Dječji stol do-it-yourself: materijali, alati

Anonim

Sadržaj: [Hide]

  • Kako napraviti dječji stol
  • Dječji stol rade sami iz kartonskih dijelova

Mnoga djeca u razdoblju izumiranja bijesne tjelesne aktivnosti ljubav samo sjede i sprječavaju.

Dječji stol do-it-yourself: materijali, alati

Drveni stol se preporučuje za lakiranje na bazi vode.

Oni to rade bilo gdje - sjedeći na podu, na stolici, naslonjene na noćni ormarić, u neugodnim pozama, u kojima se ruke, noge i leđa brzo guraju. U takvim trenucima roditelji dolaze u obzir ideju ispunjavanja stola vlastitim rukama kako bi prakticirali crtež svog djeteta.

Projektiranje dječjeg stola vlastitim rukama, moći ćete ga prilagoditi što je više moguće za vaše dijete, biti siguran kao proizvod.

Kako napraviti dječji stol

Svi potrebni materijali za dizajn tablice mogu se kupiti u stolarnoj radionici. Morate naručiti radnu ploču, 4 bar za performanse tijela i 4 praznine za noge buduće tablice.

Prije nastavka s proizvodnjom drvenog stola za dijete, pobrinite se da su sljedeći alati pri ruci:

  1. Elektroda sa skupom posebnih drvenih mlaznica.
  2. Drvo hacksaw.
  3. Čekić.
  4. Stezaljka.
  5. Oštro nož.
  6. Šmirgl papir
  7. Teško ljepilo.
  8. Pravilo, rulet, kvadrat.

Dječji stol do-it-yourself: materijali, alati

Dijagram tablice tablice.

Nakon primitka drvenih gredica i prikuplja sve alate, možete početi raditi. Prije svega, izmjerite sve pojedinosti buduće tablice. Krozda Provjerite točnost kutova ploče za gornju tablicu, mjerenje trake provjerite istu duljinu nogu i šipki za tijelo.

Visina stola ovisi o stolici na kojoj dijete sjedi. Stražnji dio vašeg Chada prilikom rada na stolu treba biti glatka. Tablice za odrasle počinju proizvoditi od visine od 70 cm, dječji stol, napravljen vlastitim rukama, napravljen je s minimalnom visinom od 55 cm.

Članak na temu: Ormine u zemlji to učiniti sami: kako napraviti prekrasan vrt (36 fotografija)

Pokrijte noge stola s hakepom, pokušavajući ih učiniti istom duljinom. Zemljišta kopaju marljivo čistim brusnim papirom tako da ne postoje burrs. Učinite utori u nogama: Držite ih sa stezanjem i bušilicama kako biste napravili jednu rupu na kraju dijela, a zatim s rezačem na maloj brzini, izvedite pravokutni utor. Ista akcija treba obaviti sa svim ostalim nogama.

Zatim je potrebna dubina primljenih žljebova za mjerenje. Uzimamo barove s kojih će biti napravljen električni okvir stola, izmjeriti vladar na svakom segmentu, jednak dubini žljebova na nogama. Provjerite istu veličinu svih četiri trake ako pronađete razliku, eliminirajte ga s haketom.

Nakon toga upišete šipke sa svih strana. Uklonite nepotrebno drvo na oštriju nož, čineći oblik spojnog dijela odgovarajućeg pravokutnog žlijeba.

Prikupite bazu buduće tablice bez pričvršćivanja, povezujući sve pripremljene pojedinosti među sobom. Po svim kutovima, pobrinite se da točnost svih kutova - moraju biti ravne. Ako je potrebno, zamijenite neke komponente da biste dobili jedan dijelni dizajn.

Dječji stol do-it-yourself: materijali, alati

Shema drvenog okruglog stola.

Prije rastavljanja na dijelu baze, napravite marginu sukladnosti žljebova i nogu. Sada se možete pridružiti pjenušačkom ljepilo za podmazivanje elemenata veze i prikupiti gotovu bazu budućeg dječjeg stola.

Tada možete pričvrstiti stol u bazu. Prvo, stavite ga na prednju stranu na podu i na vrhu pričvrstite gotovu bazu. Označite dijelove nogu nogu na ploču. Na svakom primorenom trgu potrebno je izbušiti rupu za šiljak namještaja. Nanesite ljepilo na te šiljke i osigurajte ih u stolni stol. Na vrhu postavite bazu.

DIY tablica je spreman! Sada vaše dijete bez štete za zdravlje može učiniti crtanje.

Natrag u kategoriju

Dječji stol rade sami iz kartonskih dijelova

Da biste izvršili svjetlosni izbor djece, trebat će vam:

  1. Crta.
  2. Nož za tiskanicu.
  3. Jednostavna olovka.
  4. PVA ljepilo.
  5. Kompas.
  6. Kartonska kutija.
  7. Kartonske cilindre.

Članak o temi: Kako napraviti električni topli kat s vlastitim rukama?

Koristeći olovku, napravite oznake na kartonu i izrežite jedan element, čiji su dimenzije 55 × 31 cm. Zatim izrežite kutove iz rezultirajućeg pravokutnika. Zaobljeni kutovi su sigurniji za djecu, osim toga, kada je kartonski proizvod pao, neće se znojiti. Po završetku, napravite izgled rupa za noge pomoću cirkulacije. Također trebaju biti rezani. Promjer rupa mora se podudarati s veličinom kartonskih cilindara.

Koristeći prvi dio tablice kao predložak, izrežite još tri slične elemente. Tada pokupite istu matricu i izrežite poklopac kontsop (ne morate to učiniti). Odaberite kartonske cilindre potrebne duljine za noge dječjeg stola. Karton za sve dizajnerske komponente, odaberite izdržljive, u nekoliko slojeva, valovito. U osnovi, takav karton su napravljeni kutije za kućanske aparate. Kartonske cijevi mogu se uzeti ispod papirnatih ručnika ili toaletni papir. Pogodna je kartonska baza za hranu ili foliju za pečenje.

Uz pomoć pribora i pritisnite, spojite četiri tablice gornje slojeve (bez vrha); Uzorak nogu u rupe. Ako rupe nisu baš prikladne, preklapaju ih uz pomoć brusnog papira, ali ne pretjerujte.

Nakon što su se isprobale noge budućeg stola, zalijepite poklopac za pultu, koji možete požnjeti po želji. Možete pokriti tablicu običnim bijelim self-tech, koji se može lako ublažiti i promijeniti u bilo kojem trenutku.

Sada trebate samo staviti noge na vrh stola - a tablica je spremna za uporabu.

Takav stol sa svojim vlastitim rukama je prikladan za crtanje, modeliranje i mnoge druge vrste kreativnosti, a možete sjesti s njim bilo gdje bilo gdje - na podu ili na kauču.

Čitaj više