Cestovni jastuk s vlastitim rukama

Anonim

Ljeto je došlo, visina praznika i odmora, mnogi će putovati. Svatko tko voli kretati se u autu, znaju da je cestovni jastuk na putu neophodna stvar. Vrlo je udoban i omogućuje vam da ne postavite vrat tijekom dugog sjedenja. Putujući s takvom stvar u automobilu, zrakoplovu ili drugom vrsti prijevoza, možete se opustiti i spavati tijekom duge ceste. Naravno, u posebnim trgovinama danas pokazuje najširi izbor takvih pribora. Međutim, jastuk ceste, stvoren vlastitim rukama, donijet će vam mnogo više zadovoljstva i radosti. Stoga, tako da je put udoban, nudimo šivati ​​cestovni jastuk vlastitim rukama.

Cestovni jastuk s vlastitim rukama

Cestovni jastuk s vlastitim rukama

Potrebni materijali i alati:

  • mekana tkanina za jastuk;
  • punila - vuna, sinteti ili perja sa starim jastukom;
  • iglice i niti;
  • papirnati list za predložak;
  • mašina za šivanje.

Napravimo predložak

U ovom glavnom razredu napravit ćemo jastuk dužinom od oko 27 cm i širinu od 15 cm. Ali možete šivati ​​jastuk veličine koju trebate, odnosno mijenjaju parametre predloška. Izrežite uzorak papira u obliku potkove, samo učinite sve kutove zakrivljene. Odlučili smo napraviti srednji uski. Veličina našeg jastuka je 27 centimetara u visini i 15 centimetara u širini. To je veličina najprikladnijih za sve ljude bilo koje dobi. Možda ćete htjeti smanjiti ili povećati veličinu za neki pojedinačni slučaj. Ne zaboravite na naknade.

Izrezati detalje

Prijenos predloška na tkaninu i izrežite 4 dijela. Koristili smo mekanu runo.

Cestovni jastuk s vlastitim rukama

Šivanje

Sigurni ove dijelove zajedno s pogrešnom strani. Ne zaboravite napustiti malu rupu kako biste se proširili na prednjoj strani.

Cestovni jastuk s vlastitim rukama

Cestovni jastuk s vlastitim rukama

Staviti punjenje

Uklonite prazan prema van i upišite punilo za jastuke, pažljivo ručno stisnite lijevu rupu.

Članak o toj temi: Kako tkati narukvicu od gume na slinshotu u fazama za početnike

Cestovni jastuk s vlastitim rukama

Cestovni jastuk s vlastitim rukama

Tako smo dobili divan put jastuk s vlastitim rukama. Neke fantazije temeljene na ovoj tehnici šivati ​​cestovne jastuke u obliku svih vrsta smiješnih malih životinja. Pokušajte i vi! Ne trebate previše truda i vremena. Odlučiti koji bi trebao biti i kako ga ukrasiti. Obijte želju i želju da napravite jastuk jedinstven. Vodite brigu o svim potrebnim alatima i materijalima. I zapamtite da su jastuci, napravili vlastitim rukama, imaju posebnu toplinu koju ste uložili u njih i ponovno stvorili i dovedite ga više nego više.

Čitaj više