Hvordan sette møbler i et smalt rom: funksjoner

Anonim

Smale rom - ikke så stor sjeldenhet i dag. Noen i leiligheten de ser ut av feilaktige planleggere av husene til nye bygninger, noen - som følge av selvutvikling, og noen gikk til arv. Enkel plassering av møbler Spørsmålet om visuell utvidelse av plass i slike lokaler er ikke løst. Derfor, i tillegg, hvordan å sette møbler i et smalt rom, må du tenke på fargedesignen til veggene, taket og kjønn, samt utformingen av møblene selv.

Hvordan sette møbler i et smalt rom: funksjoner

Det smale soverommet viser visuelt fotobåndet og et speil.

Med en integrert tilnærming til spørsmålet, hvordan å ordne møbler, kan mangler i små størrelse rom oversettes til verdighet, komfort og komfort.

Ikke se bort fra både belysning av smale mellomrom. Det generelt aksepterte alternativet ved hjelp av en eksklusivt lysekrone er sannsynligvis egnet. BH, vegglamper, punktbelysningen av vegger og møbler vil bidra til å fjerne følelsen av "grep" i smale rom.

Smal kjøkken - Funksjoner

Hvordan sette møbler i et smalt rom: funksjoner

Møblene i stuen skal være smal og lang.

Som i ethvert smalt rom må stuen også forlate de generelt aksepterte reglene for standardplassen til møblene.

Monter sofaen ikke langs den lange veggen, og i midten av rommet, og la rundt den plassen for å bevege seg rundt i rommet. Dermed vil stuen bli zoned i to seksjoner, og dermed fjerne disproportion i størrelsen på rommet.

Du kan henge åpne hyller for sofaen, og foran den for å sette et lite salongbord. Passasjen til vinduet må være gratis, som rommet i nærheten av det. I intet tilfelle kan ikke gjennomgå vinduer med tunge gardiner eller døve gardiner til gulvet. Gardiner skal være lyse og luft.

Artikkel om emnet: Hvordan velge en holdbar profil Cornice for gardiner

Fra de vanlige veggene, selv om de er med speilfasader, er det bedre å nekte.

Møblene er ønskelige å plukke opp smale og lange.

Du kan bruke lyse mobiler på rullene. Selvfølgelig vil åpne hyller samle støv, men de vil ikke krympe plass.

I en smal stue kan du kombinere fargene på veggene. For eksempel kan lange vegger separeres ved lyse toner, og smalen til å gjøre mørkere, og dermed utjevne den visuelle effekten fra "bilen" -størrelsen på rommet.

Når det gjelder belysning, er det bedre å forlate lysekronen og plassere et punktlamper langs veggene eller henge under taket med en flat flanferlampe, som vil være så nær som mulig til overlappingen.

Du kan henge speil på lange vegger, som, som du vet, har alltid spilt en viktig rolle i visuell utvidelse av plass.

Sovesofa - nyanser

Hvordan sette møbler i et smalt rom: funksjoner

For et smalt rom for søvn, må du forlate store skap. Det er bedre å installere små kommoder i hjørnene.

Problemet, hvordan å ordne møbler i et smalt soverom, er relatert til det faktum at de fleste familier ikke kan forlates fra dobbeltseng. Soverommet er ikke en stue, og i det første av alt bør være praktisk ikke for gjester, men eierne.

Det er flere utviklede og beviste alternativer, hvor møblerjustering i et smalt soverom maskerer sine dimensjoner.

  1. Først er sengen bedre å sette langs veggen som er kortere, eller hodegjerde til den. Du kan løse spørsmålet mer radikalt, stoppe valget på sengen, som vil bli fjernet i møbelveggen.
  2. For det andre er det nødvendig å forlate stor størrelse kommode for å lagre sengen. Det er bedre å installere små skap i hjørnene som ikke vil engelsk plass og gjøre soverommet allerede enn det er.

De lyse gråtonene på veggene og speilene på de lange veggene i soverommet vil også bidra til den visuelle økningen i rommet.

Artikkel om emnet: Hvordan lim Linoleum Online hjemme: Å få lov til å bli tillatt, lim for ledd og docking

Ekstra lokaler

Parishion.

Hvordan sette møbler i et smalt rom: funksjoner

For en smal gang, er tapetet best egnet.

Antallet møbler i en smal gang skal være minimal. I veggdekorasjonen bør det ikke være noe sted for veggpaneler og ulike typer grenser - de er fysisk og visuelt redusert den allerede lille plassen.

Veggene er bedre å gå rundt veggene i lyse farger.

Spesiell oppmerksomhet bør betales til gulvet. Det er bedre å knuse det i soner - inngangsdelen, for eksempel å binde med keramiske fliser, og legg deretter ut laminatet.

I veggene kan du lage en nisje under belysningsspeilet.

Korridor

For en smal korridor er det også teknikker for visuell økning i rommet:
  • Korridoren kan være sonering på inngangssonen og garderobeskapet ved hjelp av multi-level gipsplater tak;
  • Lys toner vil alltid skape volum, så de må seire i en smal korridor;
  • Speilveggen eller begge veggene i korridoren vil bidra til å utvide volumets grenser;
  • Belysningen bør ikke være lys, og det er bedre å løse det ved hjelp av punktlys på overflatene på gulvet og taket.

Barnerom

Et smalt barneværelse vil ikke skape problemer i spørsmålet, hvordan du plasserer møblene hvis det er med hjelp av tapet, er zoned til steder for søvn, spill og leksjoner.

Møbler for barnas rom er bedre å bestille i det opprinnelige designet, for eksempel en seng med bagasjeseng.

Sports hjørne er bedre installert i nærheten av hjørnet, så det kommer ikke inn i øynene og reduserer den visuelle oppfatningen av plass.

Baderom

Hvordan sette møbler i et smalt rom: funksjoner

I et smalt bad er det bedre å bruke dusjhytter.

Hvis en så problemer skjedde, og leiligheten viste seg for å være et smalt bad, så er det ingen grunn til fortvilelse. Hvis det er umulig å nekte fra det tradisjonelle badet, er det bedre å være plassert på et lite podium langs en kort vegg.

Artikkel om emnet: Patchwork av jeans: fra gamle jeans sengeteppe og teppe, ideer, master klasse, poser med egne hender, bilder, video instruksjoner

Men det beste alternativet for et smalt bad vil vise en dusjkabinett installert i hjørnet langt fra å komme inn.

Badet vender mot flislagte fliser vil ta i tillegg fra hver vegg et par centimeter. Derfor er det bedre å vurdere andre vendte alternativer.

Vasken for en servant er nok til å bevege seg nærmere inngangsdøren, da dette er den mest populære attributtet for morgenbruk.

Konklusjoner fra det foregående

Smale rom bør ikke klynge stor størrelse møbler. Det er bedre å bestille møbler for 50 mm allerede, men å føle romfriheten, i stedet for å gå, som hindringskurset.

Det er nødvendig å forlate sløyfete fasader. Skyveflikter av skap og nattbord vil være mye mer praktisk. Glanset og speiloverflater vil tjene som de beste ekspansorene til den visuelle oppfatningen av rommet. For dekorative veggdekorasjon er det bedre å velge lyse gråtoner.

Gulvfinishen er også viktig for å skrive smale lokaler. Zoning med ulike typer belegg vil bidra til å skjule små rom.

Les mer