O le a le mea e sili atu e fufulu ai le maualuga o le mamafa?

Anonim

O le mea malie, e tupu lava. E soifua mai se tagata, Tuʻu le tomai agavaʻa o faigaluega ona faʻapopoleina lea o le fale i le mea o loʻo nofo ai ma ona matua. Ma le olaola ma le leai o se latou lisi o tiute ma mataupu, o le tala lea a viiga i totonu o le paie ma, o le taunuuga, e sue ai ni fesoasoani matagofie ma uiga lelei.

Ma o lea e mauaina se microwave, o le multioker, o le robot striom mama ma isi "togafiti" oloa.

O le a le mea e sili atu e fufulu ai le maualuga o le mamafa?

O loʻo faʻaaogaina le fufuluina maualuga o le fufuluina o le uila i le faʻamamaina o le uila, taʻavale, uila ma le pasi.

O le faʻatulagaina o ana masini e aofia ai se maualuga o le fufuluina.

O lenei magoto mafai ona faʻatauina i faleoloa faʻapitoa, ma o loʻo avea ma sui o se tagata faʻapitoa.

Magoto mo taimi uma

O le a le mea e sili atu e fufulu ai le maualuga o le mamafa?

Laulau o ituaiga o mamafa mamafa mamafa.

E faia le uila e uiga i le loloto o le mamafa. O le fuliina o lau "folo" splashing ma mataua o le tautotogo puddles, e fiafia ai tagata uma i se taavale mama ma manaia. Tele e mauaina na masini. O le mulumuina o se taʻavale, uila, uila ma le pasi o soʻo se ituaiga o se galuega maualuga-paleni. O le mamafa o le mamafa o le fufuluina o le fufuluina ma le faʻatoʻaga o le unral le le aoga e aoga, aua o le a ia seila, pe a manaʻomia, faʻatoʻaga meafaigaluega. I nofoaga kesi ma i totonu o faʻafitauli o faʻafitauli, na faʻataugia e le 'au na umi se taimi ma e sili ona maualuga.

O e ia latou falefaataaga poʻo le fale na ia maua ai le faʻatauina o nei meafaigaluega. Ala i totonu o le faʻatoʻaga, nofoa ma galuega, faʻamalama ma fausaga o le fausaga - ua faasolosolo ona faʻamio atoa i le pefu o le pefu. Faʻafefea ona fufulu i se taimi puʻupuʻu? I le fale i le fale e fufulu ai le maualuga o le mamafa, leai se mea o leaga i lenei tulaga o le a aliali mai.

Fufuluina masini: vaega tuufaatasia

O le a le mea e sili atu e fufulu ai le maualuga o le mamafa?

O le maualuga-faʻamalosi o loʻo faʻamamaina ai le mamanuina o le pamu e aofia ai: pamu, eletise eletise, afi afi masini, fale o fesoʻotaʻiga, suavai.

O le maualuga o le mamafa o le fufuluina e iai se masini faigofie. O nofoaga o le a ave sina mea itiiti, ae aoga tele.

E i ai se palasitika mataupu. Aua le fefe i lona malosi: o le a tautua e pei lava o le e na te manaomia.

O lenei taʻavale e mafai ona faigofie ona fai i le itu atoa o le fale mautotogi, o le atunuʻu fausaga, le vasega pepe. Na faapena le avanoa e maua ai e ona uili tetele e maua ai. O le maualuga o le mamafa o le fufuluina o le mafai ona faʻaseʻe ma le faʻaofuina nofoaga. I totonu o loʻo lilo i le koneteina o loʻo tupu ai le faʻamafanafana o le vevela vevela mo le fufuluina o se mea faʻapitoa. O lenei tomai lelei e mafai ai ona maua e le masini fufulu le eletise.

O le eletise eletise i totonu o le mamanu ua atofaina, masalo o le tulaga foliga foliga, ona e iloa ai le tele o le fufuluina e mamafa i le mamafa. E masani ona faʻauʻuina le afi afi i vaipuna ma tau e aunoa ma nei masini.

