Kako montirati grijano ručnik

Anonim

Fotografija

Odabir montaže za grijanu ogradu ručnika

Prilikom popravka kupaonice ili jednostavno pri zamjeni grijane ograde ručnika, s vlastitim rukama, postavlja se pitanje: kako popraviti grijanu ogradu ručnika? Moderni sušilice obično su opremljeni s dva spojnice. Ako, kada ga kupujete, pričvršćivač nedostaje ili postoji potreba za pričvršćivačima pouzdanije, morate dobiti zasebno.

Pričvršćivanje dijagrama tračnice ručnika.

Učvršćivači mogu biti veličine u ¾, 1 i 1 ¼ inča (28, 32, 38 mm). Ovisno o promjeru cijevi za sušenje, odgovarajući nosač je odabran za grijanu tračnicu ručnika.

Također, prilikom stjecanja potrebno je obratiti pozornost na materijal iz kojeg se napravi zatvarač. Može se polirati nehrđajući čelik, kromirani ili emajl čelik, kromirani mesing, također kalupljenje može biti izrađen od dva metala - kutija materijala - kromirani mjed, prsten i šipka izrađeni su od kromiranog čelika. Prema tome, odabran je materijal iz kojeg se isušivanje, montira se za grijanu ogradu ručnika.

Htio bih napomenuti da proizvode čelika - proizvod je domaći i jači i pouzdaniji.

Oni su napravljeni u skladu s gostovima i dobro su prikladni za naše sustave.

Pričvršćivači za sušenje postoje dvije vrste:

  1. Nosač je jednostavan.
  2. Teleskopski nosač (točka i odvojiva).

Teleskopski pričvršćivači su više funkcionalni (omogućuju vam da podesite udaljenost do zida) i estetski atraktivnije od jednostavnog nosača za grijanu prugu ručnika. Ali to je 2-3 puta skuplje.

Bolje je odabrati zatvarače u specijaliziranim građevinarnicama, preferirajući proizvode poznatih proizvođača.

Mount za grijanu željeznicu ručnika, tehnologija instalacije

Kako montirati grijano ručnik

Dijagram veze ventila tračnice ručnika.

  1. Kada su priključci već instalirani, sušenje je savijeno, podesite ga visinom i zategnite matice iz ruke. U isto vrijeme, morate provjeriti da je nit čist.
  2. Marker se označava kroz rupe mjesta mjesta, gdje će biti potrebno izbušiti rupe za nokat za zujanje.
  3. Uklonite grijanu željeznicu ručnika. Kerner ili vijak za samostažući zid, povlačeći 3 mm u smjeru priključaka, jer kada su zatezanje oraha, gumene brtve su previše i sušenje će se pomaknuti.
  4. Korištenje bušilice ili perforatora (potonje je poželjno - lakše je napraviti rupu u zidu) bušilice s bušilicama željenog promjera. Pločica se mora izbušiti, nakon što su stavili perforator u bojni način.
  5. Dowels umetnite u gotove rupe, dovršite ih čekićem. Da bi se čvrsto pričvršćivao na zid, izbočeni repovi su odsječeni s nožem.
  6. Postavite sušenje, ravnomjerno uvijajući gornju i donju maticu, svakako provjerite za prisutnost brtvenih gumenih prstena. Prvo spijte matice s rukama, a zatim uz pomoć ključa, bacajući krpu na njih (kako biste izbjegli ogrebotine). Pritisnite postupno kako biste izbjegli iskrižje.
  7. Uključite vodu i provjerite odsustvo propuštanja (ruke ili toaletni papir).
  8. U noktima za umetnute kostila, jednostavno ne začepljeni, ali ih okrenite s odvijačem.

Članak na temu: Ljetna kuća radi sami

Završeno, montaža za grijanu ogradu ručnika bit će pouzdano za održavanje proizvoda, uz potrebe opterećenja.

Alati i materijali:

  1. Zapravo, zatvarači - 2 ili 4 računala.
  2. Perforator ili bušilica s vježbom.
  3. Kerner.
  4. Čekić.
  5. Marker.
  6. Noktiju (potrebna količina).
  7. Odvijač (odvijač).
  8. Ključ za plin (krokodil).
  9. Krpa.
  10. Toaletni papir.

Napomena: Priključivanje priključaka za grijanu tračnicu ručnika može se pričvrstiti kako bi se sušilo sušenje nego što je prikladno.

Moderno i kvalitetno sušenje je jedna od najvažnijih funkcija grijane ograde ručnika, tako da je potrebno izabrati da odaberete i kako ga odabrati za njega, treba uzeti ozbiljno.

Kako montirati grijano ručnik
Kako montirati grijano ručnik

Čitaj više