Faʻafefea ona faʻapipiʻi le magoto

Anonim

I lo tatou olaga, o mea uma e tafe uma, e suia mea uma, o se mea fou e sau e sui le mea tuai. Ono manaʻomia le sui ma le matua magoto i le umukuka poʻo le faletaele. I soʻo se potu nofomau, o se tasi o le vaega autu ma taualoa o le pipili.

Faʻafefea ona faʻapipiʻi le magoto

Tuʻufaʻatasia Snaʻi i le laga o le laualuga o le laulau ma se faʻapipiʻi o loʻo aofia ai i totonu o le pusa.

Faʻapipiʻi se atigi fou i le umukuka poʻo le faletaele e mafai ona faia i ou lava lima.

E le manaʻomia lenei mea mo se aʻoaʻoga faʻapitoa. Faʻafefea ona faʻapipiʻi le atigi i le puipui? Muamua e tatau ona e filifili i le filifiliga o lenei oloa.

Filifiliga o le faʻataʻitaʻiga o le atigi

Amata Fautuaina i le Swike Freak ina ia mafai ona filifilia lenei mea sili ona talafeagai pipi. E tele faʻataʻitaʻiga o lenei oloa. O i latou uma e iloga i foliga, tetele ma auala o le faʻamalamalamaina. O le uaea ma le alavai e mafai ona faʻapipiʻi i luga o le puipui, faʻapipiʻi i luga o le perstrent poʻo le galuega. E tofu le faʻamaʻai uma ona avanoa ma faʻaletonu.

Faʻapipiʻi i le puipui e alu ese le tele o avanoa avanoa i lalo o le fufulu fufulu. E faʻafaigofie ona fufulu, ae mafai ona faʻapipiʻi mea eseese i lalo. O le oloa e tatau ona faʻapipiʻi i pu i tua o le fao mai le atigi pusa fusi. I le lumanaʻi, o le fefiloi ma le siphon ua faʻapipiʻiina i luga o le magoto.

O le Buryaboan ma le perstratel faaaoga e avea o se tuli luga. O lenei mamanu e mafai ai ona e nanaina totonu i totonu o le perststtal, tapa tubes ma hes. O lenei mea e maua ai le potu sili atu le manaia.

Faʻafefea ona faʻapipiʻi le magoto

O se faʻataʻitaʻiga o le SOW Scatenin polokalame faʻapipiʻi i le puipui.

O le ala o le ala e mafai ai ona faʻapipiʻiina se sili atu tele, matagofie ma galue atigi. I le puipui o le tulip stink o loʻo tuʻuina atu i le stiletto toʻilalo. Ua uma ona faaauupegaina i tino puipuia puipui. O le faʻapipiʻiina o le vaie fufulu e mafai ona faʻapipiʻi uma i totonu o le faletaele ma i le umukuka.

I totonu o le faletaele o le tele o le tele, o le toʻatele e fiafia e faʻapipiʻi se fufulu fufulu ma se laulau. Atonu o se mortise, sili atu, faʻaali le lulu poʻo le monoblock. O i latou uma e maua ai le faʻamafanafanaga faʻapitoa i le faletaele. O le vaega autu o sea masini mai le tuli i le taimi e masani ona leai ni pu mo le palu. O le mea lea, pe a faʻatautaia paipa o le sapalai vai, o latou faaiuga e fai ai ina ia mafai ai ona faʻapipiʻi tuʻusaʻo le faʻaaogaina o mea.

Tusitusiga i luga o le autu: Beatfflies mo pupuni e faia ia te oe lava: O filifiliga gaosiga

Meafaigaluega mo Galuega

E faʻapipiʻi ai le pipili, faʻalagolago i lona ituaiga, e te ono manaʻomia:
  • faiga le tulaga;
  • aveʻesea ma faʻafitauli;
  • Mafutaga;
  • lava-lipping scw;
  • penitala (faʻailoga, faʻailoga);
  • sikulukalaiva poʻo le sikulukalaiva;
  • o le ki po o le fesuiaiga ki;
  • magoto;
  • seti o lapisi;
  • laina (sili mita);
  • o le samala;
  • Silika seleni.

