Spojite pranje u kuhinji

Anonim

Montaža školjki neovisno u tehnološkom aspektu neće biti poteškoća. Ipak, pojedine nijanse u ovom procesu i na svakom od njegovih faza su i dalje prisutni.

Spojite pranje u kuhinji

Shema standardnog pričvršćivanja za pranje automobila na stol.

Kuhinjski umivaonik i umivaonik su elementi koji izravno ne ovise toliko praktičnosti i estetike kao cjelokupne situacije sanitarnog i higijenskog plana u apartmanu. Dakle, prije uzimanja u obzir instalaciju ili ispunjavanje njezina naloga, treba se pravilno tražiti u izgradnji takvih vodovodnih uređaja i ispravno pokupiti najprikladniju vrstu konstrukcije. Prvo, vrijedi obratiti pozornost na tehničke značajke.

Dizajn sifona

Najjednostavniji opis vrste sifona je savijanja S-oblika od valovitog crijeva za uklanjanje, rotira se za 90 stupnjeva okomito. Uglavnom je dovoljno za umivaonik, jer utrošeni toalet papir ne prodire u sudoper, aranžmane iz jela i higijenskih brtvila.

Međutim, postoji nijansu: u procesu čišćenja otpadnih voda, vara se može oštetiti pomoću vozila varala. Ako trebate očistiti kanalizaciju s pneumandumom (koji radi iz inertnog sphawned plina, također se može odmah razbiti. Čišćenje valova uz pomoć kabela je neprihvatljivo. Prema tome, ako je kanalizacija nije predmet prve važnosti u apartmanu, ali mora biti "probušena" vrlo često, za te svrhe potrebno je koristiti tvrdi sifon s prisutnošću revizije (uklonjivi poklopac za čišćenje i inspekcija). U kuhinji, ovaj uređaj neće biti potreban.

Spojite pranje u kuhinji

Instalacija pranja na radnom mjestu.

Tvrdi sifoni mogu se klasificirati na sljedeći način: sifonska boca i koljena s uklonjivim otvorom (zastarjeli uzorak). U prvom slučaju dizajn je dvije koncentrične cijevi, manji i veći promjer. Manji se umeće u interval velikog opsega na dnu. Niža, pak, cijev sifonskih boca je umetnuta u poseban otvor na niti; Uklanjanje je montirano u bočnom dijelu.

Članak o temi: Tehnologija polaganja gumene pločice

Čišćenje boce je prilično jednostavan proces. U isto vrijeme, rukavice se stavljaju, zamjenjuju kantu, odvrnite donji otvor, a svi otpad padaju u spremnik. Važno je jasno pratiti proces kupnje tako da je vanjska cijev opremljena s vrstom sužavanja. U suprotnom, onečišćenje može biti blokirano i mora biti dodatne mjere za čišćenje (veza će odgoditi).

Najmoderniji sifon je dekorativni kromirani sifon s revizijama. Osim učinkovitih svojstava njegove strukture, ima sto posto higijenske i funkcionalnosti. Ipak, njegova vrijednost je mnogo veća od standarda. Raspored kanalizacije u ovom slučaju je ugrađeni zid, koji je također prilično skup.

Spajanje revizijskog sifona izvodi se prije suspenzije umivaonika, sifon iz valovitih odstupanja - fokusiranje na mjesto instalacije i praktičnost korisnika. U oba slučaja potrebno je koristiti prijelaznu manžetu s 32 mm promjera sudopera na gotovinu promjera mlaznica kanalizacijskih cijevi, od 40 do 100 mm (vrijedi gledati na mjesto instalacije).

Armature i mikser

Dijagram uređaja za kuhinjski mješalica.

Najkvalitetniji mikser je s ručicom za ljuljanje i kugličnim vratima. Kupnjom ga treba potvrditi da su facetirana područja s navojem fitiranja opskrbe fleksibilnim cijevima (HENC) postavljena na različitim razinama.

Henkovi su više izdržljiviji (u isto vrijeme najbolje je koristiti metalne plastične opcije), ali instalacija miksera s njihovom pomoći moguć je samo u pred-suspendiranom sudoperu, koji je nezgodan. Henksa iz plastike u plastičnom tkaninom može se izvući kroz utor ispod sudopera prema van i povezati se na svjetlo.

Montaža ljuske

Za provedbu svih potrebnih radova na instaliranju umivaonika u kuhinji, bit će potrebno sljedeće:

Sheme sudopera na radnoj površini.

