Matou te faia le Glazing o le faapaologa ma ou lava lima: taiala mo galuega mai le a ia i z

Anonim

Matou te faia le Glazing o le faapaologa ma ou lava lima: taiala mo galuega mai le a ia i z

Glazed Badconay - o le auvae o le auupega o le auupega ua avea ma lelei mo le tasi luasefulu tausaga talu ai. Ma o lenei, e lē toe teena lenei. Faʻafetai e glashing o le faapaologa poʻo le loggia, e mafai ona e matua faʻateleina le aoga o le fale ma puipuia lou fale mai ata ma malulu. O a vai o loʻo i lalo o le vai o le glazing o palnoes ma loggis?

Faaopoopoga o glazing

O fale fou i onapo nei, ua uma ona susulu Loggisia. Ae i fale tuai, nilnie ma le Logigas e manaʻomia ona aveʻese tutoʻatasi. Aisea e fai ai lea ma pe aisea e le mafai ai ona e le fiafia i le lalolagi mai le Windows? O lenei tekonolosi ei ai le tele o tulaga tutusa.

Matou te faia le Glazing o le faapaologa ma ou lava lima: taiala mo galuega mai le a ia i z

O le faʻamafanafanaga mafanafana o le faapaologa e mafai ai ona faʻatulaga se isi potu i le fale mautotogi

Faamanuiaga:

  • E mafai e faʻaopopoina ai lea vaega o le fale mautotogi ma faia i luga o le Loggina poʻo le pololo pe a faʻatagaina ona tusi o le suʻesuʻega, o se togalaau o le taumalulu, o se nofoaga nofoa;
  • Ona o le sikaleti, o se vaega o le ea na faia ma le vevela ua leiloa le leiloa o le fale e matua faʻaititia lava;
  • E mafanafana le fale ma sili atu le mafanafana.

Mo vaega tele o le Logginia mai ia mafai ona e faia se potu atoa. Ma o lea ua leva ona tofo le mataupu, o le a le mea e fai i lona teritori. E mafai ona faʻatumuina se meafale suamalie ma se laulau ma fatu se nofoaga faafiafiaga. E mafai ona matou taliaina le leoleo mamoe ma faʻagaioi se isi nofoaga teuina faʻaopopo, e mafai ona e faliu le potu i totonu o le aʻoga. I soo se tulaga, e moni lava e manaʻomia ona teliina le faapaologa.

Naʻo tau tautupe e aofia ai manaʻoga. Ae o le glazing o le palconies e aoga le mea ua e mautinoa.

Glazing o le Tatala Palkany (Vitio)

Pemita

Tele taimi, o le glazing o paleni, e maua ai e tagata tutoʻatasi i la latou talosaga. Ma e leai ni pemita e le mafaufau i se faatagaga. Peitai, ei ai ou foliga iinei.

Soʻo se galuega i le suiga o le suiga o loʻo aʻafia ai se lamatiaga. Mama mama, afai o le glazing o paleni ma ogalaau o le a faia sese, e mafai ona faʻateleina ai le avega i luga o le mamanu. Mo fale tuai atonu e talafeagai. Afai o le matua toeaina lea, ma ua fuafuaina le faapaʻu faapalepale mo avega maualalo (lea sa masani lava ona faia i fale tuai (, o lona taimi lava e mafai ai ona mamafa le ata o gūtu. E mafai ona tau le mautonu i mea faalefatuga, o Detorination ma e tusa lava pe o le paʻu o le faapaologa. I totonu o lenei mataupu, o totogi uma o le a tofia i le e ona le fale mautotogi.

O le isi faʻafitauli o le mea sese o le grazing o loggis ma palconies e mafai ona tuʻimomomoina le ituaiga o fale ma suia atoa o ana agelu.

Mataupu i luga o le autu: O le a le mea faigaluega e manaʻomia mo le faʻapipiʻiina o le tele o le tele o feusuaiga

Matou te faia le Glazing o le faapaologa ma ou lava lima: taiala mo galuega mai le a ia i z

I fale fou, e pei ona faia e se tulafono, fale mautotogi i vaipanoa o Glazons e faaaoga ai le PVC mamanu.