Le faʻasologa o le faʻapipiʻiina o le atigi

Faʻatino galuega i le faʻapipiʻi o le magoto o le magoto i le fasi i le puipui i le faʻasologa o nei:

Faʻafefea ona faʻapipiʻi le magoto

Polokalame faapipiiina polokalame ma le vae.

  1. Filifili le faʻapipiʻi nofoaga o le oloa. E fautuaina le faʻapipiʻi o le vaipuna i le maualuga o le 75-85 cm, faitau mai le fola. I nisi tulaga, o le tulaga maualuga e mafai ona suia i se tasi itu poʻo se isi e faʻatupu ai le faʻailoga o le faʻaaogaina mo le le-tuputupu aʻe.
  2. Faʻaaogaina le tulaga e faʻaalu ai se laina faʻa-laina i le maualuga o le oloa faʻapipiʻi.
  3. Manatu le mafiafia o puipui o le puipui o le vao magoto, lea o le a faalagolago i luga o puipui o luga. E tolopoina lenei tele i lalo mai le laina muamua na faia.
  4. Saili le ogatotonu o le pito i tua o le Burbasin. Faailoga lenei tulaga i luga o le puipui.
  5. Faititili ma le mamao mai le ogatotonu o le puipui pito i tua i puipui.
  6. Faʻaoga puipui i le laina pito i lalo i se mamao tutusa i le fuaina muamua, e ala i le faʻavasegaina o pu ma se peni fai i luga o le puipui.
  7. Tapeʻa pu i le puipui o igoa, faasaʻo faleʻoʻo totonu latou ma faʻamautu ia latou puipui.
  8. Faʻapipiʻi le atigi i luga o puipui. E ala i pu i tua o le, fai maka.
  9. Lulu aveese, vili pu, tuu afe.
  10. Ina ia tuu mea uma i le nofoaga ma iʻu ai i le fesoasoani o faʻamau mai le pusa.
  11. Faʻapipiʻi le siphon ma faʻafesoʻotaʻi le faiga i le pito i lalo.
  12. Gastons i le va o le magoto ma le puipui e taulimaina ai le taligalu.

Faapipiiina o sea oloa i le puipui o loʻo faia le faʻaaogaina o puipui. E aofia ai latou te leai. Pe a filifilia, e fautuaina e taofi le taofi o le puipui-kooynnkeke o le umi umi.

O nisi taimi, faʻatasi ai ma le magoto, e manaʻomia le faʻapipiʻi i totonu o le faletaele pe i totonu o le umukuka pelu pe muta. I lea tulaga, e le manaʻomia le tuʻuina o le maualuga o le faʻapipiʻiina o le atigi. O lenei tele o loʻo faʻalauiloaina e le maualuga o le perstrel poʻo le nofoa.

Faʻafefea ona faʻapipiʻi le magoto

Ata o le faapipiiina o le atigi

O le faʻapipiʻiina o le atigi i luga o le ala o loʻo faia i le faʻasologa o loʻo i ai:

  • E leai se ufiufi o le atigi atigi i luga o le vae i luga o le pa, lea o le a i ai;
  • Ua faailogaina i taʻavale faʻataʻavalevaleina;
  • O le magoto ma le ala o loʻo faʻamamaina, ua maeʻa ona faʻapipiʻi pu. Le loloto ma le lautele o latou o latou e tatau ona fetaui ma le umi ma le lapoa o tagata mamaosi mai le seti nonoa;
  • O mea e faʻapipiʻi ai e faʻapipiʻi i pu, o le au atigipusa ua fao atu i totonu ia i latou.

