Stropni dizajn u hodniku: Dekoracija gipsane ploče

Anonim

Stropni dizajn u hodniku: Dekoracija gipsane ploče

Dizajn stropova u hodniku je važan. Zahvaljujući njemu, možete sakriti neke nedostatke stropa.

Na primjer:

  • Odvojiti nisko visiti, odaberite svijetle boje. Bit će savršeno u kombinaciji sa sličnom nijansom sa zidovima i dužim premazom. Soba će se činiti višim.
  • Ako su stropovi visoki, možete priuštiti da ih organizirate u mračnijoj tonu. Soba će biti udoban, skladan.
  • Odaberite najbolje, dostupne stropne završne obrade. Dobiti učinak izgleda prostorije, koji je zamišljen. Dovoljno je odabrati crtež na materijalu. Stavite pločicu na strop za vizualno smanjenje ili povećanje područja.

Strop u hodniku je posjetnica stana. Razmislite što dizajn za provedbu? Kreativno ga provesti.

Bijeljenje

Očistite površinu s mjesta hrđe, ostalo onečišćenje. Uklonite bivše bijelo. Nadglede s pukotinama. Lonci ili mrlje od hrđe do bijelog ispiranja, uklanjaju, pranje, a zatim tretiraju s otopinom (općinski bakreni. Od 50 do 100 g po litri kipuće vode) ta mjesta.

Izlaz masti s 2% tople soda otopine. Čista bijela krpa, potopiti to rješenje, pričvrstite na mrlju. Držite nestanka. Postupak? Isperite vodom.

Ako je strop s bratom, okrenite ga do 18% ili 3% otopine (klorovodične kiseline) do bijelog. Shp može napraviti velike pukotine. Mali kazniti završeni temeljnik. Primer primjenjuje valjak, četku ili prskalicu.

Formiran je tanki glatki film - to je osnova za koju se možete prijaviti, držati bilo koji materijal, za izradu bijelog. Presušili? Vjerujte u strop.

No, sušenje ne prisiljavaju, nemojte provoditi sobu ako sunce sja - zatvoriti prozore.

Slika

Strop u hodniku može se oslikati. Uzmite obične boje za unutrašnjost ili teksturu, tako da će tekstura biti zanimljivija i bojati. Paleta je ogromna. Odaberite boju na zidove, lagano lakše.

Za kvalitetno slikarstvo pažljivo pripremite površinu. Strint. Shuffle. Ispravite krivulju s plitkom rešetkom za pojačanje.

Članak o temi: Ventilacija shema

Sljedeći - zalijepite grid. Ova mreža je fiksirana ispod žbuke ili na njemu. Povucite površinu, postizanje glatke, glatke površine. Ovaj sloj je minimalno 1,5 mm. Ponoviti, a zatim ubijte.

Stropni dizajn u hodniku: Dekoracija gipsane ploče

Stručnjaci preporučuju u hodniku kako bi obojili stropove na bazi vode.

Pozitivan:

  • Jeftin ako je strop gotovo glatka.
  • Cilj je jedan od jednostavnih na savršenoj površini stropa.
  • Visina prostorije ne pati.

Negativan:

  • Posebno ne pokazuju kreativnost.
  • Za krivulje stropova potreban je debeli sloj žbuke - od 30 mm i postoji rizik da će možda biti udarci, pukotine u budućnosti.
  • Rad je vrlo "prljav".

Dekorativna štukatura

Ovaj štukat će uvijek biti relevantan i moderan. Praktična i lijepa pokrivenost - ljudi poput ovog dizajna u unutrašnjosti. Može rukovati stropom, zidovima.

Stropni dizajn u hodniku: Dekoracija gipsane ploče

Pregledajte površinu radnog područja. Pukotine, jame za pokrivanje, ubod. Možete poravnati strop:

  • Mokro.
  • Suhi način.

"Mokro" je poravnanje građevinskih mješavina, rješenja za vaš izbor. Ako ima 5 cm pad i još mnogo toga, tada koristite suhozijske ploče. Ali žbuka može biti manjkavo što je rizično. S diferencijalima do 2 cm - samo žbukanje površine.

"Suha" kada uz pomoć ploča iz materijala koji odabiru, poravnajte površinu.

Pozadina

Odaberite pozadinu pažljivo za hodnik. Način na koji su dostupne svaku želje. Prikladno na temelju fliesline ili vinila. Odaberite lijepu boju, prijeđite na posao. Pozadina je jaka. Dugo živjeti.

Stropni dizajn u hodniku: Dekoracija gipsane ploče

Tekuća pozadina

Ako ne znate koji materijal odabrati za registraciju, možemo savjetovati savršen novi tip pozadine - tekućine. Materijal je poput boje. Primijeniti na radno područje s lopaticom ili razmakom. Dođi na sebe.

Stropni dizajn u hodniku: Dekoracija gipsane ploče

PVC pločica

Ekonomičan način. Paneli ili PVC pločica savršeno izglađena nepravilnosti, primijenjena žbuka. Mogu biti zalijepljeni na neravnomjernu površinu.

Stropni dizajn u hodniku: Dekoracija gipsane ploče

PUL PVC u širokom rasponu prodaje se u velikim građevinskim supermarketima. Ako želite kupiti, budite sigurni da pokupite boju vašem ukusu. Uzmite željenu veličinu, crtanje, teksturu. Zapamtite da je to ekonomija opcija koja ima svoje prednosti, nedostatke.

Članak o toj temi: Što je bolje od rasutog poda ili estriha: komparativna analiza

Spušteni plafon

Suspendirani strop u hodniku svjetlosnih tonova učinit će ga lakšim. Stropovi će se činiti višim, a gosti će cijeniti prekrasan dizajn interijera. Dok ste spustili prekrasan luster, cijenit ćete plodove vašeg rada, uvijek ćete dobiti estetsko zadovoljstvo, vraćajući se kući, svlačenje u hodniku. Instalacija stropova proteženja svake godine sve je dostupno.

Stropni dizajn u hodniku: Dekoracija gipsane ploče

Kada odaberete boju, odvojite nekoliko tonova svjetlije pozadine, ista gama koja namještaja.

Stvaranje jedinstvene unutrašnjosti hodnika, do kraja stropa odabrati materijal koji vam se sviđa: praktična, kvalitetna.

Čitaj više