Matou te faia le Glazing o le faapaologa ma ou lava lima: taiala mo galuega mai le a ia i z

Ina ia glashing le faapaologa ma o latou lava lima e tatau ona maua le faʻatagaina i totonu o le fale asiasiga

E mulimuli mai i lenei mea e le o le leaga tele le glazing o palcon o le a le afaina a o faamalama o Windows ma manaʻomia pemita. Ina ia faia lenei mea, faʻafesoʻotaʻi le Matagaluega o Hour House Infory oftertion po o fale ma ia aumai se faʻatagaina tusitusia.

Teaching: I nisi mataupu, e aunoa ma soʻo se faʻatonuga, e faigata tele ona faʻatau atu pe faʻatau atu se mautotogi. Mulimuli ane, o le a latou tuliloaina gaioiga i le puleaina o suiga.

Muamua galuega

Ae le i faia ni palu ma ogalaau, e alagatatau lava e suʻesuʻe lelei ai loa latou mo le faʻamaoni ma le malosi. Faapipii faapitoa e totogi atu i le faavae - fagota. I mea uma, o le avega uma mai le vase, e le gata i faamalama, ae faʻapea foi i faʻavaʻa, fefaʻatauaʻi ma isi vaega o glazing.

Afai o le faʻatamaʻele e faia mai le faʻamalosia sima ma e leai ni faʻailoga o le faʻafafa ma faʻaleagaina, o le glazing o le paleni e mafai ona faia. Afai o le faasalaga e faia o toʻotoʻo, e pei ona faia i fale tuai, ona tatau lea ona faʻamalosia. Mo lenei, o poloka o pamu, e apalai mai aiti Belshiight.

I le fale tuai, e sili ona e faasino i tagata faʻapitoa e masani ona fuafua le maualuga faʻatagaina le mamafa o le mamafa o le sikaina mo lenei faapaologa.

Afai o pupuni o le faasaloa e mafua ai inu masalosalo, e tatau ona latou faʻamalosia, lea e faia faʻatasi ma le fesoasoani i le tutusa o matai masoa.

Matou te faia le Glazing o le faapaologa ma ou lava lima: taiala mo galuega mai le a ia i z

A o le i glashed, o le faapaologa e tatau ona tatalaina atoatoa ma siaki le malosi o le fausaga

O le a le mea e filifilia ai faamalama

O le filifiliga o le Wind Window o se vaega taua o le galuega sauniuni. O le mea moni, o faamalama tele e faʻalagolago i le manaia o le glazing o balcon o le a fetaui ma le galuega o le puipuia o le vevela leiloa. I soo se tulaga, e tatau ona e filifilia na mamanu mamanu, lea e mafai ai e oe ona faʻamafanafana le faʻapaologa i le tele e mafai ai.

E mafai ona:

  • fafie;
  • ma alminunum talaaga;
  • mai le PVC talaaga.

O i latou uma lava e iai a latou aoga ma faaletonu ma ona fanua.

O faʻavaʻa laupapa o le siʻosiʻoleʻole faauo ma faʻatupu se lagona o le faʻamafanafanaga ma le faʻamafanafanaga. E ui lava mo ituaiga o faamalama laupapa, i se isi itu, e fesootai ma tuai tuai. O tulaga lelei o le laʻau, o le mafai lea ona sifi i le manava ma e maualuga le vevela-sefe uiga - o le mea moni, ma le le faʻapipiʻiina o le faʻapipiʻi. E le gata i lea, o le laʻau e leʻo se mea mamafa e pei o le PVC. Peitai, o nei laupapa laupapa e sili atu ona taugata nai lo le PVC ae le avanoa mo tagata uma.

Alumini Sound Debootiling e lelei foi le vevela o le sefeina o meatotino, mataupu i le faʻaaogaina o poyammide o lotoa vevela. O le lelei tele o le almininum fausaga o le mama. Mo le tuai o meaʻai tuai, alminum fausaga e naʻo le pau lea o le auala e mafai ai.

