Kako napraviti sanduk na loggiji i balkon

Anonim

Kako napraviti sanduk na loggiji i balkon

Popravak koji utječe na područje balkona često zahtijeva rad na njegovom punom zagrijavanju, od kojih je najvažnija komponenta koja je balkonska lampa. Za stvaranje visokokvalitetne okvirne uporabe ili drvenih šipka ili metalnog profila. Drveni doomer je bolje očuvana toplina, a metalne fotografije ima standardne dimenzije i ne zahtijeva posebnu pripremu pri odabiru i polaganju izolacije. Obaviti sve radove, bez pribjegavanja pomoći stručnjaka. Dovoljno je slijediti pravila i slijed rada.

Kako početi raditi

Kako napraviti sanduk na loggiji i balkon

Početni rad, označajte na svim površinama.

Početak rada povezan je s oznakama za crtanje na unutarnjoj strani parapeta i svih površina koje će biti izolirane. Instalacija komponenti okvira počinje s poda. Uzdužne grede ili zaostale su položene na udaljenosti od ne više od 50 cm jedan od drugog. Kako bi se osigurala povećana čvrstoća, obje poprečne spojne šipke montiraju se na udaljenosti od 70 cm. Takva rešetka će biti pouzdana i kvalitetna podrška, koja se nalazi na bilo kojem podnu pokrovu.

LAGA na pod balkona je fiksiran sidrenim vijcima koji moraju biti najmanje 4 cm na podu. Udaljenost između sidra je najmanje 50 cm.

Preliminarna priprema

Kako napraviti sanduk na loggiji i balkon

Sigurno pričvrstite drvene šipke na pod

Prije izrade sanduka, potrebno je osigurati pouzdani montirati na pod, koji neće dopustiti da dizajn izgubiti oblik, izbjegavat će gašenje, sprječava premještanje zaostajanja. Svaka traka je fiksirana pod strogom kontrolom pomoću laserske razine, obične zgrade ili hidroelektrane. Prije polaganja longitudinalnih šipki potrebno je temeljito poravnati površinu poda otpuštanjem svih otkrivenih pukotina ili depresija s cementnim mortom ili montažnom pjenom.

Kako napraviti sanduk na loggiji i balkon

Takve manipulacije se provode na parapetu, a na zidu uz prostoriju. Nakon usklađivanja potrebno je voditi brigu o hidroizolaciji, budući da se balkonske kožu konstruiraju nakon što su površine potpuno pripremljene. Za pričvršćivanje:

  • vijak za samozadobu
  • Nokti od tiskanja;
  • sidreni vijci.

Članak o temi: trudna - važan dio bilo koje kupke

Svi ovi spojevi mogu biti korisni tijekom drvenog šipke i metalnog profila.

Kako napraviti sanduk na loggiji i balkon

Prije svega, pričvršćeni su uzdužni zaostaji

Slično tome, provodi se ugradnja sanduka na stropu. Na ravnu površinu peći, potrebno je popraviti metal ili drvo. Prije svega, uzdužnih zaostataka, a zatim križ. Novica bi trebala biti posebno izdržljiva, uzimajući u obzir nadolazeću izolaciju i ugradnju rasvjete. U slučajevima kada se na balkonu planira sušilica na balkonu ili na loggiji, vrijeme se za montažu koristi vrijeme 50x70 mm. Sviđoci su pričvršćeni s povećanjem od najmanje 30 centimetara i uzdužnih bara na udaljenosti od drugih najmanje 40 centimetara. Pouzdanost pričvršćivanja osigurava sidrene vijke.

Instalacijski rad na Parapedu

Kako napraviti sanduk na loggiji i balkon

Bruksi stezaljki na parapetu postavljenom od vrha do dna

Shake balkona Parapet počinje pod prozorima. Barovi su instalirani od vrha do dna, tako da su sigurno fiksirani pričvršćivačima. Montaža na zidove i parapet se provodi pomoću kostila noktiju, šipke sanduka pričvršćuju samo-crtežom. Značajka ove instalacije na balkonu je da se čelični regali koriste kao jačanje cijele strukture, koji su instalirani u uglovima ili stalku same rešetke balkona.

Korištenje napilata za pričvršćivanje metalnog skretanja na mačevanje balkona je iracionalan. Neće biti pouzdano. Dizajn se prikuplja pomoću posebnih vijaka.

Kako napraviti sanduk na loggiji i balkon

Iskorištavanje bušilice, bušilice i veza u šipkama ograde, izrežite navoj m3-m4 i ugradnju s dugim vijcima. Prije svega, longitudinalni zaostaci su fiksirani, a zatim poprečni, ugrađuju ih od vrha do dna. Ako su prozori i PVC prozor i blok balkona instalirani, pokrenite konstrukciju sanduka iz unutarnjeg ruba prozora. Udaljenost od donjeg uzdužnog zaostajanja na podove ne smije prelaziti 1 cm.

Članak o temi: Pro i kontra tople (zimske) zavjese: pravila za odabir

Svaki križ je montiran na razini i plumb. Svi raskrižji moraju biti montirani tako da strogo promatrajte ravni kut. Plumb će morati odrediti veličinu zidova zida, točno koje može biti pravilno konstruiran od strane sanduka. Ne smijete zaboraviti na nadolazeću izolaciju, u vezi s kojom će morati strogo pratiti poštivanje željene udaljenosti između zaostataka i križa. Dimenzije kreiranih stanica će odgovarati parametrima materijala za izolaciju topline. Za detalje o izolaciji parapeta potražite u ovom videozapisu u ovom videozapisu:

Popravite zidove zidova mogu se podesiti udaljenost od kašnjenja do njega, odvrnuti vijke. Rad počinje od gornjeg kašnjenja, postupno stavljajući sve sljedeće. Nakon što će se zabilježiti okvir izrađenog okvira, točnost izvedbe provjerava po razini postavljanjem okomito. Nakon završetka svih operacija, morat ćete ispuniti udaljenost koja se formira između zida i šipki. U tu svrhu nanesite montažnu pjenu. Tako je dizajn stječe povećanu krutost, a sama pjena služi kao dodatna toplinska izolacija. Sve suptilnosti ruba sanduka vide ovaj videozapis:

Izvršenje svih navedenih radova na balkonu ne zahtijeva posebne vještine. Potrebno je samo točno izvršiti upute i sva manipulacije se provode pod kontrolom razine i plump. Potrebni alati će se naći u svakom domu, a korišteni materijali dostupni su po cijeni i dostupni su besplatno. Glavna stvar je zapamtiti da je moguće montirati sanduk samo na glazirani balkon.

Čitaj više