Visokokvalitetna mjesta stropa vlastitim rukama s vodootpornim

Anonim

Za mene, hirovi su uvijek bili standard prekrasnog i pristupačnog popravka vlastitim rukama u malom stanu. No, često je bilo potrebno promatrati kako nepridržavanje jednostavnih pravila dovodi do pojave mrlja, hrapavog žbuke, i jednostavno čak ni ton na stropu, koji juri u oči.

Visokokvalitetna mjesta stropa vlastitim rukama s vodootpornim

Slikanje boje bez vode

Dakle, da ne bi bilo takvih nesporazuma, izmjena i najzanimljivijih - susjedna pitanja "Zašto niste stigli tamo?", Podijelit ću svoju tajnu i značajke ovog jednostavnog rada.

Prije pohranjivanja, pre-pripremom:

  • Zatvorim cijev s filmom, popravim ih uz rubove viskija
  • Bill Windows, vrata.
  • Pokrivaju ostatak ispitanika

I pokušavam smanjiti površinu površine, unatoč pouzdanoj zaštiti, zadržati film za sljedeći popravci u apartmanu, zgrade mješavine mogu brzo dovesti do zapuštenosti.

Priprema površine

Zatim ću podijeliti kako slikati strop nakon pokesa: Za visokokvalitetnu pripremu stropa za slikanje s bojom na vodenoj razini, potrebno je ukloniti stari sloj bijelog, u kojem mnogi čine pogreške. Stari sloj nije najbolja osnova, sve više - ako je stara, jer materijal tijekom vremena gubi svoja svojstva, i morao sam vidjeti više od jednom starog svijeta, ili se pukotina pojavljuju na njemu.

Visokokvalitetna mjesta stropa vlastitim rukama s vodootpornim

Drugi sloj blaženstva

Za hidratiziranje starog blaženstva, stalno sam koristio vrt prskalica - djedovi pristupačni analog skupih električnih prskalica, to je prije nego što ga dobro ispere.

Mokro valjak na dugim ručkom može se navlažiti i na strop, ali ima nedostataka - kutovi, dekorativni elementi se slabo pitaju i povećavaju korupciju sobe, a zatim još uvijek moram prskati sobu s sprejom s sprejom, tako da čak i hraniti prašinu, pogotovo ako je strop naslikan kredom.

Članak na temu: Granica traka za kupatilo: Masters Recenzije

Uklanjanje stropa defekata

Visokokvalitetna mjesta stropa vlastitim rukama s vodootpornim

Rezultat boje bijele vode

Nakon toga, uzimam čekić i pažljivo spojitu zglobove između šljake (ako ih vidim) uglovi, mjesta u blizini učvršćenja svjetiljki - ovdje su često "iznenađenja" u obliku šupljih prostora na kojima je žbuka čuva se čudo. A to je bilo nakon mog posla da je mogla pasti na kupca na glavi, za koje pažljivo pregledam strop svaki put.

Nakon inspekcije, prilikom otkrivanja nedostataka, zatvorim ih s alabasterom ili kitom. Tehnologija je sljedeća: Gubite dobro defekt za uklanjanje prašine i navlažite površinu - za mješavine na cementnoj osnovi, to je posebno važno, a onda ne diram ovo mjesto najmanje jedan dan

Visokokvalitetna mjesta stropa vlastitim rukama s vodootpornim

HELIM strop radi sami

Onda provodimo postojeće mrlje na stropu uz pomoć klora bakra ili bijele, mogu prodrijeti u sljedeće slojeve i pokvariti izgled stropa.

Kit

Važno je za dobar izgled i izdržljiviji strop na površinu. Prilikom rada koristim nošenje snažnim svjetiljkom od oko 100 vata, to pomaže u otkrivanju najmanjih nepravilnosti koje ponekad nisu vidljive ni na dnevnom svjetlu.

Visokokvalitetna mjesta stropa vlastitim rukama s vodootpornim

Stupovi strop s vlastitim rukama

Zatim, nakon jednog dana, kit, i detektirani defekt koji sam ih ispravio dobro grabbiji, onda sam očistio fino zrnatog papira ispod svjetiljke uključen. Za savršen rezultat i stropove s ozbiljnim nedostacima, ja radim 2 slojeva kita - prvog u ovom slučaju, čistim s grubim skidanje, drugi, završni - fino zrnato.

Posebna pozornost posvećuje se kutovima - za postizanje savršenog kuta, jednako jednako jednako na stropni ravnini, ali i mali dio zida uz kut.

