Proizvodi polietilena paketa

Anonim

Ovaj atraktivan tepih iz paketa je vrlo izdržljiv i istovremeno prilično mekan, ne boji se vode i prljavih cipela. Vrlo je svijetao i elegantan. On neće blijedjeti i ne tresti. Zainteresirani? Ipak ... Takav tepih iz paketa treba povezati svaku samopoštovnu iglica.

Proizvodi polietilena paketa

U novije vrijeme ovladali smo tehnikom stvaranja pređe iz plastičnih vrećica. Razlika između pređe ovog tepiha samo je da se ovdje koriste dvostruke trake paketa. I stvoriti istaknutu pređu, traku bijelog paketa i traku crne, a on se pridružio istoj tehnici.

Za pravi tepih, morate kuhati:

  • Deset crnih vrećica od 60 litara
  • Sedam bijelih paketa istog volumena
  • Kuka Pick pojedinačno, ovaj mat je tkani s kukičanom, čiji je volumen 6,5 mm

Gustoća pletenja: sedam petlji i sedam redova - ovaj kvadrat je 7,5 za 7,5 cm. Međutim, morate sami povezati uzorak i izračunati veličinu tepiha

Kišna jesen takav tepih će biti vrlo usput. Zahvaljujući takvoj neobičnoj pređi, ne bi trebalo biti bolje obaviti svoju glavnu funkciju i savršeno se uklapa u unutrašnjost hodnika kod kuće u kojem žive kreativni ljudi.

Proizvodi polietilena paketa

A oni koji tradicionalno idu na tople rubove na zimskim praznicima da se zagrije na toplo more, mogu se polako okupiti i planirati putovanje. Imajte vremena da vežite svijetlu plažu. Na primjer, ovako ...

Proizvodi polietilena paketa

Vezala sam ovu torbu iz paketa za smeće dviju boja. Stvarno mi se svidio rezultat. A ti?

Hvala vam na ideji stvaranja tepiha iz paketa.

Članak o temi: jastuci od starih traperica: od običnih do izvornika

Čitaj više