Etu ị ga-esi mee create na loggia na mbara ihu

Anonim

Etu ị ga-esi mee create na loggia na mbara ihu

Ndozi na-emetụta mpaghara mbara elu na-achọkarị ọrụ na okpomoku ya zuru oke, akụrụngwa kachasị mkpa nke bụ oriọna nke mbara ihu. Iji mepụta iji ma ọ bụ ogwe osisi dị elu, ma ọ bụ profaịlụ ọla. Nchikota ahihia di nma karie okpomoku, foto metrik nwere uzo di iche iche ma achoghi nkwadebe puru iche mgbe ị na-ahọrọ mkpuchi. Mee ọrụ niile, na-enweghị ịgbaga enyemaka nke ndị ọkachamara. O zuru iji soro iwu na usoro ọrụ.

Otu esi amalite ọrụ

Etu ị ga-esi mee create na loggia na mbara ihu

Ibido ọrụ, tinye akara na mbara ala niile.

A na - ejikọ mbido ọrụ na akara eserese n'ime akụkụ nke nje na akụkụ niile nke ga - emegharị. Ntinye nke ahihia nke etiti ahu bidoro na ala. A na-edobe ahịhịa dị ogologo ma ọ bụ lags n'ebe dị anya karịa 50 cm site na ibe ha. Iji hụ na ike dị ukwuu, a na-etinye ihe mgbochi na-ejikọ ya na anya 70 cm. Elu a ga-abụ nkwado nke a pụrụ ịdabere na ya, nke edobere na mkpuchi ụlọ ọ bụla.

Lags n'ala nke mbara ihu na-edobe akwa arịlịka kwesịrị ịdị opekata mpe 4 cm n'ala. Oghere dị n'etiti arịlịka dịkarịa ala 50 cm.

Nkwadebe Prilementi

Etu ị ga-esi mee create na loggia na mbara ihu

Na-etinye ihe mgbochi na-etinye ọnụ n'ala

Tupu ị nwee ike, ọ dị mkpa iji hụ na a pụrụ ịtụkwasị obi n'ala, nke a ga-ahapụ ime ka iweghara ụdị ahụ, ga-ezere ikpochapụ ya, na-egbochi mkpọchi nke lag. A na-edozigharị mmanya ọ bụla n'okpuru njikwa siri ike site na iji ọkwa ọkwa laser, ụlọ nkịtị ma ọ bụ ndabere. Tupu ịtọọ ụlọ mmanya dị ogologo, ọ dị mkpa iji mezie elu ala ahụ site na ịjupụta ihe niile dị na ndagwurugwu ma ọ bụ okwute na-agbada.

Etu ị ga-esi mee create na loggia na mbara ihu

A na-eme ụdị ụdị ndị ahụ na nje, na mgbidi n'akụkụ ụlọ ahụ. Mgbe ha gachara, ọ dị mkpa ilekọta mkpuchi mmiri, ebe ọ bụ na mbara ihu na-arụ ọrụ mgbe a kwadebere ebe a na-ere ahịa. Maka iji ngwa ngwa:

  • Ighapu onwe gi
  • Dowel mbọ;
  • Anchor Bolts.

Edemede dị na Isiokwu: dị ime - akụkụ dị mkpa nke ịsa ahụ ọ bụla

Ndị a niile Fasteners niile nwere ike ịba uru na ogwe osisi na profaịlụ ọla.

Etu ị ga-esi mee create na loggia na mbara ihu

Nke mbu, a na-etinye lags lags

N'otu aka ahụ, a na-arụ ọrụ nke cretes na uko ụlọ. N'elu ala dị larịị, ọ dị mkpa iji dozie igwe ma ọ bụ osisi. Nke mbu, ogologo lagudinal lags, wee obe. Ugwu ahụ kwesịrị ịdị na-adịgide adịgide, na-eburu n'uche mkpuchi na ntinye nke ọkụ. N'ọnọdụ ebe a na-eme atụmatụ na mbara ihu ma ọ bụ na loggia, a na-eji oge nke 50x70 mm maka ịrị elu. A na-ejikọ akwụkwọ mpịakọta na opekata mpe 30 sentimita, ogwe aka na ogologo ebe dị anya site na ibe ya, opekata mpe iri anọ. Nkwenye nke Facening na-enye arịlịka arịlịka.