Mataupu i luga o le autu: eletise mo pupuni: ituaiga, uiga ma foliga

Mo le faapipiiina o le fefiloi i le magoto, e tatau ai:

  • faapotopoto le fefiloi e tusa ma faatonuga mo ia;
  • Faʻapipiʻi i totonu o se pu faʻapitoa i luga o le pupula;
  • faʻamautu malosi le paluluga i luga o le tino o le oloa;
  • Siaki le Symmetry o le faʻapipiʻiina o le palu siʻosiʻomia i luga o le goto o lona uiga i lona ogatotonu.

Faʻafesoʻotaʻi le fefiloi i le vai sapalai faiga:

  1. O mea e fetuʻutuʻunaʻi mo le suavai o loʻo taofia i luga o le palu. E tatau ona i ai le uamea braid bording ma rubber cuffs i luga o fautuaga. A faʻapipiʻiina, ua le mafai ona faʻaaogaina taumafaiga sili.
  2. Na toso le au na toso i le mama mama ma le pu o le magoto.
  3. O le fefiloi o loʻo faʻapipiʻi i le oloa faʻaaogaina le tautotogo oona ma nati.
  4. I totonu o le pu mo le alavai o le vai, o le faasaolotoina mai le siphon pusa ua faapipiiina. E faʻapipiʻi ma se sikulu poʻo le nati. E fuafua lava i le mamanu. 2 kaka ua faapipiiina i le va o le tatalaina ma magoto.
  5. O le siphon lava ia e faʻapipiʻi i le tatalaina, o le mea lea o le paipa pipika o le 32-40 mm ua faʻapipiʻi e fesoʻotaʻi i le soli. E mafai ona suia i lona itu tino o le tutusa lapoa.
  6. O le magoto ma le vae o loʻo faʻaosofia ai i le puipui ma nati ma fale puipui na ofi ai i luga.
  7. O mea e fetuutuunai ai o loʻo fesoʻotaʻi ma le vai paipa, o le popo o le pito i luga.

Siphoon polokalame.

Faʻafesoʻotaʻi le magoto i le pito i lalo:

  1. Aoina SIPSHon e tusa ma faatonuga.
  2. Faʻamau i totonu o le pu i totonu o le atigi, o le totogi faʻapitoa i le saʻo nofoaga o le paʻu paʻu.
  3. Siphon Haise faʻapipiʻi i le paipa sipai.
  4. Faʻataʻitaʻi le faʻapolokalame mamanu i luga o le vai o le vai. Ina ia faia lea, o paʻu paʻu e matala ma faʻatagaina le vai i le eseʻese omiga. Afai ua aliali mai le vai, e tatau ona tuiina nati.

O le magoto e masani ona faapipiiina i le galuega. Faʻapipiʻiina o le oloa i le galuega o loʻo faia pe a maeʻa le fuaina o le fuaina o le fuaina ma loka. Tele Shink-Hashsh ua faʻatau atu ma se auivi mo le a le pu mo le faʻapipiʻiina o le fufulu ua tuu ma tipi. Afai e leai se faʻataʻitaʻiga i totonu o le pusa, latou o mai i lenei auala:

  1. O se fasi pepa faʻapipiʻi e pipiʻi i luga o le laulau pe i luga o le isi mafolafola luga.
  2. O le oloa o loʻo tuu i luga o pepa i lalo ma penitala poʻo le isumu o le peni polaina o lona tagata. O le laina feololo i le mamao e tutusa ma le tele o le itu. Tipi le auivi.

Sauniuniga o le malologa i le laulau e manaʻomia ai le sili atu le saʻo ma maualuga le saʻo. Mai luga o pito o le countertop e tatau ona e tuʻua le mamao e tusa o le 5 cm. O le faʻataʻitaʻiga e faʻaaoga i le laualuga ma otootoina se penitala. O le iʻuga o le sologa lelei o le taʻavale e faʻataʻapeina e ni pu. Afai o le oloa e taufaʻafefe, ua lava le faʻaaoga i totonu o pu i tulimanu o le konepogia. O le lau o le jigsaw e faʻaofi i totonu o le pu ma fai le feʻau. O pito o le 'ai o le aveeseina o loʻo faʻamamaina ua fufulu ma se paʻu ma togafitia ma le gaosi oloa.

