Faʻafefea ona fai se faʻailoga i luga o le Logginia ma le Falaologa

Anonim

Faʻafefea ona fai se faʻailoga i luga o le Logginia ma le Falaologa

Toe faaleleia e ono aafia ai vaega o le feololo e masani ona manaʻomia se galuega i lona taua atoa, o le vaega taua o le vaega o le vai o le vai. Ina ia fausia se maualuga-tulaga faʻavae faʻaaogaina faʻaaogaina poʻo pa laupapa, poʻo se uʻamea faʻapitoa. O le laupapa laupapa e sili atu le faʻasaoina o le vevela vevela, ma uamea ata e i ai tulaga faʻavae ma e le manaʻomia ni sauniuniga faʻapitoa pe a filifilia ma faʻataʻitaʻi. Faʻatino uma galuega, e aunoa ma le faʻaaogaina o le fesoasoani a tagata poto faapitoa. E lava le mulimuli i tulafono ma se faasologa o galuega.

Faʻafefea ona amata galuega

Faʻafefea ona fai se faʻailoga i luga o le Logginia ma le Falaologa

Amata galuega, faaaoga le makaina i luga o luga.

O le amataga o galuega e fesoʻotaʻi ma faʻailoga ata i totonu o le itu i totonu o le puipui ma luga o mea uma o le a taofia. O le faʻapipiʻiina o vaega o le faʻavae e amata i le fola. Ua uma ona tataina i le mamao a le utupoto po o le mamao i le mamao o le 50 cm mai le tasi ma le isi. Ina ia mautinoa o le faʻateleina o le malosi, o le aufaasoga uma e fesoʻotaʻi o pa o loʻo tuʻuina atu i le mamao o le 70 cm. O le lattis o le a faʻatuatuaina ma maualuga-lelei.

Lauga i le fola o le faiga o le faapaologa e tumau pea ma taula e manaomia ona le itiiti ifo i le 4 cm i le fola. O le mamao i le va o taula o le 50 cm.

Sauniuni sauniuni

Faʻafefea ona fai se faʻailoga i luga o le Logginia ma le Falaologa

Faapipiʻi faʻapipiʻi pou laupapa i le fola

A o le i faia se faʻailoga, e manaʻomia le faʻamautinoa o se mauga faʻatuatuaina i le fogafale, o le a le faʻatagaina ai lea o le fuafuaga, e aloese mai le faʻaumatia o le lag. O pa taʻitasi o loʻo taofiofi i lalo o le agavaʻa e faʻaaoga ai le laser tulaga-tulaga, o fale masani poʻo le hydrooric aindipric totini. A o le i taʻoto ni pulupulu o ni pulupulu, e manaʻomia le tuʻufaʻatasia o le fogafale o le fola e ala i le faʻatumuina o mea uma na mauaina poʻo le faʻanoanoaga o le utupoto i le sima mo le sima i le sima i le sima o le utupoto pe faʻapipiʻi o le utupoto i sikafuina mo sima.

Faʻafefea ona fai se faʻailoga i luga o le Logginia ma le Falaologa

O na tagata o loʻo faia i luga o le puipui, ma luga o le puipui latalata i le potu. Ina ua maeʻa ona tuufaatasi, e manaʻomia le tausia o le susu, talu mai le Ballcmon fai fale pe a uma ona saunia uma. Mo le faʻaaogaina o le faʻaaogaina:

  • Lava-Tapping Screw
  • Faletalimalo;
  • taula belts.

Mataupu i luga o le autu: maitaga - o se vaega taua o soo se taele

O nei saoasaoa uma e mafai ona aoga i le taimi o le laupapa o le laupapa laupapa ma se ata uamea.

Faʻafefea ona fai se faʻailoga i luga o le Logginia ma le Falaologa

Muamua o le au uma, o le vae o le punitidal ua faapipiiina

E faʻapena foʻi, faʻapipiʻi o le pusa i luga o le faʻailo o loʻo faia. Luga o le mafolafola o le ogaumu, e manaʻomia le faʻasaʻoina o uʻamea poʻo laupapa. Muamua lava, o a faʻalologo i tua, ona latou sopoia ai lea. O le Mauga e tatau ona matua tumau lava, o le a fai atu i le le mautonu o le suavai ma faapipiiina o le moli. I mataupu o loʻo fuafua ai le masini faʻamago i luga o le faapaologa pe i luga o le Loggia, o le taimi o le 50x70 mm ua faʻaaogaina mo le nana. O loʻo faʻapipiʻiina ni tusi ma le faʻaopopoina o le itiiti ifo i le 30 centimeters, ma pulupulu o ni vae i se mamao mai le tasi i le tasi 40 centimita. Talitonuina o le faapipiiina tuuina atu taula blats.