E i ai tiute lea e tele ai le afi o le afi eletise eletise e sili atu ma le aoga. Mo se faʻataʻitaʻiga, o se solofanua faʻapitoa e mafai ona galue mo se taimi umi e aunoa ma faʻalavelave.

Ina ia puipuia le oversheating o le fufuluina o le humani, gaosi oloa na aumaia i le 1-2 fiafia. O le tasi i fafo e ave le ea talafeagai ma fuafua i luga o le rotor rotor. O le isi o le tosoina o le ea ua uma ona vevela, mai le avanoa i le va o le tumau ma gaoioi vaega o le eletise eletise. O le tele o nei nofoaga o loʻo mamafa, o le maualuga o le mamafa o le a sili atu ona lelei e faʻatino galuega.

O le afi o le afi o loʻo fesoʻotaʻi i se isi kiarbox 'auala e toe faʻataʻotoina ai le rotational galuega i le pamu. O le tele atu o le numera o Pisitons o le a auai i le pamu o le fufuluina o meafaigaluega o le maualuga o le mamafa, o le sili atu taugofie o le ai ai.

O se vaega faapitoa o le pamu e manatu o se matagaluega mataga toto tuʻufaʻatasia ma se mamafa. Foi, o loʻo i ai se paga o paipa. I le tasi (ola mai) e auai i le tafe o vai. O le lona lua (faʻauʻu) tuʻufaʻatasia ma se fana o se fana mo le fufuluina, ma le maualuga o le manatu.

Mataupu i luga o le autu: Faʻafefea ona fufulu le au vavae i le va o le fogafale i luga o le fola: swing bew, interlocking stredy mo palapala, fafo whiten

Sili atu le fiafia i le sili sili ona lelei?

O le a le mea e sili atu e fufulu ai le maualuga o le mamafa?

Fono Faifaiva ma Tatala ma Tapunia Ua tatala.

O le maualuga-faʻamalosi o le fufuluina o loʻo faʻaoʻo atu i numera faʻapitoa, o le mea lea e iloa ai le ituaiga vai o le a iai. Oka se numera e filifili ai e faʻamoemoe lea i le avanoa, lea o le a tuʻuina atu i le fomu aoga. A o le pisapisao ma saʻo, pei o se nila, ona faʻamamaina lea o le a tupu i se tamaʻi ma gatasi, ae ma sili atu foliga. E tutusa foi le le talafeagai o le a le talafeagai ma le faʻamamaina o nofoaga tetele ma ala i le auala, e tele lava, o isi ituaiga o le palapala o se palapala.

Faʻafetai ia te ia, o le manifinifi o le vai jet ua amata vave ona suia ma faʻamamaina le avanoa i le vaega. Le mana o le vai, e oʻo lava i se tasi o lona faʻauiga, e tele. Afai o le faiga gaosi o loʻo ufiufi i vali poʻo se vale, ona mafai ai lea ona faʻaleagaina i le suavai. Talu ai o le mulivae e aoga tele i le maualuga maualuga, e tatau ona taofi le leoleoga i le mamao ese mai le mea faitino. Afai o le kuka e fou, ona o tulafono o lenei tulaga lautele e tatau ona 20 cm, pe a fai o le tautua - 30 cm, e mafai ona faʻatusatusa i totonu o latou luga pe le-le-togafitiga o se tulaga agavaa i le faʻamamaina o le mea.

I ni vai faamoemoe mo le teuina o se vailaʻau, e i ai le koneteina faʻapitoa-faapolopolo. E i ai ituaiga o le mamafa maualuga o le mamafa ma laiti laiti, ave mea taua mai se isi pusa.

O le vaituloto o le vaega o loʻo susu i le vai ma le faʻamamaina. I lea la, o le faʻamalosi e faʻatonutonu mataupu faʻatonutonu e faʻaititia. O le nozzle o loʻo aofia i luga o le tulaga o le tagata.

