Pregača u kuhinju od stakla učiniti sami

Anonim

Pregača u kuhinju od stakla učiniti sami

Bilo koja kuhinja, s ploče do pranja nalazi se zona koja je brzo kontaminirana. Stalno je oprano od masnih prskanja, prljave vode. Prije toga, pregača je napravljena iz pločica, keramički mozaik. Sada je pregača popularna, i sa starih materijala i stakla.

Pregača u kuhinju od stakla učiniti sami

Ranije je ležala cijela kuhinja. Sada ljudi spašavaju i pojavili su se drugim visokokvalitetnim materijalima. Radno područje može biti usitnjeno pločicama, a zidovi u blizini su odvojeni: tapeta, dekorativni žbuka, umjetni kamen, obojite staklene ploče.

Ako želite da se staklena površina bude pouzdana, staklo se bira na pregači, prekriveno filmom, koji se zove trostruki (ili se kaljenje). Ako ste slučajno pogodili prilično snažno na staklo (začinjene) s otvorom, branjem meso, onda će se slomiti u male dijelove. Ali ti dijelovi neće biti tako oštro kao i uobičajeni. Ali obično vlasnici su oprezni. Nitko ne pokvari vašu imovinu i pažljivo čini kotlete.

Prednosti

Staklena pregača je prikladna, praktična, funkcionalna, higijenska. Možete naručiti cijeli panel na tvrtku, koji će imati najmanje zglobova. Ti će zglobovi biti dobro objavljeni, praktički nisu vidljivi. Prljavština neće biti začepljena tamo.

Prednosti:

  1. Pregača je savršeno čista. Lako je s vlastitim rukama i deterdžentima na spužvu: masnoće, namakanje, prljavu i sapunu, koja je zakuhala zidove tijekom kuhanja, pranje posuđa.
  2. Imate priliku samostalno steći ispis fotografija koji želite vidjeti u radnom području na površini stakla.
  3. U unutrašnjosti male kuhinje, pregača stakla vizualno će proširiti prostor.
  4. Ako se odlučite staviti s vlastitim rukama, onda možete obnoviti. U nekim slučajevima to neće biti moguće. Posavjetujte se s stručnjacima i odmah odlučite što vam odgovara?
  5. Nakon dana rada, vraćajući se kući, uđe u kuhinju, a tu je i ljepota! I možete ga stvoriti vlastitim rukama.
  6. Kreativnost. Napravite takvu pregaču, stavite čašu takve slike o kojoj je uvijek sanjao. Odaberite vrstu stakla i implementirajte namjenu.
  7. Snagu. Debljina stakla mora biti do 8 mm. Kaljeno će biti tanak i izdržljiv, ali kada je popravljen, morat će ga u potpunosti zamijeniti novom, kao što je vrlo jak, kod kuće ne rezati kod kuće.
  8. Raspoloživi trošak. Pregača stakla čini jeftinim. To je profitabilnije od naručivanja tvrtke.
  9. Higijena. To je samo briga za njega. Mud nema nigdje, osim šavova, začepljeno. Dakle, štetne bakterije nisu pomnožene u velikim količinama, ali nakon pažljivog čišćenja i uopće, radno područje je čisto.
  10. Ne zaboravite slijed, vožnja dovoljnim otvorima za prodaje na mjestu gdje će biti raznih nosača. Nakon što su naočale prošli - nitko ne radi. Skoro nemoguće.

Članak o temi: Particija to radiš sami

Pogleda

Čvrsto ste sigurni da ćemo se nositi - napraviti staklenu pregaču vlastitim rukama? Provedite mjerenja i narudžbu na njih na tvrtku. Ostalo, sami to učinite, ali za obradu stakla trebate opremu. Međutim, to su očite stvari.

Neki su pokušali i pokušavaju primijeniti željeni crtež na površinu ili smanjiti potrebnu razmjenu. Nažalost, oprema je doista potrebna, inače ništa ne izlazi. Slušajte dobre savjete iskusnih drugova i stručnjaci će brzo, učinkovito napraviti praznine.

Odlučite kakav vam je potreban materijal:

  1. Monofon mat.
  2. Sjajan.
  3. S crtanjem.

Najpopularnije praznine na kojima se nalazi crtež. Čarobnjak na pogrešnom načinu učinit će sliku. Pomoću UV tinte. Ne izgaraju. U desetljeću će biti ista svijetla. Držite temperaturu na 120 stupnjeva.

Pregača za kuhinju će dugo vremena služiti ako uzmete dvije praznine, a između njih postoji poster, ili posebnu metodu željenog crteža. Majstori kažu da se plakat može zamijeniti, ali slika, ovisno o tome koja se metoda primjenjuje.

Proizvodnja

Razmotrite detaljno kako napraviti pregaču? Prvo instalirajte kuhinjski set, a zatim nastavite do instalacije.

  1. Izmjerite duljinu centimetra duljine na radnom mjestu. Uzmite visinu prema nižim podacima koji su mjereni. Dio radnog zida zatvorit će postolje od stola. Da biste namjerno instalirali, razbili tkaninu na dijelu. Od pola metra do dugačkog metra, 60 cm visoko - optimalno.
  2. Ako postoji čaša na uglu, onda uzeti debljinu onog koja se vratila na drugu iza ugla.
  3. Naručite majstori brušeti sve krajeve. Tako da će zglobovi biti manje vidljivi. Staklo može uzeti bilo koje (bolje cool), ali s debljinom od ne manje od 0,6 cm.
  4. Na pozadini kupite pozadinu fotografija koju ste voljeli u trgovini. To je ekonomično. Ako naručite ispis u biljci koja se bavi oglašavanjem, bit će skuplje. Postoji niz crteža. Najskuplja opcija - na biljci kupiti film s uzorkom.

