Banka za čaj i kavu radiš sami

Anonim

Dobar dan, dragi posjetitelji i konstantni čitatelji. Online magazin "Rukovanje i kreativni" predstavlja svoje sljedeće remek-djelo. Danas ćemo se nositi s kuhinjom, naime ćete donijeti mali "kozmetički popravak" na police. Mnogi od nas vole čaj i kavu. Sada ćemo vidjeti što ga pohranjujemo. Često u kupljenim paketima ili troše ono što će morati. Slažem se, to je netočno, jer svaka dobra stvar treba biti "odjeća" prikladna. Slično tome, čaj s kavom treba biti lijepa ambalaža. Pozivamo vas da sudjelujete u našoj glavnoj klasi. Pripremite sve potrebne materijale i nastavite raditi s nama. Kao rezultat toga, dobit ćete takvu banku za kavu i čaj, opcionalno može napraviti nekoliko različitih staklenki.

Banka za čaj i kavu radiš sami

Potrebni materijali i alati:

  • Baza je čvrsta banka s poklopcem;
  • dekorativni papir;
  • Boja traka;
  • ljepljive traku i bilateralni škotski;
  • škare.

Osnova banaka

Što se tiče osnove - limenke za kavu i čaj, možete koristiti razne opcije, na primjer, od dječje hrane HIPP, "Native" limenke iz kave i tako dalje. Prije početka rada, po potrebi očistite banku, iz iste oznake.

Veličina

Prije morate izmjeriti veličinu kruga limenke. Dodajte 1-2 cm za adolescent i izrežite potrebnu količinu dekorativnog papira.

Banka za čaj i kavu radiš sami

Ukras

S pogrešne strane jednog kraja rezanog papira, stavite dvostranu traku. Bit će to vrsta čičak za povezivanje. Sada omotajte papir u posudu u krug s malim preklapanjem, pričvrstite rub na koji je pričvršćena ljepljiva vrpca.

Banka za čaj i kavu radiš sami

Poklopac

Veličina kovrča izrežite traku boja i zamotajte ga posudom na isti način kao i papir. Poklopac će također ukrasiti. Izrežite krug od dekorativnog papira i zalijepite ga ili ljepilom ili dobrom ljepljivom trakom. U načelu, u svim radu možete koristiti ljepilo umjesto trake. Samo ako je ljepilo stvarno dobro.

Članak o temi: luster to učiniti sami - kako slikati luster

Banka za čaj i kavu radiš sami

Konačan

To je sve, banka za kavu ili čaj je spremna, ostaje samo da popuni sadržaj. Ako postoji prilika, uzmite još nekoliko limenki, dok ste podešeni na radno polje i potrebne materijale pri ruci. Uz drugu banku možete pokazati fantaziju i učiniti nešto na svoj način. Nadamo se da vam se ideja činila zanimljiva, a vi ćete sigurno želite ponoviti.

Ako vam se svidio majstor klase, onda ostavite nekoliko zahvalnih linija autoru članka u komentarima. Najjednostavnije "hvala" će dati autoru želju da nas zadovoljimo s novim člancima.

Potaknite autora!

Čitaj više