Faapipiiina galuega i luga o le faatafunaina

Faʻafefea ona fai se faʻailoga i luga o le Logginia ma le Falaologa

Brks o clamps i luga o le papeta seti mai luga i le pito i lalo

O le papeti papeta na amata i lalo o faamalama. O pa e faʻapipiʻi mai luga i le pito i luga ina ia latou faʻasaʻoina lelei le faʻaaogaina o faʻapipiʻi. O le mauga i luga o puipui ma le faatafunaga o loʻo faia le faʻaaogaina o se tino o fao, o faʻaputuga o faʻailoga o loʻo fusiina ai le tusi. O le faʻafanua o lenei faapipiiina i luga o le faleʻai o fata uamea ua faʻaaoga o le faʻamalosia o le fausaga atoa, ua faʻapipiʻiina i tulimanu poʻo le fata o le faleoloa poʻo le fata o le fale faʻapaologa lava.

O le faʻaaogaina o le Napillates mo le faʻapipiʻiina o le uamea-liliu i le fenture o le faapaologa e le talafeagai. E le talitonuina. O le mamanu ua aoina e faʻaaoga ai fao faʻapitoa.

Faʻafefea ona fai se faʻailoga i luga o le Logginia ma le Falaologa

O le faʻaaogaina o le taʻavale, vili ma fusiua i le papa o le pa, tipi le filo m3-m4 ma faia le faʻapipiʻiina ma uumi sikulu. Muamua lava, o lapitidia unit ua faʻasaʻoina, ona la momoli lea, faʻapipiʻi ia i latou mai luga i lalo. Afai o faamalama ma le PVC Window ma le Ball Block Block e faʻapipiʻiina, ona amata loa lea le fausia o le leoleo mai le pito i totonu o le faʻamalama. O le mamao mai le pito i lalo o le pito i lalo o le pito i lalo o le fola e le tatau ona sili atu i le 1 cm.

Mataupu i luga o le autu: Pros ma le lelei mafanafana (taumalulu) curtsin: filifiliga filifilia

O le koleni taʻitasi e tuʻuina atu i le tulaga ma le plumū. O tagata uma o loʻo i ai e tatau ona faʻapipiʻiina ina ia faʻamatuʻu ai le itu taumatau. O le mea e manaʻomia e le aunoa le faʻailoaina o le tele o puipui o puipui o le puipui, ia saʻo foi e mafai ona fausia lelei e le tau. E le tatau ona galo ia te oe e uiga i le vaivai o le faʻamaʻi, i fesoʻotaʻiga ma le matua mafai ona faʻaaluina le tausiga o le manaʻoga mamao i le va o le Lats ma le satauro. O fuaitau o le sela na faia o le a fetaui ma mea masani o le vevela-fuaina o mea. Mo faʻamatalaga i luga o le faʻalumaina o le papeta, vaʻai lenei vitio i lenei vitio:

Faʻatulagaina o puipui o puipui e mafai ona fetuunai mamao mai le ats i ai, e le taliaina le fao. E amata le galuega mai le pito i luga o le lag, na amata ona tuu i le isi itu o le isi. A maeʻa ona faʻamauina le faʻavaʻa, o le saʻo o le faʻatinoga o le faʻatinoga e ala i le tulaga e ala i le faʻatuina. A maeʻa uma galuega, o le a manaʻomia ona e faʻatumuina le mamao na faʻatulaga i le va o le puipui ma faʻamalama. Mo lenei faamoemoe, faaaoga se fasia mauga. Ma ua ia mauaina le mamanu ua faateleina le malosi, ma o le mea leaga lava ia e tautua o se isi vevela le atoatoa o le vevela. Uma le atamai o le pito o le craten vaai i lenei vitio:

O le faʻatinoina o galuega uma o loʻo lisiina i luga o le paneta e le manaʻomia ai tomai faʻapitoa. E manaʻomia le faia lelei o faʻatonuga ma faʻamalositino uma o loʻo faia i lalo o le pulega o le maualuga ma le lima. O meafaigaluega talafeagai o le a maua i totonu o fale uma, ma mea faʻaaogaina o loʻo avanoa ile tau ma e maua fua. O le mea autu o le manatua e mafai ai ona o le o le kilo i luga o le pa puipui i luga o le togavao.

Faitau atili