Tusitusiga i luga o le autu: Bootte Boot Wall Beck faia oe lava: Faia

Matou te faia le Glazing o le faapaologa ma ou lava lima: taiala mo galuega mai le a ia i z

Uamea palasitimea faamalama e mafai ona faʻapipiʻiina pe a fai o le faapaologa e iai se faʻavae malosi

Matou te faia le Glazing o le faapaologa ma ou lava lima: taiala mo galuega mai le a ia i z

Alininim Faʻamatalaga e maualalo le mamafa, o lea e masani ona faʻaaoga e masani ona faʻaaogaina mo le glazing balconsies i fale o le fale tuai

Matou te faia le Glazing o le faapaologa ma ou lava lima: taiala mo galuega mai le a ia i z

O faʻamalama laupapa e mafai ona faʻaalia uma a latou lelei naʻo le faʻapipiʻiina lelei, leai se paʻu ma le tausiga lelei.

PVC Windows Fuafuaina o nei o le aso o se tasi o filifiliga sili ona taatele, aemaise i fale fou. PVC mamanu e mafai ona i ai se lua-potu ma tolu-potu lua-sipela faamalama ma malupuipuia malupuipuia le potu mai le vevela vevela. E i ai foi ituaiga faʻatonuga o faʻamalama tau le lelei ma foliga masani galuega ma aʻoaʻoga.

Ae o faamalama ia latou lava mimiti. Ina ia mafai ona faʻaaogaina le mea, o le faapaologa poʻo le loggia e tatau ona i ai se faʻavae malosi. O le mea lea, e matua taua le amanaia o le ao. Afai e matua le fale, ma ofuina le pa ipu pate ua matua mafai ona mafai ona mafai mai le faapipiiina o pvc faamalama o le a tatau ona teena le aluminumi.

E le gata i lea, e aoga le manatuaina o meatotino a le PVC poPpam ia lava. Afai e te le faia galuega i le faʻapipiʻi o le ausa ma le susu, o le a le mafai ona faʻafefeteina vai i le leai o se faʻasalaga o le afu.

O le mea lea, o le filifiliga o Windows e le o le sili ona taua o le mea e sili ona taua pe a o le glazing o le paleni. E faʻapena foʻi le taua o le mafaufau ma tumau i le galuega o loʻo aofia ai le faapaologa ma le faʻapipiʻiina o le susu.

Auala e Filifili ai le Glazing Pala o PossCy (Vitio)

O le a le isi mea e fai

O le fanua lea na faia ai le filifiliga, ma sa faapipiiina, e manaʻomia le faʻaalu i le va o gase fagu ma faʻavaeu. Faamaufaʻailoga o le aulzonies - o le mea sili ona taua e faia e mautinoa ai le vevela vevela i luga o le faapaologa.

O le tapatu uma e latalata i le faʻaaogaina o mea eseʻese.

Mafai ona faaaogaina:

  • Styrofoam;
  • Po o le polyhonyne fana;
  • Faapipii o Aam;
  • Soale.

Ina ua uma lena, o le apoapoai polyrone ua faaaogaina. Ona fai ai lea o le glazing o le balcon o le a moni lava ma mai fafo o faamalama o le a le agi.

O lea lava e tupu ai mea uma ma sili atu, e manaʻomia le faʻaoʻomia faʻamatalaga i luga o le faʻavaʻa.

Matou te faia le Glazing o le faapaologa ma ou lava lima: taiala mo galuega mai le a ia i z

Faapipiiina o fum i le tupe faʻaalu o ana meatotino o se lelei meafaigaluega e puipuia ai le tupu o le malulu o alalaupapa.

Galue i luga o le faasee

Glazing aofia ai tulaga ese. A leai, o le a malulu le faapau i le taumalulu i le tau malulu ma le vevela leiloa o le a le maalofia.

E mafai ona avea le vevela ma ituaiga o ituaiga - totonu ma fafo. O tulaga lelei o le vevela o le vevela o le faafaigofieina ma taugofie. Faatasi ai ma nei galuega, e mafai ona tutoʻatasi pe a le faʻamalosi tino ese nei. Ae ua ia ma ia. Faia o se faʻamaʻi i totonu ma le maitauina i ai, e faigata ona 'eseʻese foliga o le teuteuina. E mafua ona o le sifitu, o le ea malulu e faʻafesoʻotaʻi le puipui ma le vai mai totonu o le tulafono o loʻo iai.