O tagata atamamai e fautuaina le faʻamamaina o le vaalele o loʻo i luga o le alatele, mai le pito i lalo. Ina ua maeʻa le talavai na fesootaʻi ai ma le laualuga o le mea faitino, e tatau ona e faʻatali se puʻupuʻu (lua minute). O le filogia uma mo lenei taimi puʻupuʻu o le a ia mauaina se faʻavasegaina o fausaga, ua malu mafiafia ma vai mama foaʻi i lalo o le gaioiga o le maualuga o le mamafa. O le faia o lenei mea, o le pule o le eletise eletise o le a aloese ai.

E oʻo i le sili atu le mamana aafiaga mafai ona maua ni auʻipuʻu totoga i luga o le faʻagaioiga o mea. O le oneone e fefiloi ma le vai ma i lalo o le maualuga o le mamafa o loʻo tata luga, e aunoa ma le le mautonu o le faʻaʻaisa o le filogia. Ina ua maeʻa se vai-pai-faamamaina, e mafai ona ofo i se uʻamea fou fou ma le leai o se muamua saito o le sasa. E faʻapena foʻi, e mafai ona faʻamama fale, a o le fausiaina o le palaka, maʻa poʻo moa na faʻaaogaina.

Mo polofesa ma masani

O le a le mea e sili atu e fufulu ai le maualuga o le mamafa?

O le vai o le vai o loʻo tuʻuina atu i lalo o le maualuga maualuga, ona o lenei o loʻo i ai se vave faʻamamaina o soʻo se laufanua.

O le lagi ua ese, fuafua i a latou galuega. E sili atu le faʻaaloalo ma mafai ona galue i tulaga faigata faapitoa ua foafoaina, ioe, i faʻapolofesa.

Maualuga le mamafa o le fufuluina, faʻaaogaina i aso uma olaga, e mafai e tagata i aso uma ona maua ni itula o faʻagaioiga. O le flid ua fafaga i lalo o le omiga mai i le o loʻo iai o loʻo iai le sapalaiina o vai, i nisi masini - mai le tane. I le tulaga lea, o le vai e 'leiloa, malosi eletise, mamafa. I tulaga faigaluega, latou e fetuʻutuʻunaʻi i faʻailoilo lenei: 600 'o le vai e faʻaalu, 220 w - eletise eletise, o le faʻamalosi e' ai i totonu o le taimi o 20 i le 150 pa.

E masani lava, o le aiga o loʻo faamama laau faʻamamaina e maeʻa ma nisi vaega faʻaopopo: O asini siliva maualuga ma o le faʻamalosi e mafai ona faʻasaʻoina.

Afai e faʻapipiʻi ni faʻailoga faʻapitoa i le itu ua paʻu i le itu ua goto, ona mafai ai lea ona fufulu ma le fevaeai o le sami poʻo le sami o le vai o le vai.

O le faʻapolofesa o loʻo faʻamalieina iunite e sili ona tumau. O a latou tagata gaosiga e amanaia le mafuaʻaga o le faʻaaogaina o nei masini ma i le gaosi oloa faʻaaoga tele uamea. E masani lava ona faʻaaogaina apamemea, apamemea poʻo se uʻamea. 1500 ATM. - O le taʻitaʻiga o le faʻailoga lea i le galuega faatino. Afai o le galuega o le faʻamamaina o le masini, ona filifili lea o se paʻu faʻapitoa. E le gata na faʻatuatuaina, ma le tele o gaioiga, ae mafai foi ona galue mo se taimi umi ma leai.

Tusitusiga i luga o le autu: Puipuiga mo Bairdard Windows: Tigafiti ma Faʻapipiʻi Fautuaga

Faaopoopo foliga - faigofie o le faaaogaina

O le a le mea e sili atu e fufulu ai le maualuga o le mamafa?

