku "sve poput ljudi." Ali velika pogreška tvrditi da je potkrovlje kaos i neki provokativni perforant u stanu. Može biti vrlo ugodno, toplo i bez osjećaja stila za stvaranje uvjerljivog potkrovlja je jednostavno nemoguće.

Loft stil balkon - savršena opcija za prvostupnika stana

Ako ste već pokriveni idejom da nešto učinite u stilu potkrovlja u vašem stanu, počnite s balkona. Neka bude test olovke i odlučuju hoće li transformirati cijelog stana. A ako je balkon nije skladište za vas, a ne mjesto za pohranu narudžbi, već, kutak za sebe i svoje misli, kutak za crtanje ili, možda crtanje, hrabro spuštati u potkrovlje i njegova pravila.

Potkrovlje u Balkonu Interijer: Značajke

Prvo je da dizajneri savjetuju u ovom slučaju - ako se prostori mogu kombinirati i učiniti. Jedan od klasičnih postulata potkrovlja nije particije i jasan prostor za zoniranje. Potkrovlje voli prirodnost postojanja kada ljudi ne dijele zidove.

Članak o toj temi: jaz između kupaonice i zida: najjednostavniji i učinkovitiji načini brtvljenja jaza

Kako opremiti balkon u stilu potkrovlja

Balkon, dizajniran u ovom stilistu, može se kombinirati s susjednom prostorijom u skandinavskom stilu, stvarajući jedinstveni stil ansambl

Naravno, takve temeljne promjene zahtijevaju odobrenje radnji s relevantnim slučajevima. Ali to je vrijedno toga, a kuhinja će postati više, a nova dizajnerska soba je uvijek inspirativni događaj.

Što bi trebao biti balkon u stilu potkrovlja:

  • Simbioza novih i starih , Namještaj sovjetske ere i moderne moderne fotelje ili stari radio prijemnik u komodi u high-tech stilu. To ne znači da trebate kupiti stare stvari, trebalo bi postojati samo ono što je skupo za vas i što iskreno voli.
  • Imitacija u potkrovlju , Nije potrebno opsesivno retuširati balkon, ali i ovaj ozbiljan nemar također mora biti u mogućnosti stvoriti. Najlakša opcija je zid od opeke, ne toliko važan, to je pravo polaganje ili imitacija. Glavna stvar je uvjerenje.
  • Mnogo svjetla , Prigušeni romantični balkon neće stvoriti. Doista, potkrovlje voli obilje svjetla. Ovo je njegova Industriel orijentacija koju možete uzeti samo.

Naravno, potkrovlje voli velike sobe, njegov element je prostor. Ali to ne znači da mali balkon nikada neće pokušati na potkrovlje.

Znakovi stila koji se mogu koristiti na balkonu

Prije nego što se preselite u točke savjete, upoznajte se s postulatima potkrovlja. Što traži ova estetika? Što je stavila u glavu kutka?

Kako opremiti balkon u stilu potkrovlja

Goli Stucco i zidovi od opeke - ovaj potkrovlje smatra zanimljivijim od pozadine

Znakovi dizajna potkrovlja:

  1. Nema jasnoće stila , Bez obzira koliko je paradoksalno zvučao, ali potkrovlje je stil u kojem stil mješavina mora biti, gdje je malo malo, a to je malo.
  2. Jednostavan dizajn, gotovo oskudan , Dragi i pahuljasti tepisi, prekrasni lusteri, najudobniji veliki sofe nisu sve o potkrovlju.
  3. Više mjesta , Uklonite namještaj, ako u njemu nema velike nužnosti.
  4. Grube površine bez obrade , Nema potrebe lakirati stol, neka bude prirodno. A ako se kombinirate u unutrašnjosti stvari različitih stilova, tada je tablica Shebbija šik sa svojim širima, možete čak i više za značajan učinak.
  5. Nema prikrivenih komunikacija , Cijevi moraju napraviti dio interijera, a ne skrivati ​​ih u kutiji.
  6. Više metala, grubo drvo, kamen i beton , Napravite svrhu našeg prostora kao da ne u potpunosti opremljeni.