Ọrụ nrụnye na paịpụ

Etu ị ga-esi mee create na loggia na mbara ihu

Bruk nke clamps na paraput setịpụrụ site na elu ruo na ala

Palcony Parapex kwankert amalite n'okpuru windo. A na-etinye ụlọ mmanya site n'elu ruo na ala ka ha na-edozi ha na ngwa ngwa. N'elu mgbidi na mgbidi ahụ na-eji igwe na-akụ ahịhịa na-eji ya, ogwe nke ndị na-ese ihe jikọrọ onwe gị. A na-eji atụmatụ nrụnye a na mbara ihu bụ na a na-eji racks dị ka ike nke ihe owuwu ahụ dum, nke a na-arụnyere na nkuku ma ọ bụ olulu nke mbara ihu ya.

Ijikwa kwapụ ma kwadesie ike na-eme ka igwe ahụ tụgharịa gaa na mbara ihu na-enweghị isi. Ọ gaghị atụkwasị obi. A na-anakọta ihe okike ahụ site na iji kposara pụrụ iche.

Etu ị ga-esi mee create na loggia na mbara ihu

Inweta uru nke olulu, gwuo egwu na nke na mkpanaka nke ngere, bee eriri m3-m4 ma buru igwe na ogologo. Nke mbu, a na-edozi ahihia ogologo, wee banye na elu ya na elu. Ọ bụrụ na windo na windo PVC na Blochoo na-arụnyere, wee bido owuwu nke kwụ ọtọ na windo n'ime ime. Ogologo site na ala ogologo lautinudinal lags na ala ekwesighi gafere 1 cm.

Edemede dị na Isiokwu: Uru na Conting Contin (oyi): Iwu nhọrọ

Ọ bụla obe dị elu site na ọkwa na plọmba. A ga-agbarịrị ụzọ mgbochi niile iji lezie akụkụ nke kwụ ọtọ. Ihe a ga - eji isi mgbidi chọpụta mgbidi nke mgbidi ahụ, nke ziri ezi nke nwere ike ịkpụ ya nke ọma. Ekwela ka ị ghara ịtụfu mkpuchi ahụ na-abịanụ, na njikọ nke ọ ga-eme ka ileba anya na nlele nke ịchọrọ n'etiti lags na obe. Akụkụ nke mkpụrụ ndụ ahụ ga-eme ka ihe ndị a na-eme ka ọkụ na-ekpo ọkụ. Maka nkọwa zuru oke na mkpuchi nke parapet, lee vidiyo a na vidiyo a:

Idozi mgbidi nke mgbidi ahụ nwere ike ịgbanwe ebe dị anya site na lags na ya, na-ekpuchi skku ndị ahụ. Ọrụ na-amalite site na elu lad, jiri nwayọ tinye ndị ọzọ. Mgbe a ga-edekọ fope ahụ, a na-enyocha izi ezi nke arụmọrụ ahụ site na ọkwa site na ịtọ ya kwụ ọtọ. Mgbe emechara arụmọrụ niile, ị ga-emejupụta anya nke etolitewo n'etiti mgbidi na ihe ntụchi. Maka ebumnuche a, tinye ụfụfụ. Ya mere imewe ahu nwetara butuo ike, onu ogwu n'onwe ya na-eje ozi dika ntu oyi ozo. Niile ụzọ aghụghọ niile nke ọnụnọ ahụ na-ahụ vidiyo a:

Ogbugbu nke ndị edepụtara na-arụ ọrụ na mbara ihu anaghị achọ nkà pụrụ iche. Ọ bụ naanị na ọ dị mkpa iji rụọ ntuziaka na-arụ ọrụ ziri ezi na njigide niile n'okpuru nchịkwa nke ọkwa na plọmba. A ga-ahụ ngwaọrụ ndị dị mkpa n'ụlọ ọ bụla, ihe ndị eji eme ihe dị na ọnụahịa ma dị n'efu. Isi ihe bụ icheta na ọ ga-ekwe omume iji gbagoo mmanụ na mbara ihu glazed.

GỤKWUO