Kako povećati segisna odjeća?

Anonim

Situacije u kojima su vaše omiljene stvari preblizu i kratke, ne tako malo. Njihovi razlozi mogu pranje ili sušenje na previsoke temperature, povećanje težine, povećati rast. Najlakše je, naravno, kupiti nove stvari. Oni koji mogu šivati ​​mogu povećati blisku bluzu ili haljinu s umetcima i dobiti izvorne i lijepe odjeće. I možete pokušati rastegnuti proizvod na takav način da je točno pogodan za povećanje volumena ili rasta.

Kako povećati segisna odjeća?

Kakvu odjeću možemo se protegnuti?

Zajamčeno je da se proteže tkanina koja daje skupljanje, to jest od pamuka ili vune, posebno pletene. Ali sintetski materijal, i kruti i sadržaj elastina, ili će se vratiti na početnu veličinu, ili izgubiti integritet vlakana. Nemojte eksperimentirati također sa svilenim i viskoznim tkivima, budući da ove niti gube snagu tijekom vlaženja. Što se tiče smjese materijala, njihova sposobnost istezanja ovisi o postotku vlakana različitih vrsta i strukture tkiva, a najbolje se provjerava eksperimentiranjem u malom području proizvoda. Također treba pamtiti da nije potrebno povećati više od jedne veličine - čak i ako to uspijete učiniti, previše rijetka tkanina izgledat će ružno.

Kako pripremiti proizvod za istezanje?

Prije svega, morate pažljivo pregledati stvar, uključujući lumen. Tkanina mora biti cjelina, bez igara i pauza (čak i ušivena), čista i bez mrlja , Nakon toga treba razjasniti na koje veličine ćete proizvesti istezanje. Najbolje je napraviti uzorak, za to možete koristiti sličnu stvar koja sjedi na vas. Također možete povući nove standarde na takve veličine kontrole (za bluze, majice, ravne haljine):

  1. Girg vrata.
  2. Grupe (dodati oko 6 cm za besplatno Fling).
  3. Širina NizA (dodajte najmanje 3 cm).
  4. Ukupna dužina.
  5. Duljina rukava.

Članak na temu: Shema patchwork za proizvodnju lijepih boja i stvari

Kod mijenjanja veličine, morate kontrolirati novu dubinu ruke. Može se mjeriti izravno ili izračunati kao jedna trećina novog volumena dojke plus 5 cm. Također može promijeniti širinu vrata, ne može biti više od opsega vrata, podijeljeno s tri.

Za istezanje, proizvod će morati vlažiti, tako da čini kapacitet odgovarajuće veličine, tekućeg sapuna, neutralnog šampona ili klima uređaja za kosu. Trebat će vam i dva frontalna ručnici, od nehrđajuće igle i neke ponderiranje stvari, kao što su velike knjige. Svi patentni zatvarači na proizvodu su potrebni čvrsto pričvršćeni, gumbi pričvršćivači i strukturni rezovi - šivati ​​s malim šavovima.

Kako rastegnuti t-shirt, džemper, haljina

Korak 1. Pripremite željenu količinu otopine sapuna pomoću žlice deterdženta za svaku litru vode. Za pamučne proizvode možete uzeti tekući sapun, za vunu koju trebaju proizvodi za njegu kose - mekani šampon ili klima uređaj. Rješenje mora imati sobnu temperaturu.

Korak 2. Uronite proizvod u otopinu sapuna tako da je potpuno pokriven i ostaviti pola sata.

Kako povećati segisna odjeća?

Korak 3. Bez rining stvar, pripremite se da biste dobili dobro (čak i ako za ovaj materijal, odvrtanje se ne preporučuje), pretvara se u gusti pojas.

Kako povećati segisna odjeća?

Korak 5. Nakon odvrtanja, stvar se širi, presavijeni na frotirnom ručniku, obratite se zajedno s njim u uskom rolu, uvijajući ga od sredine do centra i ostavite 10 minuta.

Kako povećati segisna odjeća?

Korak 6. Mokro, ali ne i vlažan proizvod rastegnut i postavite na suhom frotirnom ručniku. Ako postoji željeni uzorak, stavi se ispod dna i popravite željene veličine s iglama koje se kreću od vrha do dna. Ako nema uzoraka, najprije minimiziram šavove ramena, provjerite veličinu vrata, dajte vlažnu tkaninu bilo kojim teretom. Tada se proizvod ispruže i sa strane na željenu dubinu oklopa i širine dojke, popravite ove točke s igle i ponovno pritisnute tkivo. Završite istezanje dna rukava i cijeli proizvod, nakon čega ga ostavljaju da se osuše u horizontalnom položaju. U oko sat vremena možete ukloniti teret i bez odabira stvari iz ručnika, objesiti ga za sušenje na uže.

Članak na temu: Kvadratna ubkina Kukiča: Opis s dijagramima i videozapisima

Kako povećati traperice?

Za istezanje traper hlača možete koristiti gore navedenu metodu. Jednostavniji način je rastezanje hlača na sebi. Da biste to učinili, trebate samo pulverizator vodom i velikim ogledalom. Slijed operacija će biti ovako:

  1. Stavite traperice, pokušajte ih pričvrstiti i odrediti koja mjesta treba istezanje (pojas, stražnjica, vrh noge, itd.).
  2. Bez uklanjanja hlača, posipajte ova područja vodom.

Kako povećati segisna odjeća?

  1. Nakon toga, uzmite gimnastiku, uključujući kretanje amplituda nogu, čučnjeve, padine, istezanje.

Kako povećati segisna odjeća?

  1. Gotovo sušene hlače, uklonite problematična područja dodatno povucite i osigurajte teret ostavljajući ga dva dana.

Radikalnija metoda koja vam omogućuje da dobijete savršenu spojku i čak povećati duljinu je puna namakanje traperica izravno. Treba pamtiti da mokri traperice mogu sve bojati s onim što dolaze u kontakt, a sama postupak neće biti previše udoban, a poželjno je potrošiti u vrućem vremenu. Trebat će vam prilično veliki kapacitet (kupaonica), voda je ugodna za vas temperaturu i stare frotificirane ručnik.

  1. Ulijte toliko vode u kupelji tako da u sjedećem položaju pokriva cijelu "traper zonu" i dodajte pjenu za kupke.
  2. Stavite hlače, pokušajte ih pričvrstiti i sjesti u kadu, unaprijed staviti ručnik na pod.

Kako povećati segisna odjeća?

  1. Nakon 15 minuta, tkanina će se početi rastegnuti, a možete pričvrstiti hlače, ako prije nije učinio. 10 minuta s rukama intenzivno protežu dijelove koje ste u hise.

Kako povećati segisna odjeća?

  1. Nakon toga, postanite u kadi, oslobodite vodu iz njega i pričekajte dok se oslikana voda ne zaustavi s hlačama. U isto vrijeme, oni će biti izvučeni u dužini.
  2. Pomaknite se iz kupke na ručniku, uzmite gimnastiku, odabirom pokreta koji protežu probleme zone hlača. Zatim, pola sata, možete jednostavno čitati ili prošetati u dvorištu.
  3. Objesite traperice za konačno sušenje. Nakon toga, moraju se staviti na i uz pomoć vježbi ponovno se protežu.

Članak na temu: Priprema sredstva za pranje posuđa to učiniti sami

Čitaj više