A faʻapea o le vai o le vai i le fufuluina o vaivai, o le vai tafe o le vai ma le masini e sili atu nai lo le vai saoasaoa.

I totonu o malosiaga, o na aofaʻiga e manumalo e le maua ai le avanoa e faʻamafanafana ai le vai i lalo o omiga.

Tagata gaosi malamalama: E faʻatapulaʻaina le aotelega o le apalai o mea na sese. O le mea lea, na latou atinaʻeina ma faʻamalosi tino o loʻo faʻamamaina le vai.

O le mea nei, e mafai ona e faʻatusatusa i le leaga i ni nai minute, o loʻo iai le suauʻu ma gaʻo. Latou te agavaʻa e faʻatoʻilaloina le filogia o loʻo i ai le aisa i le aisa poʻo le vai malulu. O le fale vevela e faʻatatau i se ituaiga o faʻaputuga faʻaputuga o le dasesel druner.

Afai o loʻo i ai le suauu tane, vevela, paʻu, o le tele ma mamafa o le sosoʻo o le uati ua faʻateleina i nei masini.

I se taimi e te manaʻomia ai, e manaʻomia le sapalai o le eletise eletise ma, ioe, o lenei, e leʻo tutoʻatasi uma.

I tulaga o lona finagalo, o le tutoʻatasi maualuga-faʻamalosiʻau e sili atu ona faʻamalosia e faʻamamāina ai le tele o fale. Sa faʻaaogaina sa latou faʻamalosi i vaomatua, o galuega, ma e faʻapea foi i faʻatoʻaga, talu ona faʻatinoina ni sini ma le ola. O le latou afi, tupe siliva, o le tulafono, e totonu lava o se tulaga maualuga.

O le a le mea e sili atu e fufulu ai le maualuga o le mamafa?

E talitonu o le maualuga o le mamafa e tolu-phase ua e sili ona malosi.

Ae o le eletise e manaʻomia nisi taimi mo le faʻaauau pea o le galue o vaisa. Ua lauiloa: E toʻatasi-e toʻatasi le '' eseʻese meafaigaluega e nofoia ai se laititi ma taliaina i lona taua atoa mo tagata eseese. Le sili ona malosi ma faʻamoemoe mo polofesa - tolu-phase paʻu o maualuga maualuga.

O le faigofie ma faʻafaigofie-i luga o le siisii ​​feaveaʻi o sikauti o le a talafeagai mo i latou e manaʻomia pea i latou gaioiga i aso uma. Aveese nofoaga e faigata ona ausia le masani masani auala o le a faia i le telefoni feaveaʻi i luga o le komepiuta. Uili o loo i ai i nei mea ua i ai i nei mea e mafai ai ona e vave siitia i luga o mea leaga i luga o le le tutusa luga ma tusa lava pe tatau e sitepu.

O le mamafa maualuga o le fufuluina o tagata e ona e le fuafuaina e faʻagaioi, faʻatasi ma le maualuga o le mamafa. O le va o le paipa o le a manaʻomia foʻi. O ia ituaiga ituaiga o maila o le a mafai ai ona faʻamamaina mai le le talafeagai ma faʻafou taʻavale afi, taʻavale ma isi felauaiga.

Ia filifili, e tatau ona e filifili

O le a le mea e sili atu e fufulu ai le maualuga o le mamafa?

I le faʻaopopo atu i le aveeseina o palapala, o le maualuga o le fufuluina o le fufuluina mafai fesoasoani i: aveesea o le sasaa ma tuai o tamai ofutino, fufuluina pelu o vaitaele ma parls.

O le a le ituaiga sili ona mamafa stress e filifili, o le a taʻu atu ia te oe auiliiliga auiliiliga o galuega e faia e le e ona o lenei iunite. O a ituaiga o galuega o loʻo fuafua e gaosi ai, i le iai o ni metotia faʻapitoa ma fou ma fou, lenei ituaiga o masini e tatau ona ia filifilia. Faatasi ai ma nisi tulaga, o se aiga e gaosia le aoga, ma fetaui lelei - Tomai faapolofesa. O lenei mea o le a aʻafia tele ai le tau o mea.