Članak o temi: topli kat u apartmanu od centralnog grijanja

Ona je samoljepljiva. Da se zid ne može vidjeti, samo kupite prazan film. Češće biraju bijelu, ali može biti crna, boja, ovisi o vašim planovima, željama.

Pregača u kuhinju od stakla učiniti sami

Slika će se primijeniti izravno na film gdje nema ljepila. Film je pričvršćen na staklo. Nemojte ga držati na zid.

Ako je potrebno, crtež je stisnut. Drugim riječima, tiska se naprotiv, kao da su vidjeli u ogledalu. Kada odaberete crtež za pozadinu, zapamtite da je premaz iako je transparentan, ali zelenkast.

Rezervirajte uslugu na kojoj ćete film definitivno izrezati pod vašim veličinama. Tada ga jednostavno primijenite na dijelove platna. Ukupni crtež bit će točan, lijepo usidren.

Ako ste kupili pozadinu fotografija, zalijepite ih na zid vaše kuhinje, pred-s-upit od 5 do 6 cm dolje i gore. Dio platna, koji je Hood (nape se izrađuju iznad ploče) su vezani aluminijskim profilima p-oblika. Staklo se vozi na strani tih profila.

Ova instalacija se provodi prije nego što objesite ormariće. Inače će se morati ukloniti kako bi ispunili staklenu krpu u profile. Ormari su na mjestu. Na njihovom donjem rubu pričvrstite aluminijski profil M-u obliku m. Upoznajte prodavatelja. Saznajte koji vam je profil potreban, tako duljina i kupnja.

Razbiti vijke. U otvornim profilima. Umetnite gornji rub ploče na profil oblika m-oblika. Dno pričvrstite basetop.

Dijelovi se mogu pričvrstiti na posebne pričvršćuje sa širokim posebnim šeširom. Oni su raznobojni, sjajni ili mat, vaš ukus. Prodana u građevinskom supermarketu.

Kada će panele na tvrtki biti napravljene za vas, zatražite da se izbuše u 5 cm iz svih kutova rupa od promjera od 6 do 8 mm. Možete zatražiti da napravite rupe pod vašim utičnicama. 7 cm - željeni promjer.

Članak o temi: Kako donijeti mrlje od odjeće

Tehnologija:

  1. Pričvrstite dio ploče na zid.
  2. Kroz staklene rupe postavite oznaku na zid.
  3. Stavite panel i izbušite rupe.
  4. Pričvrsni uređaji izravno umetnite zidom.
  5. Uzmi panele iz stakla na njemu.
  6. Pričvršćivanje sa širokim udobnim šeširima, pričvrstite ih na zid.

Ako ste odabrali film transparentan, koji je samoljepljiv i slika se ispisuje na njemu, onda to učinite:

  1. Svaki od panela primjenjuje se na prethodno napravljenu glatku površinu. Ako je bila ovako - izvrsno.
  2. Izjavljujući pristupačnu stranu gdje možete lijepiti prozirni film.
  3. Potpuno (prije suha) obrišite.
  4. Uzmite pulverizator, koji prskajte cvijeće, ulijte u vodu, razrijedite tekući sapun.
  5. Poprskajte staklo.
  6. Skinite fragment filma crtež s podlogom. Poprskajte sapun tekućinu na staklu i sam film. Zbog ovog rješenja, crtež se može pomicati različitim smjerovima. Kada ga savršeno poravnam na panelu, djelujte dalje.
  7. Tekućina, kreće se iz središta do rubova, morate ukloniti. Koristite raketu. Da slučajno ne ogrebate sliku, uzmite podlogu ranije iz filma, stavite ga na vrh i vozite uređaj - uklonite sapunu vodu.
  8. Neka film potone. Također staviti podlogu u boji. Rezati rupe na potrebnim lokacijama. Ako se rubovi pojavljuju iza panela - izrežite previše.
  9. Kreiparati dijelovi, kao što je ranije opisano: s profilima pomoću posebnog zatvarača.

Ukrašavanje

Dakle, kao što dizajneri mogu ukrasiti, neće uvijek raditi. Svojim vlastitim rukama odlučujemo o radnom području vašem ukusu. Odabiremo pozadinsko osvjetljenje. Dobre spot (male) ili LED trake. Pogled iz kuhinje bit će atraktivan, neobičan. Spremi struja.

Pregača u kuhinju od stakla učiniti sami

Crtež na kuhinjim pločama može se promijeniti. Rosettes uklanjaju, poput panela. Stavite sve na stol. Uklonite film. Učinite sve uredno.

Glavna stvar je da ne postoje prljavi tragovi, oni će pokvariti izgled. Staklo pregača je izvrstan, praktičan, funkcionalan dodatak za vašu kuhinju. On čini svježu notu u unutrašnjosti. Dobro za one koji vole povremeno ažurirati kuhinju.

Teško je promijeniti pločicu ili ploču umjetnog kamena, a ovdje možete preći crtež i ažurirati dizajn sobe.

Čitaj više