Članak na temu: Koja vrata staviti u kupaonicu

To je, naravno, samo orijentir, razumijevanje stila stila. LOFT je veliko polje za fantazije na temu, ovdje nema jasnih granica, a svaki put kada soba radi posebna.

Što je "potkrovlje" (video)

Što može biti na balkonu u stilu potkrovlja

Dakle, to je točnije ići u red. Sve počinje od zida koji će se morati izdati.

Registracija:

Kako opremiti balkon u stilu potkrovlja

U umjetničkom prostoru balkon u potkrovlje stilu idealno, reprodukcija slika neke istaknutog predstavničkog pop umjetnosti stila

  • Zidovi , Brickwork, ako ste zaustavili na ovom rješenju, možete ostati u vašem prirodnom obliku, a možete ga obojiti u bijelo i baviti se s kraja. Specijalni zidni ukras ne zahtijeva. No, tu je i dekor u potkrovlju, umjesto slatkih slika s mrtvačkim krajolicima, ulični plakati, plakati i časopisi se koriste.
  • Kat , Neopresni beton još uvijek nije najbolja opcija, kao u ovom stilu osoba treba biti prikladna. Od linoleuma do laminata ili pločica, bilo koji dizajn, moguće je biti rođen. I blago krem ​​na balkonu, jednostavno ne naslikane, bit će na to mjesto.
  • Prozor. Plastični dvostruki prozori su malo neugođeni od ove estetike, poželjno drvene okvire, a ne bijele i tamno smeđe ili crne. Ne očekuje se zavjesa na prozorima, ali ako je to nelagodnost za vas, možete uzeti neke rolete ili valjane zavjese postati.
  • Namještaj. Sve ovisi o funkcionalnosti balkona. Netko će imati dovoljno stalak s knjigama i nekim čudnim dizajnom stolice. Možda čak i samo strašna gumena kožna stolica.

Malo više prostora za misao uključuje raspored lože.

Loft Loggia: Mogućnosti

Opet, najjednostavnije i najpristupasnije rješenje su zidovi s zidovima od opeke, neutralne kate, grube svjetiljke, minimalni dekor. Možete staviti stari hladnjak na loggia, ako je samo to već retro-dizajn stvarno predstavlja nešto zanimljivo.

Članak o temi: HomeMade za ribara. Proizvodnja ribolov bacaju se "Pupa" vlastitim rukama i ribolovom u Sibiru

Kako opremiti balkon u stilu potkrovlja

Na loggiji možete staviti kauč, ne nužno s presvlake, koji je već prilično opterećen po povijesti, ali i bez ugodnog kruga i drugih užitaka

Skromni kauč, dobro, ako je na drvenoj deblje s ladicama.

Možete staviti na loggiju i radnoj površini, samo za trotljanje navečer na poslu. Prijenosno računalo, čitanje i crtanje. Šopljeće će biti u temi, malim komodama s različitim stvarima koje se također nisu postale u stanu, također neće biti suvišno.

Ali nemojte legla loggijom u stilu potkrovlja, ovo je dizajn u kojem je sve vezano u prostoru, na odsutnosti unutarnjih koliba i granica.

Što je stil potkrovlja (video)

Potkrovlje - učenici ljubavi i slobodnih i slobodnih priča za sam život.

Dobra reinkarnacija u vaš stan!

Potkrovlje balkon dizajn (fotografija)

Kako opremiti balkon u stilu potkrovlja

Kako opremiti balkon u stilu potkrovlja

Kako opremiti balkon u stilu potkrovlja

Kako opremiti balkon u stilu potkrovlja

Kako opremiti balkon u stilu potkrovlja

Kako opremiti balkon u stilu potkrovlja

Kako opremiti balkon u stilu potkrovlja

Kako opremiti balkon u stilu potkrovlja

Kako opremiti balkon u stilu potkrovlja

Kako opremiti balkon u stilu potkrovlja

Čitaj više