O le tulaga lona lua, o le a vave ona agaʻi atu i ai le fufuluina, o le faʻatinoga o le pamu. O lenei lautele faʻailoga e aofia ai 3 elemene: omiga i le taimi o le fufuluina, o le a le tele o suavai e faʻaalu i le taimi o le umi o le vevela, o le a le vevela o le vai, o loʻo iai le vevela vevela, o le a le vevela vevela, o loʻo iai le vevela vevela, o le a le vevela o le vai, o loʻo iai le vevela vevela, o le a le vevela o le vai, o loʻo i le vevela vai, o loʻo i le vai vevela, o loʻo iai le vevela vevela, o le a le vevela vevela, o loʻo iai le vevela vevela, o le a le vevela o le vai, o loʻo iai le vevela o le vai. O le suavai tafe o faʻamaumauga e faʻalagolago i le pamu pamu - o lenei mea e faʻaalia ai le lelei o le vai o le a faʻamamaina ai mea leaga. O faʻataʻitaʻiga o loʻo i ai le maualuga o le mamafa o le vai o loʻo faʻaalu e tusa o le 700 lita i le itula.

Ae paga lea, o le vai e le faʻaaogaina e le lelei uiga: ia 'ausia se tulaga sili ona lelei, seʻi vagana ai le fufuluina, o se faʻamama e tatau ona faʻatau, e manaʻomia mo le toe faʻaaogaina.

Ina ia le aofia ai se isi mea vaivai (pe a le mafai ona tuʻufaʻatasia le masini leaga ma le suavai o le mamafa o le fufuluina o le fufuluina o le contaid - o le suavai ua aveese mai i le contaid - o le vai ua aveese mai i le contaid - o le vai ua aveese mai i lona container - le tane.

Tusitusiga i luga o le autu: Faʻafefea ona faia le sili atu o le papala: sitepu-ala-sitepu faʻatonuga

O le a le mea e sili atu e fufulu ai le maualuga o le mamafa?

O le ata o le masini o seisy.

O le mea sese e tatau ona maua ai le aofaʻi o le vai o le a fetaui ma ana faʻamatalaga faʻapitoa.

Afai o le vaituloto o le vai o loʻo faia, mo le 14 lita i le minute, ae o le paipa paipa e sili atu - 12 lita, atonu e sili atu le faʻamalosiʻau e mafai ona faʻaleagaina.

Sili atu le manatu o le a manaʻomia se pamu mai le tagata faʻatau. E pei ona masani ai, ua faia i uʻamea poʻo ni mea palasitika. O i latou o loʻo faia i le palasitika e vaevaeina i totonu ma leai. Pommx Muamua Alualu E Maua ai le Atoa. Asiasiina pamu ma se malologa, o le sui tutusa o le a manaʻomia. I se faʻaopopoga, o le pamu, faia o palasitika, faʻanoanoa ile vevela vai. O le tau o sea pamu e tutusa ma le 80% o le tau o le propent iunite.

Aunoa ma le faʻaaogaina o vailaʻau, o le a le mafai ona fai. Mo lenei mafuaʻaga, e tatau ona e aʻoaʻo mai le tagata faʻatau-faufautua, o fea metotia e oʻo atu i vailaʻau.

A faʻapea o lenei faiga o loʻo faia saʻo i le tulaga maualuga o le mamafa o le maualuga o le mamafa (o loʻo osofaʻia ai se faʻataʻitaʻiga faʻapitoa poʻo le faʻatumuina o se vaipuna o le tane e mafai ona faʻaaogaina o le a Snuck fana. E iai lona togafiti. O vailaʻau le mautonu e ui atu i totonu o sea tane ma upe.

