Kako napraviti vrata iz prozora: komponente

Anonim

Kako bi udobnost, domaćini često počinju obnoviti svoje domove. Mali prozori ne pružaju dovoljno svjetla u sobi i stoga ih moraju zamijeniti s modernijim dizajnom. Prije vlasnika kuća, postavlja se pitanje kako napraviti vrata iz prozora. U izgradnji, ovaj problem je riješen na dva načina. Prvi je vrlo jednostavan i ne zahtijeva mnogo truda - kada je zid srušen ispod prozora, a novi dizajn je instaliran na svom mjestu. U drugom slučaju, potrebno je mnogo više vještina i snaga: kada instalirati vrata potrebno je proširiti vrlo mali otvor. Onda morate promijeniti skakač, koji je odgovoran za snagu i stabilnost.

Kako napraviti vrata iz prozora: komponente

Ako je zid s prozorima nosač, tada kada instalirate vrata, bit će potrebni skakači.

Što trebate znati prije početka rada?

Važno je s obzirom na pitanje ponovnog instaliranja radijatora, ako je bio izravno ispod dna otvaranja prozora. Vani morate instalirati Windows i popraviti ogradu u najjednostavnijoj verziji. Ako je događaj složeniji, morat ćete smanjiti zid. U procesu ćete koristiti sljedeće alate:

  1. Kutovi čelika pod kutom od 90 stupnjeva kako bi se napravio skakač.
  2. Schwellers.
  3. Grede iz armiranog betona, kada bez novog zidne rupe ne mogu učiniti.
  4. Perforator.
  5. Crta.
  6. Bugarski.
  7. Slege čekić da rastavi.
  8. Mineralna vuna.
  9. Montažna pjena.

Kako napraviti vrata iz prozora: komponente

Alati za montažna vrata.

Ako se zid ležaja, zatim preklapaju strukture treba fiksirati pomoću dugih vertikalnih regala kroz cijelu visinu kućišta. Najčešće su vrata izrađena u prijevoznici koja drži teške ploče. Za takav slučaj potrebno je koristiti grede kako bi se održali budući objekti. Ako živite u stambenoj zgradi, tada biste trebali voditi brigu o harmoniji stanara i posebnom dopuštenju.

Članak o toj temi: Kako odabrati i napraviti tarpaulinove zavjese u garaži

Prvo, nakon što ste uklonili prozor, morate ukloniti donju particiju. Ako je izrađena od opeke, razbija maljku. Ako su metalni elementi prisutni u njemu, oni se uklanjaju mlin. Proizvodi od suhozida su rastavljeni u dijelovima, vijci stižu na početku.

Kako instalirati skakač promjenom parametara otvora?

Često se nailaze na vrlo male otvore, koji se naknadno širi. Ponekad kako bi se napravila vrata, morate razbiti zid nekoliko slojeva, na primjer, opeke. Tada se jačanje pojavljuje u dvije faze: u potpornoj konstrukciji i cigli. Vrlo je teško obaviti ovaj posao sami, obično se kupuju skakači. Ali mogu biti izrađeni vlastitim rukama.

Postoji nekoliko vrsta skakača:

  1. Kutije s vodoravnim nosačima.
  2. Konstrukcije na kojima se nalaze isključivo zidanje odozgo.
  3. Spremne grede.
  4. Objekti opremljeni policama za gornje opterećenja, koje se nazivaju trćima.

Kako napraviti vrata iz prozora: komponente

Dijagram ugradnje greda i skakača za otvaranje u zidu.

Ovisno o tome koja će soba biti buduća vrata, a vrijedi početka. Za suočavanje, brda će se pojaviti pomoću ugla. To bi trebalo biti više od 80 mm. Popravite ga tako da to nije vidljivo u polaganju otvaranja bivšeg prozora. Kada demontaže, pobrinite se da parametri ostaju glatki i simetrični kao i oni. Kut se treba čvrsto uklopiti u skladu s dimenzijama 1/4 prozora od 50 mm.

Postoje 2 vrste proizvoda, ovisno o njihovoj instalaciji u bivši otvor prozora. Ponekad se skakač izlije odmah iznad njega, a to se događa da je priključen kasnije. To je prikladnije u izgradnji prvog tipa, također je jeftinije. To će omogućiti unijeti cijenu vrata na proračun bez troškova, jer se dizajn neće morati premjestiti posebnom dizalicom.

Sada napravite oplatu pomoću 20 mm stablo trake u debljini. Spojite ih kroz vijke. Brojne horizontalne ploče temelje se na veličinama rezanog prozora i na vrhu - spojnice. Druga faza je srušiti vertikalni raspon ploča samoizvladi.

Članak o temi: Cross-vez mačke: mačke britanske, krovne setove, crvenokose i crne slike, fotografija lunarne lijene mačke

Završne komponente rada

Armatura mora biti povezana s žičanim nitima. U tom slučaju čarobnjak može učiniti bez zavarivanja. I za snagu, primijeniti sigurnosne kopije, jer će morati izdržati beton.

Važno je osigurati izolaciju vrata u prostoru koji je ostavio zidanje za oblaganje i skakač. Dobra usluga će poslužiti debljinu mineralne vune od 1 dm. A na vrhu će biti sloj betona.

Prozor je izašao na ulicu, tako da zaštita od hladnoće mora biti maksimalna i kada je ponovno razvijena.

Lasteni sloj je položiti opeku, a zatim raspršiti montažnu pjenu tako da nacrt ne prodire u utore na vrata. Danas je moguće uzeti polistirensku pjenu od 3 cm debljine za izolaciju.

Da biste pripremili beton za montažu vrata, trebate pijesak, cement, ruševina. Sipati beton s armaturom. Da biste to učinili, spustite ga u otopinu. Nakon toga, dan obično čeka, zatim uklonite oplatu.

Zapamtite da umjesto prozora može ostati boja ili viška žbuka. Zatim dolazi vrijeme za lijepljenje okvira vrata umjesto prozora. Vijci ili topovi ju je svađali. Ali prije toga izmjerite razinu tako da je sve točno. Svi nepotrebni prostor ispunite pjenu za montažu.

Dakle, ako ste umorni od postojećeg plana stana ili kod kuće, onda ga uzmite na njezinu promjenu. Uz određene vještine cirkulacije, neka građevinska oprema može se lako postići bez pomoći.

Čitaj više