Strop za brušenje

Nakon kita, ja sam štandska površina, pomaže uštedjeti na bijelu i jamči povećanu kvalitetu rada, budući da brtvi gornji sloj kita i stvara dodatni barijerni film iz mrlja, u slučaju da su susjedi poplavljeni na vrhu.

Članak o temi: Kako obojiti zidove: korištenje valjaka i četke

Visokokvalitetna mjesta stropa vlastitim rukama s vodootpornim

Slikanje stropa vlastitim rukama

Razrjeđujem s vodom u omjeru od 1: 4, nakon čega sam smjesu smjesu na površinu valjka, tako da je površina dobro natopljena, upotrijebite pištolj za prskanje i prskalice, budući da nećemo osvojiti ništa na početnici , ali naprotiv, za glinene površine ja sam nanos 2 sloj, jer je glina vrlo labav materijal.

Stupovi strop

Za bijeg, koristim boju vode-emulzije iz više razloga:

  1. Ona je stabilnija od krede ili vapna
  2. Ne zahtijeva dodatnu pripremu.
  3. Nema neugodnog mirisa.
  4. Otporniji na onečišćenje od drugih materijala, zahvaljujući kojoj je široko popularan.

Visokokvalitetna mjesta stropa vlastitim rukama s vodootpornim

Slikarstvo radi boje na razini vode

Ako imamo kompresor za prskanje u garaži, značajno pojednostavljuje zadatak, čak iu odsutnosti kolamaralnih ovratnika, možete napraviti razne mlaznice vlastitim rukama koje rade na načelu kolapsa. Morao sam se sastati čak i s mlaznicom, koja je uključivala 2 crijeva, poput rezača za zavarivanje plina, jedan je bio isporučen u zrak, na drugoj smjesi, koja premašuje čak i slika i olakšava značajno opterećenje na četkicu za kontrast s radom s slika.

U ekstremnom slučaju, za pjeskarenje boje montirane vode, možete koristiti isti raspršivač. Ali dugo sam morao eksperimentirati s odabirom vrha za prskanje - prskalica je dizajnirana za vodu, a gustoća bijelih tvari je veća, pa je potrebno probiti veći pritisak i potrebno je napraviti širi vrh Svojim vlastitim rukama, poput Krasopultum čiji je promjer pokupio eksperimentalno.

Kada radite s različitim prskalicama za boju na vodenoj razini, važno je imati respirator, pred-staviti sve susjedne površine - postolje, pozadine, sjedenje prekidača, također se držim na postolje s malim komadima filma duž cijele duljine , tako da nije potrebno zakačiti pozadinu, a odlazak spina za emulziju se ne vide na zidovima.

Članak o temi: Kako napraviti drvene stezaljke vlastitim rukama

Rad brzo prolazi s značajnim uštedom boje vode, koja se može razrijediti s vodom, rad valjka s tassolima mnogo je dulje. Ali ovdje postoje mnoge prednosti - sloj vode-emulzijske boje ispada da je deblji, zahvaljujući valjci premaz, što znači više izdržljiviji, stabilniji i izdržljiviji, a ne kada rade s fragmentima.

U odsutnosti valjka, slika boje na razini vode može se provesti sa širokom četkom, istog principa je nježno vlažiti vrh četke u tekućini, nakon čega je lako nanositi bijelu, mi Pogledajte stropnu boju u mjehurićima, nema pogleda i kapi pri prelasku svježih slojeva.

Nedostupna mjesta Ja slikam tanku taselu, na njegovoj bazi malo više ruke, nosim plastični poklopac ispod premaza ili boje, koji se također može staviti na valjak, tako da su vaše ruke bile čiste.

Kada se primjenjujete dva sloja vodnih tijela u jednom smjeru, vidljivi su tragovi valjka i četki. Pogotovo kada slikanje, tassel treba nužno pritisnuti 2 sloja u različitim smjerovima.

Visokokvalitetna mjesta stropa vlastitim rukama s vodootpornim

Stropna slika na razini vode

Nakon rada, boja montirana u vodu se lako ispire dok se ne osuši, pa se nikad ne brinem o crijevima iz prskalice, slika u boji, tassels i valjci, što je najvažnije - ne zaboravite isprati čistom vodom na vrijeme.

Nakon potpunog sušenja blaženstva emulzije vode, pažljivo uklanjam cijeli film, boja na razini vode obično ne zaostaje pored filma, ali ponekad se događa da postoji ne-glatka oznaka na pričvršćivanju Film ili strop naslikan na nekim mjestima na zglobovima, ja uredno ispraviti takva sjedala fine četkom.

Čitaj više