Mo le maualuga o le toe faafoi - uiga totoga

O le a le mea e sili atu e fufulu ai le maualuga o le mamafa?

Masini laupapa mo le fufuluina o le mamafa maualuga.

Afai e mauaina e se tagata se uila maualuga-mamafa e tusa ma ana galuega, ma ua amata ona leai se aoga, e tatau ona faʻatau se faʻaopoopoga o le comm.

E manaʻomia le faʻatau atu i le faʻaopopoina o le faʻamama mama. Ona o lona toʻesea, o le a le faia le faʻamamaina o vai, e totoe le maso i le vai, mama aʻoaʻoga ma oneone.

A o le taʻavale taʻavale o le a tuʻufaʻatasia ma le sapalai vai, e te manaʻomia se faʻamoemoe. O le umi e tatau ona fetaui ma le 7 m. Afai o le faʻamalosi o le a aliali mai i le plumping Network, ona le iloa ai lea o le hesia o lenei mea.

I se tulaga o le a ave ai le vai mai le tane, e tatau ona e faʻatauina se hese i ai se siaki alatoto ma le malosi faʻamamaina mama.

Ina ia pikiina le vai mai le i ai o loʻo iai nei, e tatau ona e muamua faʻapipiʻi vai i totonu o le fale ileti. Afai e le iʻu ai i fafo iina, o le a faʻalavelave ai le ea o le a faʻalavelave i le tino masani o suavai, pe o le vai o le a fetaui lelei nai lo le taimi fuafuaina. O lenei tulaga e sili ona le manaʻomia mo le fufuluina o le maualuga o le mamafa.

Afai o le amataga o le tagata e manaʻomia e ave le vai mai le tane i taimi uma, o le maualuga o le faʻamalosiʻau o loʻo faʻailoa mai i le STING uiga o le a 30% e itiiti. O lona uiga o le le aufaitau iunite, o loʻo iai ni faʻamalosi o le 70-100 pa, o le a agaʻi atu i le faʻavaeina o se maualalo maualalo o le tino - 70-80 pa. O lenei ua lava e aveese ai le laititi le filogia. A faʻapea o le faʻaaogaina masani o le masini mo le fufuluina, e aoga tele le taliaina atu i faʻataʻitaʻiga o loʻo faʻatauaina ai le mamafa o le mamafa.

O le a le mea e fai i le mea leaga, pe a oʻo mai le malulu? O le auala sili ona lelei i lenei tulaga o le tui o le le fefe i le ea maualalo antifress.

Ma le isi foʻi e le mafai ona taofia, o soʻo se eseʻesea mai upu moni na faʻatonuina i faatonuga e ono mafua ai le faaeeina o ia. Afai, o ni faʻataʻitaʻiga, o le tupe teu vai e le lava le auina i se tasi, ona paʻu lea i se tagata, e pa'ū i le paleni lona paleni, e mafai manuʻa.

O ai e ono talitonuina?

A o le i faʻatauina le pule, faʻasino faʻamatalaga e uiga i le maualuga-faʻamalosi tino e tatau ona mimilo tagata gaosi oloa. E sili le tuʻuina atu o le manaʻomia i le faʻapotopotoga faʻataʻitaʻi ma faʻapitoa i lenei alamanuia mo se taimi umi. Tusa lava pe faʻaletonu faʻafitauli e tupu, e mafai ona e faigofie ona maua ni vaega ma toe faʻaleleia.

I totonu o le maketi o le sitaili Rusia, o le taʻitaʻi e aloaʻia e le CARECHERS. O loʻo faʻailoa mai ai ituaiga eseese o faʻamalosi tino maualuga, e tofu uma lava ma se numera numera. Soʻo se tasi lava faʻasologa e aofia ai ni ituaiga. Luga o le numera numera e le o le uiga o le mana faʻailoga foʻi. O fea e iai le faʻaopoopoga, e tatau ona e iloa - o lenei fufulu ma se palapala palapala.

Faitau atili