Mataupu i luga o le autu: Puipuiga mo le Ofisa - Faʻafefea ona filifili le filifiliga talafeagai?

Afai e te faia le faʻamalosia i fafo, o le ai ai lea o le a faʻaititia. Ae e aunoa ma le saogalemu o le fesoasoani a tagata tomai faapitoa, e le mafai. Ma o le tau i fafo atu o le onosaʻi ai e sili atu taugata.

O le Heaters mo meainu e tatau ona teteʻe i le susu, faigofie, e maualalo ai le faʻaaogaina o le vevela ma le maualuga o le ea.

E tatau ona fai mai e leai se faʻasefisaʻo ona sili atu lona gaoaʻi ma na malosi i nei solofanua uma. O le mea lea, o le mea lava tatou te faia ai le filifiliga o le faʻanoanoa ona o loʻo maua ai, taulaʻi i uiga e masani ona taua. E moni lava, i a latou avanoa tautupe.

Matou te faia le Glazing o le faapaologa ma ou lava lima: taiala mo galuega mai le a ia i z

E eseese meaʻai o loʻo faʻaaogaina e faʻaaogaina

Matou te faia le Glazing o le faapaologa ma ou lava lima: taiala mo galuega mai le a ia i z

Polystyrene Finam e maualalo le mamafa, ae ui i lea, e tele a

Matou te faia le Glazing o le faapaologa ma ou lava lima: taiala mo galuega mai le a ia i z

O le faʻaaogaina o Minvati o loʻo atagia mai ai le faʻaaogaina o le faʻaopopoina o le faʻaopopoina

Polystyrene

O le polystyrene o le 'au e maualuga le vevela o le vevela o le malu o meatotino ma matua faigofie. Ae o le ausa e le maualalo. E le tatau ona faʻaaogaina mo le faʻasee i totonu. Aemaise o ia o se mea e mumu, o le mea lena e le mafai ai ona maua e le afi afi.

Minerale fulufulu

Ae o le minerale fulufulu e atoa ma e lelei le vevela o le vevela. Ae ui i lea, o le vai vai ua malolo e manaʻomia sili atu. A faʻaaogaina, e manaʻomia le faʻaaogaina ma mea le lelei o le gaʻo o le a maʻimau uma lona vevela o le a leiloa atoa lona vevela.

Pencophol

Penofol e faigofie ona faʻapipiʻiina ma e iai le vevela lelei ma lagona lelei. E le gata i lea, e le o se suauu. Peitaʻi, i tulaga o le tau, e sili atu i mea uma.

Matou te faia le Glazing o le faapaologa ma ou lava lima: taiala mo galuega mai le a ia i z

Mo le itaina o palcon ma loggas mai totonu, e fetaui ai le vata i totonu

Faasaina o le nuu

O lea na amata ona faʻaaoga lenei tekonolosi e masani lava ona faʻamau ai le siʻosiʻomaga o le paleni o le palulii. E taua tele pe a iai se vaega o le sipai o le fale mautotogi ma balcon e ala i se almininum talaaga. E aulelei, ae o le vevela o le leiloa i le taimi lava e tasi mai faamalama ma pa puipui e matua tele lava. Ma o loo i ai le tuufaatasiga o le matafaga.

I lea tulaga, o le sui o le Sualu e faʻaaogaina, o le faʻapipiʻi o pojahde gasket i polofesa, faaopoopo sigging.

Glazing o le Loggis ma BalConies mafai ai ona e faia le olaga sili atu le fiafia, ma o se fale mautotogi ua faateleina i ni mita. Ma tuu lenei faalauteleina i le itu tauagavale e le faapupulaina, ae ia ola i se fale faapena, o le a tele naua. E le sili le faʻatinoina o le glazing o le palapala, aua o nei mea e aoga i se faʻapolofesa faiga, iloa ma mea faigaluega. Lelei lavate, e manaʻomia le faʻafesoʻotaʻi o se faʻapitoa kamupani kamupani, pe o le a vave lava ona faia se suʻega o le malae, filifili le mea sili ona lelei ma galue ai.

Ituaiga o Glazing Balconnies (Vitio)

Faitau atili