Boja koja mijenja pozadinu, sorte ekskluzivnog završnog materijala

Anonim

Moderni izumitelji dizajna nude se raznim dnevnim interijerom ne samo uz pomoć raznih dekorativnih tehnika i unutarnjih dijelova, oni su dobili u normalne pozadine. Koristeći optičke tehnike i svojstva nekih tvari za prikaz boje pod utjecajem temperatura, ispalo je zanimljivu dizajnu novitet - pozadina promjenjive boje ovisno o osvjetljenju prostorije. Tehnologija provedba takvih ideja je različita, ali dojmovi takve čudesne učinke utječu mašta.

Boja koja mijenja pozadinu, sorte ekskluzivnog završnog materijala

Cvijeće na termoborima pojavljuju se tijekom grijanja

Termoboi.

Disklopnik, koji je uspio ostvariti ideju o termopower, je kineski dizajner s kreativnim pogledom na uobičajene stvari shi Yuan. On je bio onaj koji je došao s pozadinama koji reagiraju na toplinu.

Cijela tajna leži u posebnom tvari termokromnom. Ovi termogerije reagiraju s jačanjem boje pri povećanju temperature.

Postoji dovoljno jednostavnog dodira dlanova, sunčeve svjetlosti ili izgleda toplog zraka tako da se jednostavni pupolj na pozadini pretvara u prekrasno cvijeće. Shade dobiva zasićenja kao što je temperatura povećava. Cvjetni ukras Schi Yuana je od velike popularnost među poznavateljima takvog znanja.

Danas su toplinske buspolje dostupne za rasprostranjenu potrošnju. Ali ne mogu svatko priuštiti to isključivo stvaranje, jer je cijena inovacija prilično visoka. Izlaz iz situacije može biti njihova racionalna uporaba. Na primjer, da se držite isključivo na mjestima s dobrim osvjetljenjem sunčanih zraka ili blizu grijača. Tako će tapak moći u potpunosti otkriti svoje sposobnosti.

Boja koja mijenja pozadinu, sorte ekskluzivnog završnog materijala

Hladna soba, nema boja

Boja koja mijenja pozadinu, sorte ekskluzivnog završnog materijala

Baterija zagrijava zrak, pojavit će se cvijeće

Boja koja mijenja pozadinu, sorte ekskluzivnog završnog materijala

Topla soba, pozadina s cvijećem

Treba napomenuti da su toplinski vjeruje da su u mogućnosti brzo ili gube svoja prekrasna svojstva za nekoliko mjeseci. Međutim, potražnja potrošača za prekrasan dekorativni materijal dovoljno je visok, unatoč znatnom trošku.

Članak o toj temi: Kako otvoriti stroj za pranje rublja Ako je ručka slomila?

Shi Yuan se nije zaustavio u onome što je postignuto, iznenađuje genijalnost, pokazujući novi projekt - kalendar koji nestaje. Datumi na kalendaru dosljedno zamijeniti jedni druge. Ujutro se manifestira svijetla slika koja u večernjim satima sumnja, a noću uopće nestaje. Sljedeće jutro sve se ponovno ponavlja.

Sjajne boje

Korištenje svjetluca ili boja s fluorescentnim učinkom također dovodi do promjene boje od rasvjete. Na primjer, aktivno primjenjuje ideju zvjezdanog neba ili silueta od kartera u dječjim sobama koristeći neon s 3D efektom.

Tijekom dana akumuliraju se čestice sunčeve svjetlosti, a navečer i noću se manifestiraju. Fluorescentna pozadina je dobar način za manifestiranje individualnosti u unutrašnjosti. Osim toga, flop-prah koji se koristi u proizvodnji sjajne pozadine izrađen je od prirodnog fluorescentnog kamena. On je bezopasan i priznaje da pronađe u zatvorenom prostoru.

Boja koja mijenja pozadinu, sorte ekskluzivnog završnog materijala

Sjajne pozadine na zidu u vrtiću

U gotovo svakoj trgovini saća postoje slične opcije u papirnatom ili vinilnom dizajnu. Najčešće postoji crtež zloglasno zvjezdanog neba. Ako ste zainteresirani, nemojte biti lijeni, hodajte i gledajte ih uživo.

Zamjenjive slike talijanskih dizajnera

Nema manje zanimljivog rada talijanskom dizajnerskom tandemu iz Milana Carnovskog. Francesco Ruga i Silvia Quintanilla proveli su tako nevjerojatnu ideju kao pozadinske kamelene za zidove. Ovisno o boji rasvjete, razne slike se manifestiraju na zidovima.

Osnova ovog neobičnog otkrića je najjednostavniji fizički zakoni. Uostalom, boje koje se razlikuju u oku osobe imaju priliku dobiti pri spajanju crvene, zelene i plave. Dizajneri su razvili određene slike koje su poput kameleona, manifestiraju se kada ističu svaku od navedenih boja. Naziv otpuštene pozadine Zbirka RGB narušava velika slova modela boje.

Ukupni uzorak vrši se nametanjem slika nacrtanih crvenim, zelenim i plavim. Konvencionalna svakodnevna rasvjeta ne može promijeniti sliku. Samo posebno pozadinsko osvjetljenje pokazuje sve neobične pozadine.

Članak na temu: Pozadina: Fotografija za zidove sobe, mala, završna obrada je lijepa, kako organizirati, 3D, ideje, zbirke, opcije ostakljenja, Marburg, Video

Boja koja mijenja pozadinu, sorte ekskluzivnog završnog materijala

Izvorni zidovi

Boja koja mijenja pozadinu, sorte ekskluzivnog završnog materijala

Plava soba

Boja koja mijenja pozadinu, sorte ekskluzivnog završnog materijala

Zelena soba

Boja koja mijenja pozadinu, sorte ekskluzivnog završnog materijala

Crvena soba

Takve poteškoće ne dopuštaju masivno uvođenje ideje u svakodnevni život. To je vrlo individualni poredak za proizvodnju pozadina, koji ne mogu biti jeftini bez sumnje.

Elektronička pozadina

Ideja elektroničkih pozadina koja mijenja boju na zahtjev korisnika zaslužuje pozornost. Oni se nazivaju "E tinta prizma" i predstavljeni su svima da pregledaju u 2019. godini.

Izvana digitalna pozadina se ne razlikuju od običnih pozadina, ali zahvaljujući elektroničkoj komponenti ima svojstva kameleona. Ovisno o korisničkim željama, možete promijeniti ne samo boju, već i sliku u cjelini.

Štoviše, dopušteno je posebno programirati pomak slike, na primjer, od kretanja ljudi ili od promjena temperature, unutarnje rasvjete. Takva prilika omogućuje vam da lako zamijenite hrabre pozadinu s novim dizajnom, uzorom, fakturom bez prelaska samog platna.

Važno je napomenuti da slična vrsta elektroničkog materijala troši minimalnu električnu energiju. U osnovi, tijek struje javlja se u vrijeme mijenjanja slike. Osim toga, najnovija kretanja Sveučilišta Princeton (SAD) sadrže solarne panele, tako da će se prehrana pojaviti od sunca. Također pruža mogućnost prikupljanja informacija o okolišu.

Pozadina, mijenjanje boje od rasvjete ili pokreta, već je čvrsto uključena u moderne dizajne. Tehnologija, razvoj i otvaranje moraju se aktivno koristiti. Znajući o njihovim sortama, možete stvoriti individualni projekt osobno za sebe. Takav interijer neće biti sličan drugima, postat će ekskluzivno.

Čitaj više