Mataupu i luga o le autu: Faʻafefea ona fai se mea tipi mo le palasitika mai le hackssaw blade

O le satia o le SOWY o loʻo fufuluina i le laulau pito i luga o loʻo faia e ala i le faʻaaogaina o le sami siliki. A maeʻa lena, o loʻo tumau pea le faʻapipiʻiina o se siphon ma se paluʻai, faʻafesoʻotaʻi le vai. O nisi faʻataʻitaʻiga o Miles e mafai ona faʻapipiʻiina i le laulau ma le faʻailoga faʻapitoa e faʻaaoga ai le urren ma sikulu. I le faletaele, o le stinnk goto e masani ona le faaaogaina.

Faapipiiina i le plasterboard

I le tele o fale mautotogi, o pa puipui ua tumu i ni mea eseese. Gypfumboard e masani ona faʻaaogaina e pei o le faʻasaga i mea. Afai o le pepa faʻapipiʻi na faʻapipiʻi pe a maeʻa le puipui e aunoa ma se faʻavaʻa, ona faigata ai lea o le a le mulimuli le faigata. Tele taimi, o le prksepboard o loʻo faʻapipiʻi i luga o le pusa. I le tulaga lea, avanoa avanoa e tumau i le va o le puipui ma feagai. Faʻapipiʻi le magoto i se puipui e le faigofie tele. O le sili sili ona lelei i fafo - pe a faʻapipiʻi le tusi i lalo o le laupepa i nofoaga saʻo, pave laupapa laupapa ma se faʻalua vaega o le feagai ma mea o loʻo feagai ai mea o loʻo feagai ma mea o loʻo feagai ai mea o loʻo feagai ma mea o loʻo feagai ma mea o loʻo feagai ma mea o loʻo feagai ma mea o loʻo feagai ai mea o loʻo feagai ma mea o loʻo feagai ma mea o loʻo feagai ai mea o loʻo feagai ma mea o loʻo feagai ai mea o loʻo feagai ma mea o loʻo feagai ai mea o loʻo feagai ma mea o loʻo feagai ma mea o loʻo feagai. E mafai ona ou aumaia le magoto pe fufulu i nei pa. I nofoaga o le faʻamalamalamaga o le uati ma isi mea o loʻo i ai mea, e sili atu le sui i le agalogue - tioata-manogi laupepa. O le le mautonu fiberglass laupepa, o fea le igoa o le Saina Plastersboard, e talafeagai foi.

Afai ua uma ona faʻapipiʻi le laupapa, ona e iai lea o se auala faapena:

  • Faʻaaogaina o le maneta faʻamalolo i luga o le filo mautu, e tatau ona e mauaina le nofoaga o uamea elemene o le tusi;
  • O nei nofoaga, e fao le fao mo le faapipiiina o le magoto.

Ae o lenei metotia e le o faʻaaogaina i taimi uma.

E i ai le faʻapipiʻi faʻapitoa mo digwall. O le mea e sili ona taatele - sa-u3, o le "pauau" faapipiiina ma le toe foi-fao "snail". Afai o le laupepa faʻapipiʻi i luga o le puipui ei ai le mafiafia o le 12 ma sili atu mm, o le mea foʻi lea o le a tuʻufaʻatasia mo le faʻapipiʻiina o le paʻu i le puipui.

O le fesili pe faʻafefea ona faʻapipiʻi le goto i le puipui, sa le faigata tele. Faʻapipiʻi le paʻu o soʻo se ituaiga ma ou lava lima e matua faia lava e le galuega. I nisi tomai i mea aʻoaʻoga taʻitasi, e tasi lava le tagata o le a feagai ma lenei galuega.

Faitau atili