  • tiple;
  • navijanje;
  • odvijač;
  • Nova ljuska;
  • silikonski brtvilo;
  • Izvorni ili ključ;
  • Odvijač ili bušilica.

Članak o temi: keramički grijači: varanje proizvođača, prednosti i mane

Povezivanje umivaonika u kuhinji se provodi pomoću posebne suspenzije do zida na samostalnim stubama u tikvima i redovitim nosačima. Ne zaboravite da čak i puni postolje s dna umivaonika u ravnini poda ne nose stavku.

Promjer vijaka treba biti maksimalni mogući i dopušteni nosači. Ne zaboravite da je sudoper u bilo kojem umivaonik je suspendiran. Ako je promjer posebnih rupa ispod vijaka za samo-tapkanje manji od 6 mm, tada bi trebali biti rezervirani ili ne uzeti ovu vrstu ljuske. Štoviše, ove "alternativne" vrste proizvoda su siluoulen (prilično krhke) ili plastike (krhke).

Instalacija i ugradnja pranja

Povežite i spojite pranje u kuhinji u smislu čvrstoće zbog činjenice da je opremljen pouzdanom podrškom kao countertop. Izuzetak se može ispirati s umivaonicima pod stolom, međutim, nalaze se vrlo rijetko i za njihovu instalaciju potrebno je potražiti pomoć stručnjaka.

Ipak, u pitanju tehnoloških, kuhinjskih umivaonika je teže, jer je potrebno raditi unutar namještaja u savijenom položaju. Naravno, majstori koji obavljaju takav posao uzimaju veliki novac za to. Dakle, ako imate iskustva u ovom poslu, to je racionalno povezati pranje u kuhinji vlastitim rukama.

Brtvljenje vježbanja

Apsolutno je sve trenutne vodovod opremljen redovnim brtcima. Rad s njima predviđa obvezno usklađenost sa sljedećim pravilima:

  1. Brtveni rad treba izvesti samo na suhim priključcima. Ako je potrebno, možete ga osušiti s kućnim sušilom za kosu.
  2. Nije potrebno uzeti ruke za konjugirane ravnine, a one koje ste dotakne trebaju biti stupnjevani, ispirući ih s sredstvom za pranje posuđa.
  3. Plastične cijevi za standardne priključke opremljene su s marginom, treba ih obrezati u veličinu.
  4. Paronit jastučići se nalaze u sredini dijelova od plastike i opskrbljuju metalnu cijev.
  5. Gumeni jastučići prije montaže treba podmazati pomoću brtve.

Članak o temi: mljevenje zidova ispod pozadine: White, što odabrati za suhozid, što je bolje, s vlastitim rukama, video, kako primljeno, akril, fotografija

Savjeti koji se odnose na kutije za ispiranje u radnoj ploči:

  1. Prije uzorke izrezbarenog iz paketa, predložak treba pažljivo ispitati i izmjeriti tablon s unutra. Rezanje poprečnih potpornih šipki i okvir je nepoželjan.
  2. Prije rezanja (koristeći elektroliz), vrijedi se razlikovati otvaranjem otvaranja obojenog viskija. Lobsikova cipela može ogrebati ili piti dekorativni premaz, tako da prekomjerni oprez ne boli.
  3. Izvedite rez, ne samo smijeh na izgradnji alat. Jaki tlak može podrazumijevati deformaciju dizajna površine.
  4. Silikon treba koristiti za brtvljenje. U tom slučaju, brtvljenje se izvodi ne samo rez, već i stol od 3-5 mm na rubovima, tako da se prljavština ne formira od tekućine ispod ruba.
  5. Silikonski plutajući zanemari u procesu pranja automobila treba odmah ukloniti s krpom navlaženom u tablici octa.

Priključak za pranje mortala može se izvesti ispod vrha tablice. Ova ljuska se održava na posebnim nadzemnim zagradama i silikon. Baza countertopa je prirodni kamen ili modificirani tip drva upornih i vrijednih pasmina: ebanovina, tikovine, crvenog kreveta.

Treba podrazumijevati da je sudoper ispod tabletopa uređaj karakterističan za elitnu kuhinju. Takve se strukture izvode u dvostupanjskom tipu. Da bi ih povezali, potrebna im je visoka razina vještine i nema značajnih prednosti pred drugim vrstama umivaonika koje nemaju.

Čitaj više